Sunday, 16 February 2014

Bookworms Dating

Assalamualaikum
Olla.. I'm back! Hee..
ChicNa dah pun balik dari intensive course 3 minggu tu, cuma sekarang ni tak leh nak berpoya2 kat sini lagi. Hehe.. Banyak lab report(s) dan assignment(s) yg bertingkek-tingkek, hadiah dari lecturer sepanjang course aritu nak kena siapkan. Semuanya nak kena submit before March. So manfaatkan masa yg tinggal sebaiknya. Konon. Hee..
Cerita2 masa kat Penang later ChicNa share eh. Blogwalking pun later jugak eh. Ada something yg lebih Wowww!! untuk ChicNa share ngan kawan2, especially for those yg suka baca buku a.k.a ulat buku.

 Malaysia Book Fair 2014
Big Bad Wolf Fireball Book Sale 2014
The Big Bad Wolf Fireball Book Sale 2014 with hot books and even hotter discounts at 85 - 90% off retail prices. See more at bigbadwolfbooks

Ekspo Buku Islam 2014. More info ekspobukuislam

Putrajaya International Book Fair 2014 (MPH)
Visitors will be transported into a magical book town called the "BOOKERVILLE".
More info mphonline

Read Malaysia 2014
Yg ni tak silap ada entrance fees, RM2 jer pun. More info ReadMalaysia

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2014 (KLIBF).
Info from bff. Tenkiu CikSue. Untung sape yg dekat tu. Hari2 boleh pegi. Yg jauh ni menangis2 nak pegi tau. Wuwuwu.. Tapi ChicNa & CikSue maybe akan pegi salah satu event ni. Yg mana? Cer teka. Hihi.. Yg pasti kelima2 events ni boleh guna voucher BB1M, bagi yg ada la. Untuk terma & syarat penggunaan BB1M boleh refer sini BB1M.
Ehemmm.. Tak sabar nak borong buku.. Mihmihmih..

Ok chuolls, don't forget to mark the date ya!
XOXO

29 comments:

aTieYusof Family said... [Reply]

wow..bestnya...adui..klu dekat akak pun nak terjah.....uwaaa..murah gile harga buku kan sis...

Chic Na said... [Reply]

tu la kak aTieYusof Family.. kalau boleh nak g semua.. huhu..

ros_reeza said... [Reply]

dapat voucher.. yeay, selamat membeli buku :)

lelamaisara said... [Reply]

selamat membaca buku cikna...:)

Yana Libra said... [Reply]

bestla ada baucar tu...leh borong habis-habisan..bestnye :)

Yana Libra said... [Reply]

bestla ada baucar tu...leh borong habis-habisan..bestnye :)

Gee Lion said... [Reply]

baucar bawah sekali tu yg paling menarik perhatian.. hehe... (:

Nastyna said... [Reply]

ChicNa ni...main cikucak yer. Happy to see u updating here tho :):)

Deqla Manjew said... [Reply]

untung la dpt baucer.. tp dah dpt baucer mmg x dpt br1m eh?

Chic Na said... [Reply]

tak sure Deqla Manjew.. cikna memang tak apply br1m pun.. :)

QasehnyaRania said... [Reply]

as-salam chicna. long time no c u..
wah mcm mana chicna, sihat ke?
ciksu sihat aje di sini.. hihi..
menarik semuanya..

mcm mna order sudah dibuka atau ditutup?

aine ainun said... [Reply]

mih mih mih
lama teringin nk singgah ke bigbad wolf tu..tapi diKL???huhu

Kesuma Angsana said... [Reply]

amboi seronoklah shopping buku yer ! done nuffnag

aizamia3 said... [Reply]

sangat menarik.. ;)

Cik Nur™ said... [Reply]

Mohon cikna belanja nur satu dua bukuu..heeee.. :D

aisya said... [Reply]

okay2, noted.. tq ciknaaaaa! hehe

azizah :) said... [Reply]

bestnyaaa! kalau dekat dah lama pegi ni...

QasehnyaRania said... [Reply]

ok je chicna. hihi.

LYAfrina said... [Reply]

semuanya kat KL..jauh

Cik Aini said... [Reply]

gunakan voucer tu sebaik mungkin ye Twin..beli buku yg berpekdah je tau..kekeke **pesanan yg wajib di dgr**

**Ai dah buang segala habuk2,sawang2 bagai tu..sila lah buat spotcek,kekeke

fieda said... [Reply]

seronoknyer dpt vouucher

Cik Yaya said... [Reply]

adoii..
syiokk lau dpt pergi..ssuai utk kaki bku la kan...ngeeee =D

mizz miaizzati said... [Reply]

ni kena bagi tau adik saya nihh..dia suka ngan buku2..

Yumida Huda said... [Reply]

nak baucer tu 1...untung la dpt pegi ekspo buku..hish..jeles ni..haha
kat sini xde bende gini

are_lin@yu said... [Reply]

kt putrajaya tu ayu dh prgi cikna..best2 byk bku.hehe

Mimi Azirah said... [Reply]

Akak xpnh pjn berkesempatan gi

MaMa Rey said... [Reply]

Bestnya Chic Na..kalau bwa ank2 ni mesti suka..

nik ros said... [Reply]

best dah dpt boucher buku.blh shopping buku nnt :)

aku HaniAsyira said... [Reply]

jeles sbb kak na da baucer buku.. huh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com