Saturday, 8 June 2013

Coklat #40

Assalamualaikum

Masa untuk tayang coklat..
Lama ChicNa tak tayang coklat kat korang kan.. Kehkeh..

Tema pink & hijau. Coklat dari Kina untuk ibu & ayah tersayang sempena ulangtahun perkahwinan ke-21. Katanya tak dapat balik sebab exam. Tu sebab kirim hadiah je. Sweet kan. Happy 21st anniversary! Thanks Kina.. 

Hantaran istimewa sponsored by Kak Long untuk adiknya sempena pertunangan beliau. Sweet kan Kak Long. Nanti sponsor ChicNa pulak ye. Hikhik.. Tema merah & putih in gold box. Selamat bertunang Nas & Ila. Comey bakal adik ipar Kak Long. Nanti jangan buli dia teruk2 sangat k. Haha.. Thanks!

Yang ni tema merah & putih gak in silver box. Coklat wedding order by adek sweet a.k.a ex-housemate, Zetty. Wedding beliau 1 Jun lepas kat Muar. Jauh sangat nak pi. Tapi arini 8 Jun kenduri belah lelaki kat Kelate ~ JDT vs TRW ~ Huhu.. Jap lagi ChicNa & bff nak ke sana. Pengantin siap request hadiah peti ais sebijik. Tapi ChicNa plan nak bawak lesung batu je. Demand sangat kan. Kakaka.. Memang gerak awal sebab dah ready untuk sesat. Maklum la kalau keluar dari Kota Bharu je dua2 terus buta jalan. Selamat pengantin baru Hafez & Zetty. Semoga berkekalan. 


Coklat birthday untuk ayah.. From adik Amirah. Adik ni pun busy jugak nak PMR so tak dapat balik celebrate. Just kirim hadiah kat ayah. Thanks Mirah!
See.. Customer CCH semuanya sweet2 macam coklat CCH gak. Huhu.. 
Thanks sweeties!

Visit TheCoklatShop for more sweetness!

Have a blast weekend..

51 comments:

izan mama mia said... [Reply]

cantik sangat..

Nastyna said... [Reply]

Goodness. malas nak cakap banyak, bak mai sini sekotak please (dont think I can ever take a bite, too cute)

Tinta Lana said... [Reply]

Salam.

Cikna..kita berkenan betul coklat utk ayah tu,hehehe. Bulat je katunnya :D

AZ Craft Creations said... [Reply]

Salam.. nk mintak tlg LIKE page ni blh? =)

AZ Collection ada menjual pelbagai jenis tudung AKEL bidang 50' dan 60'.. Nk tempah kraf felt pn blh.. Jom singgah sini..

https://www.facebook.com/pages/AZ-Collection/199515420202002

Terima Kasih.. =)

Deq's Qienz said... [Reply]

nice la cikna..dq pon ada nk order juga..nt dq gtau ek..hehee coz skg mmg i suke mkn coklat..hehee

MystoryPic said... [Reply]

rajin nya ChicNa... kreatif jer

Cik Nur™ said... [Reply]

in gold box..sangat menyerlah tahu...!

Hari pertunangan adik hari tu, coklat cikna mmg nampak sangat cantikk..! dan coklat cikna jugaklah cepat habis, sampai ila pun tak dapat merasa...hehehe

terima kaseh juga pada cikna, perkhimatan cikna mmg terbaik..! Nur senang dan berpuas hati deal dengan cikna.. :)

terma kaseh byk2 sekali lagi.. :)

Errm..bab buli tu, kaklong kenalah garang,.hehehe

nea lopah said... [Reply]

sedapnyeeeee... cntik plak 2. sayang nk mkn.

PakcikLie PCL said... [Reply]

hai Chic Na. ..assalamualaikum, tgk coklat cantik mmg suka tp mcm sayang plk nk makan..

Si Matatajam said... [Reply]

Hasil tangan Chic Na ni mmg superb la...

NinaAz said... [Reply]

Comelnya coklat dad tuuuuu

Cik Yaya said... [Reply]

salam..
urmm nyummy2..cedap tuu ^o^

jaakechik said... [Reply]

comey and comey and sedapppp!!!

terbaekkkk....!!

Alyn Roslan said... [Reply]

semua comel2..

