Friday, 25 April 2014

Sarang

Assalamualaikum

Honestly, I'm in love..

With Choo Sarang! Comey kannnn.. :))

Korang yg layan variety show 'The Return of Superman' mesti adore with this cherubs Sarang. Ditto! She's toooo cute okeh. Konsep variety show ni ialah bapak jaga anak. Hikkk.. So, cuba imagine bila Sarang yg notty & manja ni dijaga oleh daddy dia selama 48 jam while mommy dia keluar. Daddy Sarang ni actor. Haaa gitu lah lebih kurang. Memang best & havoc. Selain lawak banyak gak unsur2 kekeluargaan yg ditunjukkan. Citer ni dah jadi most popular weekend variety show. Ada jugak baby2 lain, baby twin pun ada tapi ChicNa paling adore si Sarang ni lah. Tak pernah miss tengok. Kalau termissed harusla tengok ulangan.



 Gewwammm dok?? Huhu.. Saranghae Choo Sarang!!

The Return of Superman
Synopsis: Fathers may not be perfect.. but that's okay!
There's nothing like a father's love to boost our spirits. 
Every Sunday, 4 pm, KBSW

Enjoy watching!

32 comments:

Cik Nur™ said... [Reply]

xpernah tgk..! nanti nak tgk laa...

ehh..mmg kenallah papa dia, 2,3 kali gak kot masuk RM... kan..

time gunting rambut tu...hahaha.... serius comelll!!

misz sheyla said... [Reply]

suke jgak tgok... comel budak ni...lepas tu suka tgok yg kembar tu...asyik nangis je kalau bapaknye xde..huhuhu ccomel...ingatkan bapak sarang tu atlet...pelakon ea dia tu

Deq's Qienz said... [Reply]

aloloo kiutnya cikna..bijak nmpk budak ni..

MystoryPic said... [Reply]

hihihi..... cute giler anak dia

Cik Aini said... [Reply]

hahahaha
opkosss la tgk twin...
masa ni lah nk tgk si bapak bperang ngan ank.ha sblm ni yg kita tau mak ja kan :)

**bila dia buat muka sgt la comeyyy,rs nk gigittt ja,noty betoiii :)

Cik Yaya said... [Reply]

salam jumaat cik na..
amboi suke pla dia tgok budak ni kan.
tp memng comel kot! sejibik cam ank buah yaya..lebih2 lagi time dia senyum@gelak tu..cam nk geget je pp..haha

QasehnyaRania said... [Reply]

tak pernah pon tgk
yg pic potong rambut tu comel

Kesuma Angsana said... [Reply]

betul.. she's so cute !

YaYaNsMuM a.k.a YM said... [Reply]

kawaiiiii!she's super adorable cute munchiesss!hihi

Aisya A. said... [Reply]

Sarang mmg comel kot. hehe

kopi pasta said... [Reply]

err, daddy sarang bukan actor, tp fighter dalam UFC. variety show side income je, karier utama mixed martial art.

#can't wait for ep 23.

Chic Na said... [Reply]

actually bukan actor pun misz sheyla.. you're right kopi pasta i knew it.. i just put as an actor to be more recognize since he often featured on few variety show.. huhu..

me too! can't wait..

Tihara said... [Reply]

comel nyerr
macam menarik lah chicna
rugi akak terlepas :)

Yana Libra said... [Reply]

oooo..cam familiar je ayah dia tu..hehe..tak pernah lak tgk rancangan ni..huhu~

aku HaniAsyira said... [Reply]

xpenah tgk pun lg... alah, atil mang dah tak up to date langsung korea dh.. bkn stakat korea, suma lah.. haha

MaMa Rey said... [Reply]

alahai comelnyerr..^-^

blm prnh tengok lh citer ni Chic Na..mcm best pla..

Kesuma Angsana said... [Reply]

singgh clik2 yer ari ni !

aTieYusof Family said... [Reply]

eee...comelll gile... mcm best jak rancangan ni sis..tak pernah tgk lagi lah... mmg cute dak Sarang ni..:)

are_lin@yu said... [Reply]

alahai asal cmel sgt bdk ni..gram tgk..

N.Aima K said... [Reply]

ololo mmg comey!

Deqla Norumara said... [Reply]

comeyyy.. mcm2 memek muka dia pndai buat..hihi..

Yumida Huda said... [Reply]

yumida pun tgk cikna. kiut si sarang tu. suka mkn. suka gak kat haru. mcm budak genius je dia.

aTieYusof Family said... [Reply]

Salam sis...singgah melawat...:)

Nastyna said... [Reply]

eh itu bukan wrestler yang suka gaduh ngan Jongkuk tu ker.. eeeii nak tnegok nak tengok, tapi risau kang melekat ketagih pulak hohoho.

BUNDA a.k.a KN said... [Reply]

Bunda tak pernah tengok pun...

nik ros said... [Reply]

tak pernah tgk.bila tgk gambar dia rasa nak tgk la.comel sgt ..

Mimi Azirah said... [Reply]

Akak xprnah tgk tp rse nk bg penampor aje tgk muke comel die tuh..hahaha

ros_reeza said... [Reply]
This comment has been removed by the author.
ros_reeza said... [Reply]

tak pernah tengok program ni cikna. tapi bila tengok wajah dia kat entry ni, rasa geram je, nak cubit pipi dia.. hihihi comelll..

aTieYusof Family said... [Reply]

Salam singgah Rabu sis..:)

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply]

sukanya ngan budak cute nie..

dEdEQ dE wIshEs said... [Reply]

TOMEINYE :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com