Wednesday, 25 February 2015

Campus Time

Assalamualaikum
Setelah dua bulan berlalu. Hehew..
Lately, busy sikit. Lebih kurang 2 minggu lepas baru je balik kursus intensif @ USM, Penang. Maka, ke kampus lah kita. 3 minggu kat sana. Dan balik bukan tangan kosong tau, banyak buah tangan lecturer bagi. Assignments, lab reports & tutorials selambak bawak balik. Mata dah macam panda ni. @_@ 
Apepun seronok jugak sesekali masuk kampus. Dapat gak kumpul ngan kekawan. Nasib baik setahun sekali je. Kerap2 tak larat weh. 
Kalo tahun lepas pegi balik dihantar & dijemput. Pestime lah katakan. Hihi.. Penuh keta angkut barang. Kali ni pegi balik flying without wings. So, barang & pakaian utk 3 minggu sumbat satu luggage <15kg. Pepandai la bajet. Penat gulung baju & seluar tau. Nasib baik ngam2 je. Tp laundry 3 hari sekali la. Hihu..
Labmates. Lab utk 3 subject dah setelkan awal2 tu hari, so tinggal 2 subject je. Tu pun penat nak pulun. Jadual tahun ni mmg pack dgn kelas & exam yang timing nya agak tak berapa nak kena. Banyak clash. Dengar2 ramai gak komplen.
I love Microbiology
Rindu. Dah lama tak buat benda2 alah ni sejak resign dari FCB. Kalo tak, inilah keja hari2 dok proses kuman yg busuk tp comel itew. Hehe..
Geng study group
Studynya kejap je, pastu lapar - ngantuk - pening - penat. Semua ada.
Macam2 peel. Hahah..
Ni paling besttt. Field trip @ Taman Negara Pulau Pinang untuk amali subject Ecology. Even tak la tinggi sangat tapi penat jugak la hiking. Balik 3 hari jalan menjengket. Pantai kat situ cantik sangat. Memang penat tapi seronokkk! 
Last, but not least...
"Belajar tu belajar jugak, berjimba jangan dilupa" - pesan abah.
Kehkehkeh.. Gurau jek. Kompiden je abah tak baca blog kita. Ntah2 dok opis boring2 skodeng blog kan. Ampun bah. (^_^)v

Sesekali berjimba. Release stress gitu. Hehew.. 
Ok, sambung buat assignment. Zzzz..

XOXO

18 comments:

ewanthology said... [Reply]

blaja rajin2.

Aisya A. said... [Reply]

tetiba rindu plak nk main dgn microb. cikna la ni. haha

MyStory Pic said... [Reply]

hahaha... berjimba tetap dalam senarai teratas....

Cik Yaya said... [Reply]

as'salam...
ptt pun senyap...heee
rindu kat cik na...
btmbah rindu bila ingt kat choc dier..heeee =D

Cik Yaya said... [Reply]

as'salam..
hi cik na..singgh sni lagi ^_^

ros_reeza said... [Reply]

Assalamualaikum Chicna.. Lama tak updated yer. Hihi.. All the best untuk apa yang Chicna lakukam sekarang ;)

Bunda a.k.a KN said... [Reply]

Salam Cik Na...a ah dah lama Cuk Na tak jengah Teratak Bunda..

Apa pun agar Cik Na sukses dalam apa saja bidang diceburi..

nik ros said... [Reply]

harus la berjimba2.asyik study jea bosan jugak..hihi

Cik Aini said... [Reply]

adehhh
sedih aritu konon antaq WA nk ajk detin sekali dh kelik klate dah.haha,

**yg pakai spek tu nama ape cikna,muka dia nk sma dgn kwn ai..tp rsnya bkn kot :)

Aine Ainun said... [Reply]

Best tgk chicna. Teringat masa zaman study dulu. Studylah dulu Chicna...nanti dah berkeluarga lain pulak ceritanya...hihi

LYAfrina said... [Reply]

subjek y diambil nampak mcabar..
gud luck buat chic na..

lelamaisara said... [Reply]

wah cikna...campus time sudah...good luck cik na...

Cik Yaya said... [Reply]

as'salam
cik naaa uii..
ingtkan ade update entri kaa..
sonyap je ni..huhu

Cik Yaya said... [Reply]

sihat kee,..??

aTieYusof Family said... [Reply]

Salam sis.. pekabar?..hihi..lama menyepi.. seronok jg masuk kampus tu...

aTieYusof Family said... [Reply]

salam rindu sis...hehe

Rohani Hashim said... [Reply]

Betol betol betol,kena ada time utk.berjimba,kalau x xpasal2 blank kan hehehe

Athirah Diyana said... [Reply]

Bestnya jalan2 dgn kawan2. Study life is the best!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com