Monday, 15 June 2015

Freedom

Assalamualaikum

Freedom ke?? Tsskkk..
Kite da habis exam semalam uolls. Happy lerrr. Hehhh.. Kejap je happy, esok lusa neves fikir result plak. Kecut perut. Nak2 lagi bila member kitorang pesan "Notes semua jgn buang lg tau kot2 ada subjek yg kena repeat". Pehhh.. Menusuk kalbu. Betul2 amaran maut ni. Potong je baru nak happy2. Huhuh..
Tasabar! Hihuu..
Sebenarnya excited lebih sebab dah lama simpan stok buku untuk kudap2an lepas exam. Hehew.. Dua minggu sebelum exam ChicNa beli buku2 tu semua since BB1M dah dekat expiry date. Just imagine selama sebulan dok jeling2, pegang2 je buku tu. Bertabah menahan perasaan nak baca. Huhhh.. Finally!
Lately jatuh cinta ngan buku2 Lejen. Lejenkan aje. Actually tak tau nak baca mana dulu sebab semua cambest jer. Hmm problem gak ni. 
Okay lah, away baca buku.

See u when I see u gais!


p/s: Result keluar sebulan dari sekarang. 2 hari before raya. Emm mmg tak kasi chance langsung orang nak happy2 kan.. (-_-)"

17 comments:

MyStory Pic said... [Reply]

Hahaha........ In Sya Allah... pointer Chic Na... boleh cecah macam tok menteri kita tu kot.

aryan azra said... [Reply]

inshaAllah...moga chicna dapat result yang cemerlang, tak perlu repeat lagi.

waaa...bestnyer baca novel

Acik Erna said... [Reply]

Happy dulu chic Na..dah dekat2 nanti.baru fikir.tapimkan chic na dah buat yang terbaik tak perlu risau

Chic Na said... [Reply]

Hahahahahahahaha.. adeyy sakit perut baca komen MyStory Pic.. tak dapat pointer tggi pun tak pe asalkan tak selenga mcm beliau.. oppssss!! kahkah..

Mudah2an kak aryan azra.. inshaAllah ameen.. Tenkiu kak!

Boleh la happy ckit2 Acik Erna tp dok teringat gak.. huhu.. Tq acik!

Nieda said... [Reply]

Good luck chic na

LYAfrina said... [Reply]

insyallah..moga result tu cun!

selamat khatamkan semua buku's ni.. byk tuh!

dan..selamat mjalani ibadah puasa ;-)

QasehnyaRania said... [Reply]

cikna dh berusaha. berdoa dan tawakal in shaa Allah

ala happy kan j la diri.
alahai lg dua hri nk raya pulak tu.mmg nebes sungguh la kan

ps:selamat berpuasa buat cikna sekeluarga
tu la kan. tima kasih cikna.doakan smga urusan bf utk rania dipermudahkan.. aamiin
sakit puunya pasal cikna.bila tumbuk x rasa sgtn ltk sekuntuk tu tu terus ketap gigi.dia rasa berangin mcm mna ntah.hahahha.. dgn rania dok erk erk.. itu j la cranya kan.. tapi mmg bgus tau cikna..
jimat duit

Tie HT said... [Reply]

Good luck yea chicna
Akak teringin juga nak baca buku diagnosis tu :)

dya bunga said... [Reply]

dya pun tgh tggu result ni..dup dap dup dap...nerves sgt..haha.. semoga chic na dpt result yg cemerlang!!!!

Cik Yaya said... [Reply]

salam..
sape yg xska bila exam hbis kan..hehe
slmt bpuasa ciknaaa =D

Bunda a.k.a KN said... [Reply]

Good luck, selamat berpuasa ramadhan..

Athirah Diyana said... [Reply]

diagnosis itu sangat sangat sangat best!!!

ros_reeza said... [Reply]

Assalamualaikum Cikna.. Selamat berpuasa:)

Aisya A. said... [Reply]

ala cikna check je la lepas raya. eh eh eh.
hahaha.
selamat berpuasa dan selamat membaca!

QasehnyaRania said... [Reply]

ps: chicna ..
ciksu x leh nk tlg la kalau kenot telan oat .hihihi

aTieYusof Family said... [Reply]

seronok nya dah habis exam...dah balik kg lah ni ye sis.. puasa kt kg..heaven..hihi..
smbil baca buku relaks & santai..

nik ros said... [Reply]

result mesti gembak ni.so lagi happy la masa raya nanti.hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com