Friday, 18 April 2014

Spoil Jer!

Assalamualaikum
How you doing guys?

Setiap kali sampai mood nak blogwalking mesti jadi cam gini.. Kenapa ek?? 
Refresh banyak2 kali pun still jugak gitu. Kadang2 je ok, tapi masa tu memang mood blogwalking dah spoil la kan. Hehhh..
Camne pun ChicNa gagahkan jugak blogwalking, tapi dari comment box je ler. Walaupun tak sekerap dulu. Huhu.. See ya!

XOXO
  

23 comments:

Mama Vogue said... [Reply]

hai sayang..hihihi
sama la mamavogue tadi, terpaksa refresh byk kali..nape ntah!!

Chic Na said... [Reply]

ye la dear Mama Vogue, sakit hati gak bila refresh2 tak jadi kan.. sabau je ler..

QasehnyaRania said... [Reply]

ciksu kadang2 jd gitu gak.mls nk layan.
terus guna blog je kalau on lappy.
kalau guna hp yg mana dh di bookmark :)
lagi snng n cpat khoje

cikna sihat?
ciksu sihat je.. hihihi

MystoryPic said... [Reply]

sama la kita... selalu jadi cam tu... kadang2 ok kadang2 tak ok

Tinta Lana said... [Reply]

Salam.

Cikna..mcm lana punya..kena tunggu dalam seminit gitu..baru keluar reading list tu..

Chipsmore said... [Reply]

Hai kakNa.. Long time no c.. >_<

Solehah Shamsuddin said... [Reply]

kdg2 solehah pn sll jd cmni. sabar jela ye :)

Cik Nur™ said... [Reply]

Err..selalu mcm ni..! mmg xleh buat ape dah....Huuuu..

Ciknaa....rindu laa..!!

Cikgu Ma said... [Reply]

banyak sangat mkn coklat kot..tu yg jd mcm tu..hihi..

Cik Yaya said... [Reply]

salam cik na.. =)
pe khabar? ^_^ rndu cik na..
yaya ni jrng bw@update blog pon..tp lau ade mse sikit jenguk2 la jgk kengkawan kan ^o^

Kesuma Angsana said... [Reply]

hehehe,, neway tq ke blog KA yer.. done nuffnang kat sini

Tihara said... [Reply]

blog akak pon sokmo jadi gitu chicna

ros_reeza said... [Reply]

kadan2 jadi jugak.. Ros takde nak refresh.. Ros terus pangkah. hahhaa

N.Aima K said... [Reply]

dah jarang BW dari dashboard..selalunya dari komen atau blog list kat tepi tu

mama aryan said... [Reply]

tak pernah jd mcm tu ..

Cik Aini said... [Reply]

teruk benar kita skrg kan Cikna..plg sedih satu bulan 1 entry pun ada..hadoiiii lahh mcm mn nk jd cam dulu2?

Deqla Norumara said... [Reply]

mmg spoil kan.. hilang trs mood.. kat opis deqla ni pun tenet makin sengal.. mood pun makin ke lautlah jadinya..

Mrs Velentine said... [Reply]

mmg selalu mcm tue geram

Yumida Huda said... [Reply]

sama la cikna. sistem x ok kot. selalu sgt terjd mcm tu

Yana Libra said... [Reply]

kena tekan kat all blogs tu lagi skali kot? huhu..sy wat camtu ok je..tak pasti la pulak..huhu~

are_lin@yu said... [Reply]

smalah cikna..kdg2 jd gk gtu..huhu

nik ros said... [Reply]

selalu jd mcm tu.mmg kena refresh byk kali

Mimi Azirah said... [Reply]

Memg spoil kalo jd cenggini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com