Monday, 22 December 2014

Lab Courses

Assalamualaikum

Happy Monday uollsss..

 Sekarang ChicNa ada kat Penang untuk lab courses. Kitorang dok luar sebab tak dapat hostel & rumah tamu USM pun full booked. Sobsob.. Tapi dok luar best jugak cuma kena keluar duit sikit la. Untuk 10 hari sewa & transportation ke USM.
Harini, esok & lusa free. So macam nak jalan2 Penang. Sebelum ni datang tak sempat jalan2 sangat. Gigih study lah katakan. *mohon percaya* Hahaha..
Oh btw, bilik yg kitorang sewa ni cantik, selesa sangat & yg penting affordable. Nanti bebila ChicNa share tempatnya ye. bila tu tak tau la

XOXO

9 comments:

LYAfrina said... [Reply]

Tempat pom nampak mewah chic na..

Ayu Jafri said... [Reply]

owhh..jaga diri bebaik ye chic Na..

Aiz said... [Reply]

tinggi gitu~~ huhu
jemput singgah blog saya..
http://aizfaizi.blogspot.com/

ros_reeza said... [Reply]

Hai Chic Na..lama tak mai sini.. Apa khabar,?

Cinta Misteri said... [Reply]

Lama tak dtg sini. Akk baru start nak blogging semula ni Chicna....
So how ur study

Rapunzel Cikilolo said... [Reply]

Seronok kan travel.

Sambil blajo sambil holiday.

nik ros said... [Reply]

tempat tinggal chic na tu menarik jea. study rajin2 :)

Cik Aini said... [Reply]

kemain..pnya segak tmp stay tu.haha

Athirah Diyana said... [Reply]

ok ok percaya. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com