Wednesday, 19 June 2013

Curiousity

Assalamualaikum

Ehem-ehemmm..

Efektif jugak kan cara nih? Hihhii..

p/s: Pict G7 (previous entry) tu betul la ChicNa yg paling hujung belah kanan. Ramai jugak yg teka betul. Camne korang tau eh? Curious jugak. Err korang pernah jumpa ChicNa ke masa kecik2 dulu?? gees..
XOXO

51 comments:

aisya said... [Reply]

hahaha. lelaki ni susah sikit nk ingat bab2 tarikh ni kan cikna.. ke perempuan yg detail sgt semua benda nk diingat? hmmm..

hahaha!

mrs mell said... [Reply]

hehehe.. salu kn ai yg lupa tarikh.. n kdg2 we all berdua luap tarikh2 penting tu.. kikiki

Mama Vogue said... [Reply]

Hai Chic Na yang comel..!!
Lama tak jenguk sini..huu

Seb baik cik abgku sentiasa ingat tarikh penting..hehehe

aTieYusof Family said... [Reply]

hahah..terus insaf husband dia tu..:)

Deqla Manjew said... [Reply]

hahaha... x dinafikan lelaki ramai yg x ingat tarikh2 penting ni.. pompuan pulak mmg terer bab ni.. kompom ingat!

pstt.. nmpk muka sama la cikna.. dah tentu2 la dpt teka.. ;)

Cik Kay Jue said... [Reply]

bagus2 leh pakai cara ni nanti.. haha

are_lin@yu said... [Reply]

hahha err dpt ingt x pwd tu..

Solehah Shamsuddin said... [Reply]

wah terbaikla.kalau password cmni, mguji ingatan lelaki je.hehe :)

Aine Ainun said... [Reply]

heheheeee..
mmg kita kena "terbuka" , sbb kebanyakkan lelaki mmg selalu x ingat...=)
redha je la..=)

Kesuma Angsana said... [Reply]

hehehe terbaik ni !

the malay male said... [Reply]

lelaki jarang igt tarikh2 ni ?.hurmmmm

mama_ka0ri said... [Reply]

hehe..good idea!!

org lelaki mmg susah nak ingat tarikh2 penting..haha..

Nastyna said... [Reply]

owh kalau buh tarikh anniversary kami, bukan takat papa JJ jer tak ingat, I sendiri pun tak ingat. muahaha.

Sat nak cek balik gambar c7 Chic Na.

Cik Nur™ said... [Reply]

Sempoi jawapan bini dia...hahaha....
Tp jgn xtahu..suami kawan nur,
laki dia mmg alert dgn tarikh² ni...
Mmg salute la lelaki mcm tu....

Sekali tgk Nur dah tahu itu cikna....hehehe....
Sangat2 mengagumkan bila senyuman cikna...
Dari kecik sampai ke besar tak berubah..hehhe...

Xpe..xpe...nanti nur letak pic Nur lak...
Cikna teka tau..hehehe.

Yumida Huda said... [Reply]

ahahaha..bagus cara ni
so dia akn olwes ingat special date tu

Clive Einstein said... [Reply]

isteri pandai main....cis...hahaha XD

Tinta Lana said... [Reply]

Assalamualaikum.

Bagus wife dia,he3. Lelaki selalu ada mslh ingat tarikh2 anniversary.

Tarikh bayar bil boleh plak dia ingat,hehehhe >_<

Cik Gee said... [Reply]

lelaki memang kantoi bab2 ingat tarikh ni an... hehe.. :P

Chic Na said... [Reply]

majoriti. tapi ada jugak lelaki yg terlebih alert dgn tarikh2 istimewa ni berbanding perempuan tau.. ;)

ieda immi said... [Reply]

ahhaha kan ..
hurmm kalau akk macam mana lak nak relate kan harijadi akak ngan hubby yg kerja besi ? huwaaaaaaaaaaa

Kesuma Angsana said... [Reply]

singgah dtg nak clik... lor xde iklan nuffng yek!

