Friday, 11 May 2012

Sweet Surprise!


Assalamualaikum

Mode happy & riang ~lalala~



Tau tak kenapa? Bukak2 je blog td terus nampak header baru yg comel & kiut itu. Surprise lagi. :o

Someone yg sgt baik hati hadiahkan header tu utk ChicNa. Such a sweet surprise! Siap tolong letak lagi. Maklumla kita memang tak expert bab2 edit blog ni. Hihi.. Terima kasih Mama Arinatuan punya blog Bunga Hati Mama.

Mama Arina ni kreatif & rajin orang nya. ChicNa antara yg bertuah dpt header, actually ramai blogger lain yg dah dpt free header dari Mama Arina especially geng2 GSF.
Semua suka dpt free header kan kan kan?
ChicNa lagi suka sangat sangat sangat. :)

Untuk Mama Arina, terima kasih sekali lagi sebab sudi bagi header ni & dah bersusah payah buat kan.

Really appreciate it. ^_^

Salam Jumaat semua.


p/s : korang bleh dptkan juga free doodle yg kiut miut
kat blog Bunga Hati Mama. Cekidout!


23 comments:

~Sweet Honesty~ said... [Reply]

wahhh cik naa.. tlg dong.. gmana mo kasi hilang background header tu??? mama arina ada bagi tu petua, tpi tak jadi pula..huhuhuhukot2 cik na ada cara lain..

@ deqla manjew said... [Reply]

wahh..suka kemain!! setuju sgt, mama arina mmg sgt baik hati.. :)

Cik Nur said... [Reply]

pergghh...patutlah berseri2 blog ni..! rupanya dah bertukar wajah.. :)

header hasil tgn big boss..mmg mantopp.. :)

cantik sngt2.. :)

Cik Nur said... [Reply]

pergghh...patutlah berseri2 blog ni..! rupanya dah bertukar wajah.. :)

header hasil tgn big boss..mmg mantopp.. :)

cantik sngt2.. :)

Miss BaNu said... [Reply]

wahhh cunnya header baru die ni hehe..jeles i haha

CtAyue said... [Reply]

cantik...sangat cantik. :)

Chic Na said... [Reply]

mestilah suka. hihihi.. aah cantik kan. :)

SaddLone said... [Reply]

freshhh gitu header chic na.. hehe

lelamaisara said... [Reply]

Wah....berseri2 blog ini...Mama Arina memang rajin edit mengedit blog ..cantik aje...:)

Cik Aini Lavender's said... [Reply]

wah cikna..ai masuk2 je blog ni trs nmpk,amboi dh betukar cntik nmpk?jeles nih =p

warna coklat tu real mcm coklat kan..cantik lah cikna :)

Masha Meisters said... [Reply]

tetomeinyer.....hehe ~credit to mama arina.....

9n0L4 said... [Reply]

wahhhhhhhhhh. header baru tuuuuu. terbaik lah. ;)

Chic Na said... [Reply]

terbaek! cik na suka yg love tu, rs terliur nk mkn jek.. hihi.. :)

Camy Alya said... [Reply]

cantiknyaaaa. alahai, kita ni lansung tak pandai buat header -_-

maslin said... [Reply]

cantikyer...kiter pun x pandai... br nak bljr...

Dieyna said... [Reply]

yes.. agree semua statement pasal mama Arina.. hehe memang baik, kreatif, n inovatif

9n0L4 said... [Reply]

sendiri buat coklat, sendiri terliur eh. huhu. jaa suke dark choc. ;)

CikMai said... [Reply]

bestnyaaa dpt header comel....

putryteya said... [Reply]

sangaat comel header ! header kita tak lawa . :(

Encik H said... [Reply]

erks..kami lgsung xdak header..mama arina xnak buatkan kat kami ka? :P

Chic Na said... [Reply]

nak wat sendiri mmg xreti. bertuah org bagi. korang g la pujuk2 mama arina ye. :)

Arina Shamsul said... [Reply]

hahahha..saya malu2 baca entri kamu ni dear tambah malu bila baca komen2 mereka..hahaha

terima kasih semuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! isk..isk..huhuhu uwaaaaa...

Chic Na said... [Reply]

malu2 meow plak mama ni. ni realiti tau. hikhik.. superb mama! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com