Thursday, 26 January 2012

The Next Project!

Hai buddyz.. Ni citer pasal ChicNa punye next project, juga coklat based product. Tak nak la announce lg nama nya, just nak tunjuk dia punye ingredients je. Sape pandai sila teka. Hikkk..

Main ingredient nya is kek. Tak kisah la kek coklat ke cup cake ke muffin coklat Gardenia pun boleh.

Bahan seterusnya ialah cream cheese,

...coklat dan whipping cream.

Juga bahan-bahan sampingan seperti :

sticks dan..

...assorted sprinkles utk hiasan.

Tu je ingredients yg diperlukan. Ok, to be continued (bila project da complete nanti). Huhu.. Wassalam. ^_^

10 comments:

:: Cik Nur :: said... [Reply]

dari blog Ben..singgah sini dan follow.. :)

CikNa's Coklat Heaven said... [Reply]

hehe.. terima kasih.. =)

Yumida said... [Reply]

bahan pn nampak sedap jer...kompom sedap..tp kali bg kt org kt sini..mmg tahap mabeles ar!

follow u

CikNa's Coklat Heaven said... [Reply]

maybe cheese ngn coklat tu yg bg nmpk cam yummieee.. apepun tggu hasilnya nnti.. :)
thanx a bunch dear!

9n0L4 said... [Reply]

terujaaaanye tgk brg hiasan coklat tu. lawa lawa. ;)

wan nurul hezrina said... [Reply]

semuanya off coz manissss.hehe..

Wanieys a.k.a IbuQalief said... [Reply]

amboi project besaq ker chic na....nengok bahan mcm project besaq kihkihkih

~didiey~ said... [Reply]

chic na mmg rajin google utk buat coklat ek??

QasehnyaRania said... [Reply]

as-salam. cikna

cikna, betul cuba la try.
suami ciksu yg buat memang aym tu masak.lembut je.mmg tak guna minyak .
suami ciksu anti minyak.goreng telur lepas tu siap basuh dengan air lagi tau ;D
letak dalam pemanggang ajaib tu.jgn biar lama, nanti hitam pula.kena tgk2 selalu tau

sabaq je la.masa 1st time tgk en soi goreng telur dulu..

Cik Nur™ said... [Reply]

yeahh..dah jumpa.. :)

dah setahun lebih kita kenalkan cikna.. :)

cikna kwn yg baik. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com