iamHANIS said... [Reply]

hahaha..menanges tak ingat date anniversary :p

Cik Aini said... [Reply]

hahahaha
sgt berkesan kot!
nti twin buat mcm ni tau :)

miss u 150juta kali Renjong :)

-meeSUPERGIRL- said... [Reply]

mee igt bday me jahh kakakaka

Sya Chot .. said... [Reply]

bestla ayat kt gambar tu..hahaha laki kalau bab ingat tarikh ni,mmg FAIL..huhu

izan mama mia said... [Reply]

papa mia...bab tarikh...okjer dia ingat tapi sengaja buat2 lupa nak bg mama mia merajuk dl...hahahaha

gadisworld said... [Reply]

ha..ha...sangat setuju..org perempuan ni bab tarikh ni mmg alert..lelaki ni tarikh lahir sendiri pun kenkadang leh lupa camner nak ingat date2 yg lain..he..he..

azizah :) said... [Reply]

lelaki kdg2 buat lupa je tarikh anniversary...hee

Deq's Qienz said... [Reply]

hahaha..lelaki mmg susa ingat kan..cikna tau x muka cikna cbyk brubah sgt..bila ramai komen cikna y ujg skli..dq pon rasa cikna y last..hehee

BlueiceButterfly said... [Reply]

boleh cuba taktik nie..hehe :)

aReLaN said... [Reply]

benda2 gitu memang tak ramai laki2 ingat.tapi bukan sume k.hihihi

mama aryan said... [Reply]

bagus juga kalu buat mcm tu kan...

Miss Volvo said... [Reply]

confirm lelaki tu ingat kann?? huahua.

ros_reeza said... [Reply]

hahahha.. memag tak dapat nak buka la kan, sebab tak ingat tarikhnya...

QasehnyaRania said... [Reply]

lelaki mmg susah la nk ingt bab tarikh2 ni. kalau yg ingt mesti jenis romantik gitew.hihi

*chic na, ciksu aminkan. mudah2an cita2 ciksu berjaya dimakbulkan.

lelamaisara said... [Reply]

sama macam suami ku...huwaaaaa.....

MaMa Rey said... [Reply]

hehe..lelaki susah sikit nak ingat tarikh bersejarah kan..

MulutPayau said... [Reply]

lelaki mmng sllu lupa pasal tarikh penting ni...
Suami akak pun sama..huhuhu..

Si Matatajam said... [Reply]

Nasib baik my hubby sentiasa ingat hari2 penting ni..

Cik Yaya said... [Reply]

hehe...lupa la tu.. ^o^

NinaAz said... [Reply]

lelaki biasanya xigt tarikh2 ni kan. same goes to my hubby

Yana Libra said... [Reply]

idea terbaik tu..huhu..sng nak ingat sbb kena taip selalu~

Mimi Azirah said... [Reply]

Terbaikkk.password gune tarikh anniversary....laki2 jarang2 nk igt

nanieybarnieylurviey said... [Reply]

Dpt lelaki yg ingt tarikh mmg super hebat la. Jrg lelaki ingt tarikh. Kajian!!

jaakechik said... [Reply]

org laki mmg gitu sokmo lupa tarikh penting. sedih3x....

nik ros said... [Reply]

suami nik la jenis yg ingat tarikh penting tapi sengaja buat tak ingat.konon nak kasi suprise la..haha
tapi selalu suprise tak menjadi coz awl2 dan kantoi...kikiki

9n0L4 said... [Reply]

tak sue letak tarikh utk password. hee.

N.Aima K said... [Reply]

Salam ramadhan chic na

QasehnyaRania said... [Reply]

planning masak apa ptg nnti :)

Masha Meisters said... [Reply]

haha...bukanla...lelaki memg peluperrrrr la kuling....
kuling terguling2...hehe

aku HaniAsyira said... [Reply]

ayah atil tak boleh lah mcm tuh.. heee~~ pengingat tarikh jugak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com