Monday, 24 February 2014

My Little Man

Assalamualaikum
Tengah keja ke? Seronok keja? Muehehe..
I iz soooooooo stress, tapi stil happy! Sebab?
Sebab ada orang yg boleh ChicNa buli. Kekeke.. Potet dah balik tinggal ngan kami. He's back. Back for good, hopefully. Tapi ummi dia tak dapat2 lagi tukar ke sini. Susah nau eh cekgu nak buat pertukaran.
That day ChicNa balik dari Penang, pukul 6 pagi lagi potet dah datang kejut ChicNa. Kesnya nak buat tuntutan janji. Budak2 kalau kita janji pape memang dia ingat eh. Huhu.. Bahayaaa oooo..

Okeyyy.. Let's go for a lovely walk bebeh.
Flat Jelly Bunny tu super comfy okeh. Wangi lak tu. Mohon beli sorang seploh.

Shopping barang untuk buat potet nya belated birthday cake.

Pegi pantai main layang-layang.

TokMa je yg rajin melayan. ChicNa lepak tepi makan kopok. Best angin sepoi2 bahasa sambil2 cuci mata. Hehe..

Setel yg tu. Now dia ajak ChicNa gi bookstore beli buku tulis & colouring. ChicNa dah serik sebenarnya nak bawak dia gi kedai. Satgi free2 je dia buat konsert kat kedai. Haha.. Too complicated to handle. Sekali ChicNa yg nanges nanti. How?? Kekeke.. 
Always be my little man, jyeahh..
Happy working chuolls!!

XOXO

53 comments:

aTieYusof Family said... [Reply]

amboi ada potet nak buli erk sis?? haha.. saling buli-buli sayang lah yer...hihi

Cik Yaya said... [Reply]

waalaikumsalam cik na =)
selamat hari isnin..hehe pe kbr?
suke ye dier..potet da ade..jgn buli nti nges kang dier.. haha

Kesuma Angsana said... [Reply]

amboi sernoknyer chic na.... byk lak nuffnag kat sini. clik2 x3 yer

Tihara said... [Reply]

mesti seronok dia ramai yang melayan
estnya lepak tepi pantai kan :)

mizz miaizzati said... [Reply]

sonok je nengok..hehe..comey..

Deq's Qienz said... [Reply]

assalam cikna..rindu sama kamu..sihat ka weiiii??hehee ada bf baru ke..tahniah² :D

Solehah Shamsuddin said... [Reply]

Sukanya cikna ble da potet. hope nt befday potet meriah :)

PakcikLie PCL said... [Reply]

Hai cheNa.. Ai potet. .Lambai2 gak!

mama aryan said... [Reply]

seronok ye potet dah balik...

tengah keje dgn stress hehehe..bosan hari ni

Cik Nur™ said... [Reply]

kasut tu comeiii..! nak soploh..!

wah..kiranya dah tertunailah semua janji2 cikna dengan potet yea,..

bagussss..! :)

mesti senang hati je potet tu.. :)

Miss Volvo said... [Reply]

comel kacut kecik tu hihi.

hmmm tak suka jelly bunny.. keras!

aswadz said... [Reply]

berjanji, kena la tunaikan. hehehe...

Rosmiza Ali said... [Reply]

kalau budak yg mendengar kata ni senang menjaganya.. Kalau jenis yang x makan saman tu yang boleh buat migrain.. Huhu..

Rosmiza Ali said... [Reply]

kalau budak yg mendengar kata ni senang menjaganya.. Kalau jenis yang x makan saman tu yang boleh buat migrain.. Huhu..

Acik Erna said... [Reply]

comel je nama panggilan dia..
anak acik yang sulung dulu pun tak sanggup nak bawak pi kedai.\pernah guling2 sampai masuk longkang

Yumida Huda said... [Reply]

cikna menunaikan janjinya demi potet..hihi
comel je kasut kecik kasut besar tu...

Nur Atiqah Mohd Zaki said... [Reply]

comel benor nicknames dia potet..
dulu ada kawan jugak nama botet!

Nastyna said... [Reply]

Yayyyyyy tapi CHicNa lak tinggalkan dia duk ulang alik Penang, ker? Ala rugi nya kan best kalau masa JJ ada ritu dapatpmain sama2 ngan Potek, mesti meriah. Btw JJ panggil Poket as "potek" tau hahaha.

Nastyna said... [Reply]

eh sorry potet, JJ la asik duk potek potek manjang, tu duk ingat potek jer jugak, mmg selalu tingat potet chic na la.

