Sunday, 13 May 2012

Coklat #11

Assalamualaikum

Hampir terlupa nak up pasal coklat ni. Walaupun Cik Sweety dah tepek gambar2 nya kat SINI, tp ChicNa tetap nak tepek jgk. Hikkk.. Tengok pada kaler mesti korang dah bleh teka kan baby boy or girl. 

 coklat ni Cutie Pie yg punye, TQ auntie Sweety. :)


actually utk ibu mengandung (adik Sweety) 


tunggu saya keluar.. See ya! :)

Lollichoc.. utk Mya. Banyak ChicNa buat tp kena rembat ngn adik bawak pegi skolah. Hee..

Mesti Sweety tak sabar tunggu baby boy lahir kan. :)

Find out more HERE

37 comments:

~~oOpEt~~ said... [Reply]

amboi.. coklat xabeh2 :)

Chic Na said... [Reply]

oh harusss!! chocohollic kan.. :)

Cik Nur said... [Reply]

sedapnyer..! hari tu kan, nur de g kedai kek.. tgk ada coklat ni, siap semua bahan2 ade..cuma acuannya tak berapa nak cun..

lepas tu terdetik satu idea..hahahaha..tapi nur ni bukan pandai sgt nak buat menda2 cm ni..

cik na xpelah, expert.. :)

Emma said... [Reply]

waaahh, coklat laa... :( nak makan..

Karukord Jagau's said... [Reply]

wowowoooo....sedapnya coklat :)

~Sweet Honesty~ said... [Reply]

mmg cute ceklet tu..dh hbs pun mya mkn ceklet tuh..hehehe..

Tak sabar tggu baby boy tu lahir..(^_^)

lelamaisara said... [Reply]

nak jugak lolichoc tu...heee..

Arina Shamsul said... [Reply]

cikna mmg pandai buat coklat ;) cute2 je semua hasil tangan dia..

nanti baca entri ni dear:)
http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/05/nak-tambah-geng-segar-follower-tak.html

Camy Alya said... [Reply]

dapnye coklat!

Masha Meisters said... [Reply]

yummy!
nak makan sweet sgt..xmakan sweet jugak..tegok je pun memg sweet..

Masha Meisters said... [Reply]

yummy!
nak makan sweet sgt..xmakan sweet jugak..tegok je pun memg sweet..

Chic Na said... [Reply]

nur : ehemmm.. meh la kalo nk blaja. cik na pun masih blaja lg. :)

arina : dah bg cadangan kat mama. :)

masha : cik na pakai dark & semi-sweet choc aje. :)

dyabunga said... [Reply]

yummy..sedapnya..lawa lah coklat tu chic na..hehe

ABU said... [Reply]

Cantik.. Blh buat hantaran ni :)

maslin said... [Reply]

sdpyer...nak cikit!!!

@ deqla manjew said... [Reply]

yg last skali tu mcm geram jew tgk...hihihi...

sis92 said... [Reply]

coklat lagi dan lagi hehe
baby boy :D

Jo-Blogger said... [Reply]

peminat cekelat ni.nt abis gigi mkn cekelat je..hehehe..

9n0L4 said... [Reply]

wawawa. nak jugakkkkk cekelat. chic buat la GA ke? huhu. ;)

Hasrina said... [Reply]

comel sangat

Yana Libra said... [Reply]

wah...semua nampak menariklah..huhu~

nak satu~~~ :p

Chic Na said... [Reply]

ramai jgk peminat coklat rupanya.

yana : amek ler semua.. :)

Jaa : tak reti la nak ber GA ni. Jaa organize cik na sponsor boleh la. hehe.. :)

A said... [Reply]

comel comel . :D

9n0L4 said... [Reply]

hoho. konsider konpem boleh sponser lah ni eh. yeay!! best jugak eh klu buat. tapi tak tahu lagi bile. hee. ;)

Chic Na said... [Reply]

yezza.. kompom!! tp bagitau awal2 bila nak buat ye. takut kebizian. :)

9n0L4 said... [Reply]

baik bossss. awal sebulan? due bulan?

Chic Na said... [Reply]

sebulan, at least. then kalo cik na ok, time2 tu jgk kita bleh buat. :)

Mia Meymi said... [Reply]

cmel la cklat tu...

Ros said... [Reply]

Assalamualaikum,

Comelnya...nampak sedap nih.....

Salam ziarah..

yahya said... [Reply]

hmm, sweeet chocolate.. give me please.. :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said... [Reply]

comel sgt coklatnyer

BlueiceButterfly said... [Reply]

~bestnya.kalau la dapat sayang nak makan..hehe :)

Cik Aini Lavender's said... [Reply]

chikna mmg suka bg ai jeles kan =p
haish..
xpe sabo2..nti chikna nk bg kan,ahak2 :)

Chic Na said... [Reply]

ye sabo2. tak lama dah.. hehe.. :)

jaakechik said... [Reply]

thecoklatblog? jual coklat ke?

C'Jai said... [Reply]

oit...lolichoc pun adeeeee...adeh..! x tahu...

9n0L4 said... [Reply]

huhu. bile la nak buat GA ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com