Monday, 23 January 2012

Coklat #3

Salam buddyz.. ChicNa ada buat wedding gift utk adik yg nk dihadiahkan kpd kawannya. Tema kaler pink + apple green. Before buat tu rasa cam pelik gak ngn combination kaler ni. Bleh match ke? Tp just try & tawakal jelah..

yg ni harus ada, br nmpk mcm wedding.. :)


finally!! sweet combination of pink + apple green.. I like..


final touch. tp riben tu my beloved mom yg tolong buatkan coz tangan ni tak berapa nk berseni sgt. kdg2 je, ikut mood. huhu..
Thanks Ma!

Hope diorang suka dgn gift ni..

OK, I'm finished now! See ya in the next entry. :) 


Find out more HERE

6 comments:

irene natasha jefffri said... [Reply]

waaaaaaaaa mst sedap tu kan..yum yum

CikNa's Coklat Heaven said... [Reply]

finger licking good! huhu.. kena rasa dulu br bleh komen.. :)

9n0L4 said... [Reply]

ooooo. ni ke kaler hijau. light je ehhh. :)

Chic Na said... [Reply]

@9n0L4
aah dear. ni la. nak terang lg pon boleh.. :)

Si Matatajam said... [Reply]

Memang cantik kalau buat hantaran atau hadiah kawin ni kan..

Wanieys a.k.a IbuQalief said... [Reply]

wah memng nampak mabeles la chic na hiks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com