Thursday, 22 August 2013

Coklat #42

Assalamualaikum

Coklat datang lagi! Hehe..
Nak update coklat la pulak kan. Dah lama tak tayang coklat kat blog. Actually ChicNa baru je bukak order 2,3 hari yg lepas. Sebelum ni bercuti panjang. So coklat2 yg ChicNa tayang ni stok2 sebelum raya punya yg tak sempat update. Besar kemungkinan dah habis pun dimakan oleh orang2 yg order tu. Time kaceh semua.. ^^
E-Day.. Pharmacist theme sebab kedua2nya keja dalam bidang pharmacy. Abis segala ubat ChicNa buat. Siap sthethoscope lagi. Huhu.. Order from Yaya.

E-Day juga.. Mr Navy & Cik Misi. Ini ChicNa paling favor. Tu sebab letak dua pict. Sendiri buat sendiri suka. Boleh? Hehe.. Nak tau sebab pe? Sebab ChicNa berjaya buat anchor tu atas permintaan Cik Sweety yang mengorder untuk e-day adiknya. Sebab anchor je? Sabau jelah.. Kihkihkih.. Kidding, suka semua lah.. ;)

Coklat ni sempena birthday Inspektor Amirul. Eh bukan Ustaz Amirul ke? Hikkk.. Wife dia yg orderkan. Orang Perak tapi minat TRW (TheRedWarriors). Pun bolehhh..

 Birthday gift. Dari Fiza untuk Mr Heart nya. Sama2 sweet tau diorang ni. Sweet couple. Jangan marah ea Fiza.. ;)
Last but not least..
Inspired by Rilakkuma. Order dari Atil untuk kawannya. Actually Atil mintak buatkan bebear tapi ChicNa takde idea. Bila tengok Rilakkuma ni terus datang idea. Nasib baik Atil pun suka Rilakkuma.

Thanks a lot Sweeties!!

Jom ushar TheCoklatShop atau 
Instagram kami, search #cchcoklat
XOXO

38 comments:

Cik Nur™ said... [Reply]

kan betul Nur cakap, coklat cikna semua comei2...

nak gigit sayang tahuu..!

oh yea...mohon atil pos ke Nur pulak..

Hahahahhaah...

:p

Tinta Lana said... [Reply]

Salam.

Cikna.. kalau buat blog theme, agak2 cikna buh apa ek?hik3.

Tinta Lana said... [Reply]

@Tinta Lana

Lupa nak gtau cikna..header punya order, terbuka..bila2 bleh tempah. Melainkan dinyatakan sebaliknya.. :)

dya bunga said... [Reply]

kenapa choc chic na semua comel2..hehe

MystoryPic said... [Reply]

hoho........ kiutnya, kreatif la Chic Na. Sayang pulak nak gigitnya

Puan Mell said... [Reply]

geramnyer.. xsabau la pulak.. kihkih

Deqla Manjew said... [Reply]

sememangnya terserlah kecomelannya.. x dpt disangkal lagi..ehehh.. ayat skema le plekss.. kehkeh..yg last tu paling comei.. cikna buat lagi comei dari casing fon tu tau..

aisya said... [Reply]

sy dulu ambik masa beberaa hari jugak baru start makan coklat cikna.. syg punya pasal.. ehehe

lelamaisara said... [Reply]

dalam tak de idea pon jadi gak coklat yg comil tu.....cute...

fairus mohamad noor said... [Reply]

wah..semua cute2 cm chic na lah..hehe

Masha Meisters said... [Reply]

untunglaaaaaa kuling pandai wat cekelat....jeles jemah...haha
cantikNYERRRRR :-)

ieda immi said... [Reply]

COMELNYEE SEMUA HASIL KERJA TANGAN ADIK .. kagum tau !

Kesuma Angsana said... [Reply]

singgah clik2 nuffng !

are_lin@yu said... [Reply]

alahai sweetnya cikna..kreatif..

QasehnyaRania said... [Reply]

macam2 dok ada.hihi ;)

Yumida Huda said... [Reply]

terernye cikna buat
cantik la cikna

azizah :) said... [Reply]

chicnaa jijah suka anchor tu! ahhh nanti nak order anchor gak la..hahaha

Cik Kay Jue said... [Reply]

alahai terpikat la pula dengan kecomelan rilakkuma.. huhu..

Che Rosliza Che Mat said... [Reply]

terliur akak tgk...

Clive Einstein said... [Reply]

dari dulu suka tgk koleksi gambar coklat...cik na penah tak tunjukkan how-to caner wat coklat ni...nak tau jugak...heheh :P

Eiqa Almond said... [Reply]

gileee comelll.! :D
Sayang oo kalau nak makann..

Chic Na said... [Reply]

mestila ada clive.. kena belek entri lama la.. huhu..

BaNu Syah said... [Reply]

comel banget..syg nk mkn hihi

ros_reeza said... [Reply]

Salam Cikna. Selamat hari raya Aidilfitri dari Ros. Baru berkesempatan ke sini. Maklumlah cuti lama. heee... Ros minta maaf andai sepanjang perkenalan kita di alam blogger ni Ros ada buat salah :-)

ros_reeza said... [Reply]

Salam Cikna. Selamat hari raya Aidilfitri dari Ros. Baru berkesempatan ke sini. Maklumlah cuti lama. heee... Ros minta maaf andai sepanjang perkenalan kita di alam blogger ni Ros ada buat salah :-)

Cik Aini said... [Reply]
This comment has been removed by the author.
Cik Aini said... [Reply]

comeyyy!
siyess comeyy syg nk mkn!
baru2 ni request dr Aiman nk coklat mcm last year tuk bsday dia dis coming september..malas nk cakap byk sng je Acu dia cakap "tokeh coklat tu dah x wat coklat dah" hahahaha bagus pnya mak sedara kan...haish rsnya nk kena buat tempahan lah ni yek :)

aTieYusof Family said... [Reply]

Cantik2 semua nya. .mmg kreatif tau.:)

Wanieys a.k.a IbuQalief said... [Reply]

comey lote coklat chicna..yg plg geram yr mr navy n misi tu la hihihi

intanfirdaus247 said... [Reply]

comel cam cikna juga...hehe

Cik Yaya said... [Reply]

nyummy2..dapnyer tgok coklat cik na..
wahh yg ade pic ubt tu coklt bukn rase ubt kan kan kan..?? ^o^

Mimi Azirah said... [Reply]

Cikna memg kretip

Mimi Azirah said... [Reply]

Cikna nti wassup sy leh? Nk tny hrge cklat...

Miss Volvo said... [Reply]

geramnyaaaaa tengok coklat2 cikna ni comel2 belaka haha

nik ros said... [Reply]

comel sgt. nnt confirm nik tempat ngan chic na. tunggu yea..hehe

Si Matatajam said... [Reply]

Aduiii rasa nak geget ja IPad ni bila tgk cekelat Chic Na nih

Cinta Misteri said... [Reply]

huhu chic na.....tengok pic n3 awal2 ingatkn chic na punya.

dEdEQ dE wIshEs said... [Reply]

TERLIURRRR .. CHICNA .. NAK ORDER :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com