Thursday, 13 November 2014

Big Boy

Assalamualaikum
Ya man (guess who's back). Ehhh..
Bukan nak citer pasal lagu BigBang la.
Tapi nak story pasal potet kesayangan ChicNa ni. Hiksss.. 
Helllowww..

Februari tahun depan cukup umur 5 tahun. Macam2 skill dah terer. Bagi nasihat kat ChicNa paling terer. Nasihat ke membebel ntah. Sekali cakap memang panjang berjela takde fullstop langsung. Tak boleh buat silap sikit. Hehew.. Tapi manja terlebih. Nak pegi school tapi nak Tok Ma teman. Dah cemana. Jangan ikut jejak ChicNa dah. Dulu ChicNa tak pernah masuk tadika sebab tak boleh berenggang dengan mama. *kantoi*

Pasrah je layan makcik2 dia ni. Dah takde anak buah gegirl lagi kan, nasib lah kena pakai flower crown pun. Please don't grow up too fast baby.. 

XOXO 

13 comments:

..cik hana.. said... [Reply]

ololo comelnya flower crown anak buah cikna ni...mesti kuat membebel sebab terikut perangai makcik2 dia kan....hahaha

Chic Na said... [Reply]

haippp mak ..cik hana.., acik kita pendiam tau.. mana reti membebel.. hahah..

Cik Yaya said... [Reply]

nak jgk paki flower crwn ats pale tu kan..huuu

Gee Lion said... [Reply]

hoho.. kalau dah besar mesti dia malu kena pakai crown tu.. mwahahaha..

nik ros said... [Reply]

amboi...siap pakia flower crown lagi.hihi

LadyBird said... [Reply]

Comeynye bunge kt atas kpl tu...

Aisya A. said... [Reply]

bukan main lg dengan bunga2 dia kan. hehe

nanieybarnieylurviey said... [Reply]

Amboi.. Siap bunga2 lagi... Comel..
Kantoi sudaaa Chic Na xmasuk tadika.. Tpi xpe sekolah kt rumah =)

are_lin@yu said... [Reply]

alahai omeynya dia..jht cikna eh buli ank saudara haha

Cik Yaya said... [Reply]

as'salam cik na..
pe khbr? ^_^

Khairun Solehah said... [Reply]

comelnya !! haha, flower crown hand made tuu :)

ros_reeza said... [Reply]

alala comey nya dia bergambar :)
hai Cikna.. lama tak ke sini.. cikna apa khabar?...

Cinta Misteri said... [Reply]

Amboi potet nak jd mat bunga....dlm hati ada taman naaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com