Miss Volvo said... [Reply]

bakal housemate kite jenis yang rajin buat kek lepas ni kite nak belajar buat kek HEHEH lepas tu boleh cuba buat coklat comel macam cikna ni EHEE

Yumida Huda said... [Reply]

wow..cantik la cikna
yg de kepala org tu cikna buat pakai acuan erk?
nampak kiut
tempahan coklat mcm ni berapa cikna charge?

aku HaniAsyira said... [Reply]

sweet yg kepala ayah tuh..

Cik Zaitul said... [Reply]

Waaaaooo, ini cokeyat ke..
Xnak makan boleh..
Nak buat deco2 letak kat meja je..
Sape nak makan , kita babap tangan die...
Bolehhh?
Ehehehe

ieedaz @ mama_isha said... [Reply]

Salam chic na!!!! Sedapnye tgk coklat2 tu semua. Akk dh like page fb tu! :)

Chipsmore said... [Reply]

lapar coklat.. -____- rasa nk telan jer smua..

the malay male said... [Reply]

sedapnyeeee

Kesuma Angsana said... [Reply]

sedap nyer, baca n3 ni sambil makamn coklat ni hehehe

azizah :) said... [Reply]

eeeeeeee nakk!!

intanfirdaus247 said... [Reply]

salam hujung minggu cikna..baru kak intan singgah..hehe...wahnak cikit..:))

Cik Yaya said... [Reply]

salam cik na..
yaya sht..Alhmdlh..
cik na pula? makin trgn coklat cik na ni..xpe..sbr..ade rezki lebih yaya order kt cik na lg tau..^_^

ieda immi said... [Reply]

alaaaaaaaaa comel2 .. ;)

Aine Ainun said... [Reply]

coklat cik na comel2 belaka..=)

Deqla Manjew said... [Reply]

alahaii comelnye yg sempena hari bapa tu.. misai dato' k ye? hihihi...

are_lin@yu said... [Reply]

sweet sgt2 ok..cikna kreatif!

Cik Gee said... [Reply]

mak aih! comel banget!!! cikna mmg kreatip giler laaaa...

<3

Sutera Syifa said... [Reply]

comel2..pandainya..

Wanieys a.k.a IbuQalief said... [Reply]

Assalamualaikum chicna...ape kabo...lama xsinggah sini..hope chicna baik2 jer yer...rindu chicna...

comel nengok suma coklat2 tuh

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply]

thumbs up..cikna nurul dapat hadiah dr cik na.tq yeq suka sangat ada nama nurul=)baru dapat.unit mel yang kasi sbb nurul lama tak da opis.tq taw

aisya said... [Reply]

yg ayah tu comel.. haha..

p/s: tunggu cikna sponsor coklat utk majlis sy pulak. ehhh.. haha!

Cik Kay Jue said... [Reply]

kemas... suke la..

mama aryan said... [Reply]

salam chic na...comey2 cokelat tu

Rohani Hashim said... [Reply]

masuk sini jer mesti terliur.hwaaaa xleh mkn coklat sgt,bdn makin kembang ni ;)

ros_reeza said... [Reply]

macam-macam design ada ni.. nak..nak.. hihihi

-meeSUPERGIRL- said... [Reply]

sdapnyooooo :)

aTieYusof Family said... [Reply]

Cantiknya coklat...
mesti sedap ni...:)

QasehnyaRania said... [Reply]

semuanya cun2 chicna.sayng tau nak ngap..hhi

ciksu sendiri tak sempat nk tgk tau.tgk kotak je.sibuk sangat blk kg hari .tup2 dah nk blk kl..

Kesuma Angsana said... [Reply]

singgah clik nuffng yer dear

Mimi Azirah said... [Reply]

Rasa syg pulak nk mkn coklat2 nih

Bahrain Ramlan said... [Reply]

cantik semuanya...mesti sedap kalah semua coklat..haha

nik ros said... [Reply]

cantik sgt..berkenan la. lagi2 coklat untuk ayah tu.sweet jea..hehe

Yana Libra said... [Reply]

bilalah saya nak beli coklat dr chic na ni..huhu~

dya bunga said... [Reply]

Dya suka tgk coklat yg kina bg tuk parent dia.sweet..hehe

Ain Dzaya said... [Reply]

waiting for someone, yg boleh bagi cekelat comel ni :')

nanieybarnieylurviey said... [Reply]

Cantik sgt2

Cik Aini said... [Reply]

LAYAN...
ai dah pantang coklat Cikna..
tp kalo coklat Cikna mau lah..pantang tgk je.kehkehkeh

9n0L4 said... [Reply]

eh ehhh pink hijau comey jugak ehhh. hehe. step² nk order lagi la ni. cium² bau dulu. hahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com