Thursday, 19 January 2012

Coklat #2

Emm haritu masa dpt 1st order hantaran & doorgift dr BFF utk her wedding, tersgt la excited. So sesaja try buat coklat yg bertemakan wedding iaitu Bride & Groom Chocolate Oreo pinky theme. Hasilnya... tara!!!
Kebetulan esoknya my newly wed kazen & hubby nya dtg umah, so bagi la gift ni kat diorg. How sweet.. :)


Yang bestnya dalam coklat ni ada sebijik oreo cookies kat dalam. Yummy..


ini plak doorgift utk my BFF. thanx kawan..


Bleh jgk letak coklates ni dalam macam2 case yg kiut-miut sbg gift utk ape2 je event.


That's all for today.. :)




Find out more HERE

10 comments:

DySha.Pink◕‿◕✿ said... [Reply]

sedap jer cokelat2 tu semua

CikNa's Coklat Heaven said... [Reply]

huhu.. thanx. nnti boleh try k.. =)

azrin said... [Reply]

sume choc sedap.. tapi yg paling best coklat oreo.. huhuhu.. thumbs up!

CikNa's Coklat Heaven said... [Reply]

choc oreo. my favret jgk. thanx ya! :)

cendol said... [Reply]

Bestnye! Coklat tu cantik laaa...syg je nak mkn.. HAHA

9n0L4 said... [Reply]

gulpppp. telan air liur aje lahhh. :)

nina said... [Reply]

comel2nyee..nina tringin nk buat..huhu

wan nurul hezrina said... [Reply]

meleleh air liur den nengok

Wanieys a.k.a IbuQalief said... [Reply]

setapppnyer coklat2 tu chic na

QasehnyaRania said... [Reply]

ciksu sehat je cikna ;)
ghasnaya makin tembam lagi ada la..hahaha..

mesti sedap yg ada oreo tu kan ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com