Thursday, 3 July 2014

Lima Ramadan

Assalamualaikum

Sedar tak sedar dah lima hari kita berpuasa. Lama tak berpeleseran kat blog ni. 
Thanks pada yg wish ChicNa untuk final exam bulan lepas. Alhamdulillah, boleh jawab tapi betul ke salah tak sure la. Hehe.. Now nervous tunggu result lak. 
Citer pasal puasa kan, bila fikir2 balik rasa bersyukur sangat dapat berpuasa dengan family lagi. Dapat terawih sesama. Rasa complete sangat berbanding dulu. Kalau diberi pilihan memang tak nak berjauhan lagi. Tapi.. boleh ke? Huu..
Fasting. Good for body, good for iman.. :) 

Oh ye.. Untuk warga Darul Naim yg belum shopping raya boleh la ke Gegey Fest Jumaat & Sabtu ni kat KTC. First mega online bazaar. Macam2 ada tau. Tak yah shopping online dah. ChicNa tak join pun, tapi kawan2 ChicNa ramai join. Jom la support diorang. Dua hari je, so memang tak boleh lepaskan peluang.


Ramadan Kareem to all. May Allah accept our prayers & ibadah, 
and guide us to worship Him in best way.

Salam..

15 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said... [Reply]

Salam ramadan chic na :)

ewanthology said... [Reply]

semoga ramadhan kali ini lebih baik dari yg sebelumnya.

mama ka0ri said... [Reply]

Selamat berpuasa chic na...

MystoryPic said... [Reply]

selamat berpuasa ChicNa

Nastyna said... [Reply]

selamat berposo poso chicnaa. tingat2 kat chicna sebab terpikir kalu dekat dah tempah dah ceklat untuk jj uhuhu.

YaYaNsMuM a.k.a YM said... [Reply]

dah setel berhempas pulas ngan papers ye?hehe...gud2.salam ramdhan chic na.. :)

QasehnyaRania said... [Reply]

selamat berpuasa chicna..lama menyepi :)

azizah :) said... [Reply]

take noted ni... selamat berpuasa yer chicna

ros_reeza said... [Reply]

hari ni 8 Ramadhan :)

Mrs Velentine said... [Reply]

salam ramadan ke 9 chic na

9n0L4 said... [Reply]

hai chicna. arini dh 9 ramadhan. lame tak mkn cekelat chicna. hehehe.

Mimi Azirah said... [Reply]

Salam Ramadhan Cikna

are_lin@yu said... [Reply]

tula ayu pn 24 rmadhan ni br nk blh trjah hehe..gudluck in exm cikna ;-)

Cinta Misteri said... [Reply]

Alhamdulillah......moga kita dpt bertemu lagi Ramadhan akn dtg.

nik ros said... [Reply]

lama tak singgah blog chic na.selamat hari raya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com