Friday, 20 November 2015

Chichocolab

Assalamualaikum
Salam Jumaat gais..
ChicNa datang lagi dengan permainan robot berhantu! Hehew..
Hmmm ada yg mesej @ PM ChicNa tanya sama ada masih buat coklat ke tak. TQ korang ingat lagi kat ChicNa. Sobs.. Yer ChicNa masih lagi buat coklat homemade tu. Cumanya FB page dengan IG tu je yang tak terupdate. Emm biasalah cam blog ni jugak jarang berupdate akibat malas teruk atau kata orang kampung ChicNa "terribly lazy".
Sejak dari tu ChicNa dapat sikit motivasi utk berusaha mengupdate di FB dan IG. Dan ChicNa juga dah berjaya menukar nama kat FB page ke nama baru "Chichocolab" setelah beberapa kurun mencuba dan beberapa kali give up. Kekonon rebranding la uolls. So, dapat lagi sikit motivasi utk rajin. Haha..    
"Chic" means ChicNa. "choco" means coklat. "lab" is refer to tempat buat coklat memandangkan i is suka sangat dengan lab & tak boleh move on lagi dgn bekerja kat dalam lab sejak dari zaman ChicNa jadi penternak kuman yg berjaya dulu2, sambil berangan chocolate lab tu sebijik cam Willy Wonka punye chocolate factory. Kihkih.. Teruk naw da ni. 
Ni lah dia permainan Robot berhantu. Seram tak?
Baby honey sweetie pie 
Inspired by: Whatsapp emoji
So, kome2 yg bercadang nak order coklat tu silalah berbuat demikian. Tapi ChicNa prefer order thru whatsapp tau sebab hmm lebih senang. Kalau komen @ PM @ DM kat FB @ IG ChicNa tak perasan coz kadang2 langsung tak dapat notification. Untuk tengok design2 coklat boleh la usha kat sini ye.
Instagram : Chichocolab
Whatsapp : +6019.943.6558

Okay, tu jelah nak citer. Kihkih..
See you when I see U gais!
  

   

7 comments:

Yana Libra said... [Reply]

lamaaaaaanyyaaaa tak nampak..huhu

Atie Yusof said... [Reply]

lamanya tak muncul... haha..moga terus berjaya dalam bisnes coklat..:)

Rohani Hashim said... [Reply]

Chicna,haha malasss ye. Kalau malas xdapek nk nolong. ;)

Kakak Cantik said... [Reply]

comelnya yg emot tu

E'in said... [Reply]

alahai.. comel2 je coklat tu sume.. nk mkn pun syg..

♥ aiNa yaZiD ♥ said... [Reply]

Chic Na... lama tak terjah. Smoga maju jaya. =) Semua comel. Syg nak makan. hihi

Cik Aini said... [Reply]

ok.noted!
hewhewhew

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com