Tuesday, 16 July 2013

Tujuh Ramadhan

Assalamualaikum

Salam 7 Ramadhan kawan-kawan..
Sebenarnya dah beberapa kali ChicNa cuba update. Tapi sempat taip salam je. Masa tengah fikir idea nak tulis ape tetiba terlelap. Sedar2 lappy dah hibernate. Simpan lappy pastu sambung tido. Cubaan seterusnya pun macam tu gak. Frust betul. Hikhik..
Kali ni ChicNa tukar strategi, taip entri lepas subuh. Confirm tak terlelap punya kan. Haa.. See, berjaya jugak update.
Nak wish selamat berpuasa untuk kawan2 semua. Rasanya belum terlambat kan.
  Banyak sebenarnya kelebihan yg boleh kita dapat dari berpuasa. Itu baru dari aspek kesihatan. Belum aspek lain2 lagi. Hope kita semua dapat menjalankan ibadah puasa & amalan2 lain dengan sebaik-baiknya.
XOXO

58 comments:

Mama Vogue said... [Reply]

Thanks for sharing Chic Na :)

ieda immi said... [Reply]

kejapp je masa dah masuk seminggu ye ..
alhamdulillah .. ;)

TQ sharing dik

aTieYusof Family said... [Reply]

TQ sharing sis..
banyak betul kelebihan bila kita berpuasa ni...
selamat berpuasa:)

Kesuma Angsana said... [Reply]

setuju sgt. tq berkongsi yer !

Kesuma Angsana said... [Reply]

done clik2 INTI

Cik Nur™ said... [Reply]

Sudah seminggu ehh...
Kejapnya rasaaa....

Selamat berpuasa juga buat cikna..
:)

huny madu said... [Reply]

Seminggu sudah.. selamat berpuasa chicna :)

trah zain said... [Reply]

hehe... saya pas subuh, tumbang terus,, xtau bila nak taip entry (^___^)
dah 7 ramadhan harini, sepenggal dah abih, tinggal 3 penggal lagi,,huhu

mama_ka0ri said... [Reply]

hehe...akak pon update blog time pagi..kdg2 kat opis..kalu malam tu boleh kira ngan jari la..hahaha..

PakcikLie PCL said... [Reply]

Salam 7 ramadhan Chic Na, semoga ada entri seterusnya caiyo caiyo !

CikNana said... [Reply]

selamat berpuasaaaa..sdh aku follow instamu dang.he

Cik Yaya said... [Reply]

xpe..kira awl rmdhan lg ni..lain ler lau da msuk 20 ramadhan..huhuhuh

slmt bpuasa cik na ^_^

Yumida Huda said... [Reply]

nice sharing cikna
alhamdulillah..puasa yumida masih penuh ni..belum ade kes pecah lagi thn ni..hehe
byk kan manfaat berpuasa nih

Cik Aini said... [Reply]

doodle tu mcm Chikna lah..cuma Cikna renjong lagi.Cikna pun pakai ala2 mcm tu kan..kain lain la.kehkehkeh

salam ramadan twin :)
love u much2 ;p

nanieybarnieylurviey said... [Reply]

Salam Ramadhan Chic Na!!!!! :) thanks for sharing.. Bru dpt terjah ble ada entri bru. Hee

aReLaN said... [Reply]

berupdate gak akhirnya. hehehe..memang banyak pun kelebihan bulan puasa ni kan. salam ramadhan ye.

9n0L4 said... [Reply]

akhirnyaaaaaaaaaaaa update jugak. hehe. dh lame tgu entri baru chicna. :)

Chic Na said... [Reply]

cikna update sbb kesian korang masuk2 nampak cekelat kan.. kang terliur pulak posa2 ni.. heheh..

Sop Nama Saya said... [Reply]

salam Ramadan dan selamat berpuasa Chic Na

CtAyue said... [Reply]

salam ramadhan dan selamat berpuasa chicna... chicna bz yer lately ni? p/s ; chicna, ayu ade tag join segmen tau, hope sudi ler yer..

aisya said... [Reply]

selamat berpuasa cikna.. hehe

nea lopah said... [Reply]

tq share...bnyk faedah nya kan chic na.