MystoryPic said... [Reply]

hehehe... potet..
sonok layan anak buah ni

Cik Aini said... [Reply]

wawawahhh
besh la twin ada org bole buli..sian potet senasib dgn Icha..nk buat guano dpt mak sedara baik ati cam kita ye dak twin..muehehehe

pesanan utk potet :-
**psst! minta adiah mahal tau potet.kekeke

trah zain said... [Reply]

aktifnya beliau chic na, teringat kat adik kat rumah,,haha

QasehnyaRania said... [Reply]

habs la potet kena buli ngn cikna.hihi.
mmg cikna dorng tak mudah lupa.ingt je manjang.selagi x dpt apa yang dijanji siap la melayan.hahaa.

syoknya dok lepak tepi laut.dok kl susuh benau nk tgk laut. kena ke klang atau ke kuala selangor.jauh ya ampun..huhu

dok jb, penang syok keliling dan dekat dgn laut.amannnya dpt hirup angin laut..

QasehnyaRania said... [Reply]

chicna, mmg rajin ..rajin buat chocolate utk ciksu. hihi. sssssshhh: bulan 8 nak order lagi, boleh? utk majlis akad nikah anak buah..

aisya said... [Reply]

suka gambar kasut tu. hehe

QasehnyaRania said... [Reply]

singgah petang

Chipsmore said... [Reply]

nakal potet ni smpai buat konsert kat kedai,. hahaha belikan je lah dia kakna.. jgn bwk ke kedai.. hee

inche hlovate said... [Reply]

sama jugak mcm kes ank buah sya..masa kat umah janji macam2 sampai je kedai lupa janji haha

ros_reeza said... [Reply]

main layang-layang! lamanya tak main.. huhuhu

Gee Lion said... [Reply]

comelnya kasut flat.. i love the pattern. and rindu nak melepak2 kat tepi pantai makan keropok.. chicnaaaa... kenapa tak ajak!!?? heheheh...

azizah :) said... [Reply]

comelnya gambar kasut dua tu..comel!

aTieYusof Family said... [Reply]

Singgah Khamis? dok buat apa tu?main2 dgn potet ker? :)

Cik Yaya said... [Reply]

salam cik na..
pe habaq ^_^

Kesuma Angsana said... [Reply]

singgah cuit2 nuffnang yer ~!

Cik Yaya said... [Reply]

salam jumaat cik na..
yaya dtg tmbh komen lg (sbb cik na xde s.box.hehe

yaya ok.cik na pe khbar? ^_^

Kesuma Angsana said... [Reply]

singgah clik2 nuffnnag ptg2 ni yer

Deq's Qienz said... [Reply]

hye cik na sinngah tgk chic na sihat ek??

Cik Yaya said... [Reply]

salam cik na..
pe khabar? ^_^

nn lylyn said... [Reply]

mesti best kalau main layang2 tepi pantai...

N.Aima K said... [Reply]

ololo comel je kasut korang!

N.Aima K said... [Reply]

mahal tak jellybunny ? mcm comel je..kat sini takde :(

are_lin@yu said... [Reply]

sukanya tgk tpi pntai tu..nk sgah la nti.hihi..sory cikna lma tak jnguk..

Yana Libra said... [Reply]

seronoknye tgk..bestnye dapat jalan2 kat pantai~

YaYaNsMuM a.k.a YM said... [Reply]

owh..flat tu sgt menarik,tapi YM takleh pakai sbb kaki muk-muk..hihi

N.Aima K said... [Reply]

oic.. alahai.. nnt ada kesempatan nak datang kl lah beli keh3x

Mimi Azirah said... [Reply]

Hahaha...si potet nih memg membuli btul die ye..

Deq's Qienz said... [Reply]

cikna blog lama tu da lagi..nt kite buka blik ekk..hehee

MaMa Rey said... [Reply]

Hehehe saling membuli ye..buli2 sayang tu..
Comellah kasut tu..

ros_reeza said... [Reply]

Selamat pagi Chicna :)
klik nuff

nik ros said... [Reply]

seronok layan anak buah ni. tapi ada tempat2 kita tak blh bawak. haha..pening nnt kan.

jaakechik said... [Reply]

Sedakkknya hi derakk ke pantai...

aku HaniAsyira said... [Reply]

budak sentiasa kecik je best... dah besar kurg dah.. nak baby... hahaha

Deqla Norumara said... [Reply]

syoknye main layang2 kat tepi pantai.. angin kuat tu yg syok..comey kasut depa tuh.. heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com