Friday, 5 June 2015

Studying

Assalamualaikum

Singgah blog jap. Lama tak mumbling. Hihu..
Korang2 yg bergelar student mostly mesti tengah final exam kan atau baru habis exam. ChicNa pun, baru halfway. 4 paper dah setel, 3 to go. Harini & esok free, so kita berpoya2 lah. Bila ntah nak serius study. (-_-)"
Bila exam, lebih banyak risaukan benda2 yg tak sepatutnya dirisaukan. Risau carry mark, soalan spot, past paper yg xleh jawab. Pastu panik tak tentu pasal bila rasa tak cukup masa nak study. Tapi hakikatnya camtu lah cycle nya. Hmmm korang camtu gak ke? Atau kita sorang jer? Hikkk..
Last week sempat exam satu dewan ngan blogger pemes Jaakechik. Macam2 gaya haa dia jawab exam. Soalan esei katanya. ChicNa time tu paper MCQ (multiple choice questions), so keluar awal lepas kehabisan peluru nak menembak. Hehew.. Apepun good luck untuk kita semua.

Study smart & all the best!!

p/s: Untuk awak yg selalu doakan kita & bagi semangat tu TQ so much tau. 
Kita selalu doakan awak gak.. (^_^)v

14 comments:

aTieYusof Family said... [Reply]

Lamanya baru muncul sis.. hehe..
Good luck ye.moga dapat jawab paper exam sehabis baik..chaiyokkk...:)

Athirah Diyana said... [Reply]

Lamanya tak singah sini....Good luck chicna ;)

Gee Lion said... [Reply]

selamat berjuang chic na!
memang as student, kalau soklan multiple choice tu laju je kuar dewan.
dah expert bab tembak2 ni.
hak3

Cik Yaya said... [Reply]

salamcik naaa
wahh lama xnmpk dier..hehehe

ngah exam ye...ala sme je keadaan mse yaya stdy dulu..
yayajnis last minute nye study..huhu
ye-ye bcce,hafai bagai,smpai tmpt exam, hbis lupa..jnuh nk mgingat balik..lol ^o^ cik na jgn jd cam yaya ok..stdy smart..gud luck tau..

syasandeul said... [Reply]

tula saya pun selalu risau dgn benda benda camtu T^T btw all the best ok!!

QasehnyaRania said... [Reply]

chic na lama nya tak pot pet di sini kan..
sihat ? miss u lah.. cik nor pon dh sibuk skrg ni.. memasing ada hal.. deqla.. cik ai.. wanie.. M.. aduhai rindu la korang semua..

all the best cikna.. jupe jaa kim salam ye. hihihi

sue sue said... [Reply]

Good luck dear! saya dulu masa zaman stud selalu buat nota kecik2...then baca n bawak ke mana2...sampi tido pon masih boleh hafal nota...hihi...dah 7 tahun berlalu....


Nak free vitamin tak?
Jemput singgah ke blog saya:
http://blogmummyrifqiy.blogspot.com/2015/05/free-vitalea-untuk-ahli-baru-shaklee.html

Aisya A. said... [Reply]

good luck and all the best ye ciknaaaa. :D

Gee Lion said... [Reply]

Uit uit.. (^_^)

Chic Na said... [Reply]

Biasa la br balik bertapa.. hihi.. Thanks sis aTie..

Thank you Athirah Diyana.. :*

Mesti biasa buat jgk dulu kan puan Gee.. Kekeke.. Tq tau.. :)

Nampak ke Cik Yaya? ~lambai2~ Heheh.. Tq so much yaya..

Psiko je tu semuanya kan syasandeul.. huhu.. Tq awak..

Masing2 bz dgn komitmen la ciksu QasehnyaRania.. Ape nak buat.. Huhu.. Thanks! InshaAllah kalo jumpa Jaa cikna sampaikan ye..

Saya ni malas nak buat nota2 kecik bagai sue sue.. Huhu..

Thank you Aisya A... :)

LYAfrina said... [Reply]

aucakkkk

nanieybarnieylurviey said... [Reply]

Tak smpt nk praktik yg tgk video kt youtube. If x mesti dean list. Haha. Tetiba.. Dlu hrp wifi kolej mmg hampeh la nk tgk video cri info berkaitan dgn study. If tgk movie smbil study ada la.. Gd luck. Mesti da abis exam kan..

aryan azra said... [Reply]

semoga chicna berjaya cemerlang ye

nik ros said... [Reply]

mesti berdebar bila exam kan.chic nak confirm blh jawab punya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com