Deqla Manjew said... [Reply]

tahniah ye cikna krn berjaya taip entri utk kali ni.. hahahaha..

yup.. mmg byk kelebihannya.. sbb tu org kata berpuasa itu diet yg terbaik.. ;)

jaakechik said... [Reply]

hahhaaa... jaa pun gitu gak cikna.. terkena simptom malas update sbb mengantuk.. hehehe... 5 hari x update, hari bru mood tu datang kembali.. hehehe... btw selmat berpuasa ye chic na!!

izan mama mia said... [Reply]

selamat berpuasa cikna,,,akak pun,,,cepat sgt mengantuk kalau mlm,,kikiik

fairus mohamad noor said... [Reply]

salam ramadhan yg ke 8 chic na...

Si Matatajam said... [Reply]

Mmg banyak manfaat puasa ni..selamat berpuasa Chic Na..

Si Matatajam said... [Reply]

Klik2 Nuff utk Chic na

BUNDA a.k.a KN said... [Reply]

memang cepat masa berlalu...harini dah ramadhan ke 8...

salam ramadhan..

aniswany lazim said... [Reply]

slamat bepuasa chic na :))

Tinta Lana said... [Reply]

Assalamualaikum.

Cikna..selamat berpuasa..dah minggu kedua..hehe.

Cikna try buat camni.. bulan2 posa ni, cam lana, luangkan skit msa sblm sahur tuk online. Maknanya kena bgn awl skit. Kalau tak, buat slps sahur.

Memang lepas berbuka,pastu terawih pula..memang mengantuk jadinya. Kdg2, bertahan juga..tapi jari kat keyboard tak bergerak,keh3. Rasa kosong je dlm kpala.. (-_-)

Yana Libra said... [Reply]

selamat berpuasa chic na:)

MystoryPic said... [Reply]

puasa la katakan.. hihihi. selamat berpuasa Chic Na

ros_reeza said... [Reply]

Selamat berpuasa juga buat Cik Na..

ros_reeza said... [Reply]

done Ford.

are_lin@yu said... [Reply]

alhamdulillah byk kelebihan berpuasa kan..

Mrs Velentine said... [Reply]

salam ramadhan cik na..lama MV tak singgah sini kan..klik2 yea

Miss Volvo said... [Reply]

hmm time puasa ni biji mata asek ngantuk je kan cikna? :/

Rosmiza Ali said... [Reply]

Selamat berpuasa chicna! ^^,

lelamaisara said... [Reply]

selamat berpuase cik na...ye la kan banyak kelebihan berpuase ni...

Cik Yaya said... [Reply]

singgh lg blog cik na..
amacam pose ke-9 ni cik na?? ^_^

Solehah Shamsuddin said... [Reply]

selamat berpuasa hari yg ke-9, cikna :)

azizah :) said... [Reply]

selamat berpuasa chicna.. semoga dapat tingkatkan amalan kita..

PakcikLie PCL said... [Reply]

Salam , singgah cari Chic Na ...

Deq's Qienz said... [Reply]

salam ramadhan cikna slmt bpuasa..

psttt cikna jum join contest blog dq ;)

BlueiceButterfly said... [Reply]

selamat berpuasa..semoga puasa kali nie lebih baik dari sebelumnya :)

Kesuma Angsana said... [Reply]

done sedekah nuffng yer !

Masha Meisters said... [Reply]

yeala...chicna kuling tido lappy pun tido sekali la....kuling2....hehehe

MulutPayau said... [Reply]

Terima kasih atas prkongsian dear...
Selamat mnjalani ibadah puasa jugak utk Cik Na...

jaakechik said... [Reply]

p/s : byk idea tertunggak tu yg pulun draft entry dan publish byk2 tu....hehehehheee.....

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply]

buat anda kelihatan lebih muda tuh mcm besh jew..hehe

aku HaniAsyira said... [Reply]

selamat berpuasa kak na.. terlambat tak nak wish ni??

9n0L4 said... [Reply]

hihihi. tu la. bukak blog chicna asek nmpk coklat. bhye bln pose ni. :)

intanfirdaus247 said... [Reply]

terima kasih cikna atas perkongsian ini…kejap je masa..hari ini dah 15 Ramadhan…

Cik Kay Jue said... [Reply]

salam ramadhan...

cik didiey said... [Reply]

hope xlambat lg nk wish selamat berpuasa buat cikna :)

nik ros said... [Reply]

mmg best jea puasa.lagi2 bulan ramadahan. sebba tu kalau blh nak puasa penuh.

ganti2 puasa ni tak syok la..haha

Cinta Misteri said... [Reply]

kejap jer dah tinggal seminggu kannnnn......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com