Saturday, 1 November 2014

Taip Saje

Assalamualaikum

Satu Sebelas.
OK.. Straight to the point. Sebenarnya hari2 berazam nak aktif balik kat blog tapi tu lah banyak sangat yang menghalang terutama sekali penyakit M. Heheh.. Ditambah assignment & tutorial yang makin dibuat makin menimbun.
Last update bulan July, sekarang November. More or less 3 bulan, tapi rasa cam dah 3 tahun. Sebab kadang2 jenjalan gak kat blog kawan2, baca2 cuma tak tinggal komen jer. Tengok kawan2 yg dulu single, sekarang dah double. Ehhhh.. Yg dulu bertunang, sekarang dah kawen. Yg dulu baru kawen, sekarang dah pregnant. Yg dulu pregnant, sekarang dah dapat baby cecomey. Yg dulu baru bersalin, sekarang dah pregnant lagi. Hahah.. Over lak. Congrats anyway! Nak mention nama semua panjang lak nanti.
ChicNa?? ChicNa dulu pelajar tahun 1, sekarang pelajar tahun 2 uolls. Hehew.. Syukur Alhamdulillah. Satu kelegaan bila nampak abah senyum masa check result. Orang yg tak pernah jemu bagi motivasi & kata2 semangat untuk anaknya yg cepat give up ni. Katanya, year 2 kena usaha lebih lagi. Ayeee captain!! Err tapi tak janji, tengok subject tough je semua. Sobsss..
Ok lah, tu je. Sekadar warm up konon
Selamat tahun baru 1436H.
Sama2 kita memperbaiki diri untuk menjadi insan yang lebih baik dari tahun-tahun sebelumnya.

Wassalam

12 comments:

intanfirdaus247 said... [Reply]

Salam cikna..wah tahniah ..result yg bagus la tu..:) yerla kak intan pon jarang jarang online dah. mcm cikna juga..tgk tgk ada rakan blog da dapat baby..ada yg da kawen...hai lah masa cpt sungguh berlalu..apapun kak intan wish cikna all the best ya

Bunda a.k.a KN said... [Reply]

Salam hujung minggu cik na...padan lah dah lama tak nampak cik na..

Arham Md Ali said... [Reply]

Kita ni makin meningkat usia rasa waktu tu berlalu makin cepat kan? Am pun, pejam celik bulan depan dah start exam akhir untuk medik nih.

Rohani Hashim said... [Reply]

Chicna,
Chaiyok chaiyok rajin kan diri hapdet ;) hehe hany pun dah start malas balik ni, plus xsempat ;)

Aisya A. said... [Reply]

yeay dah ade update baru.. hehehe.. rindu nak singgah komen2 tau :D

aryan azra said... [Reply]

tahniah cikna..moga cikna terus berusaha dan berjaya dgn cemerlang

Cik Yaya said... [Reply]

hehe tu lah dier kan...
diam xdiam masa blalu dgn cpat..bnyk jgak yg da berubh..paling ketara STATUS seseorng..heheehe cik na bilee??
rindu nak makan coklat cik naaa ^o^

Gee Lion said... [Reply]

takde ubat utk penyakit M tu ke cik Na? hehe.. takpelah, asalkan di luar cik na tak malas2 ye.. hehe
lama tak dengar kabor, alhamdulillah timbul jugak akhirnya.. ^_^

QasehnyaRania said... [Reply]

assalam chicna.lama x tnya khabaq kan.
in shaa Allah kena lipat gandakan usaha lg utk tahun 2 :)

LYAfrina said... [Reply]

huhu..tula..ramai sgt blogger sekarang myepikan diri.. ye la..nk menulis pon kena cari mood..lya pon start menulis smula dalam bulan 7 aritu.. mula2 slow2 je.. skarang makin konsisten.. tp ikut mood jugak la

Arina Shamsul said... [Reply]

selamat tahun baru. cikna :) mama pun baru nak berjinak2 semula ni..bertahun jg menyepi,hihihi insyaallah...

ros_reeza said... [Reply]

hai cikna. oh dah tahun dua ye. moga dipermudahkan dalam pembelajaran :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com