Wednesday, 25 December 2013

Lapan Ringgit Jer

Assalamualaikum

Entri ni takde intro ye. Terus baca perenggan kedua. Haha..
Aritu kekonon pegi Popular nak beli buku untuk hadiahkan kat someone. Pusing punya pusing punya pusing tak jumpa2 buku yg dicari. Dan dan tu jugak teringat entri WW Aisya yg INI. Ape lagi kan. Terus la usha kat bahagian offer tu.
Great offer 'blockbuster price'. Berbaloi sangat harga yg di offer. Semua buku hanya berharga RM8 & RM12 sebijik. Normal price RM30++. Tapi buku2 nya agak limited. Tak la sebatalion macam kat BBW. Ni pun nasib baik ada tiga novel dari Sophie Kinsella yg belum ada dalam koleksi ChicNa. My favret author jugak ni. Novel2 ni re-issued dengan cover baru. So ChicNa rembat semuanya. Balas dendam tak dapat pegi BBW. Muehehe..
ChicNa tak sure offer ni sampai bila. Sila terjah Popular bookstore berhampiran ye. Offer ni valid untuk semua tak kisah la korang member ke non-member. 
Memang cari pasal dekat2 nak exam beli novel. Tak baca pun lagi, simpan dulu. Lepas bulan Februari baru baca, kononnya la. We'll see. Hekkk..
Err apa jadi dengan buku yg sepatutnya ChicNa cari? Sudahnya ChicNa beli online je & pos terus ke dia dengan harapan surprise itu menjadik. Lusa sampai la kot. ;)

Buku fixi memang takde eh kat Popular?

XOXO

42 comments:

NinaAz said... [Reply]

Sejak kerja ni. Lama gilee xjamah buku. Huuu

aku HaniAsyira said... [Reply]

giler murah ah kak na.. tapi atil tak suka pergi popular.. serabut.. hahah..

fixi kat mph banyak kak na.. online ada.. =P

tgk kak ba beli buku nak jugak!! tapi kena sabar.. parok skrg ni..

Cik Nur™ said... [Reply]

wahhh..! byk jugak cikna borong bukukan..!

fixi tu mcm tahu je untuk siapa..hehehe

Gee Lion said... [Reply]

chic na, macam mane boleh tahan nafsu nak baca novel. kalau saya, jangan haraplah. beli petang, mlm dah habis. hohoho.. :p

Deqla Manjew said... [Reply]

murah tu dari RM30 turun RM8 jer.. bg yg suka baca novel, rugi kalo x borong byk2.. :)

aTieYusof Family said... [Reply]

Murahnya harga buku tu sis..isk! kalau akak, mau juga rembat..haha..
cuma tulah, masa nak membaca skrg ni amatlah terhad...huhu

MystoryPic said... [Reply]

Weiii.... dah lama sungguh tak beli novel...

huny madu said... [Reply]

Murahnya rm8 jeeee.. eeee akak suka bc novel tp dh lama x pegi popular

Umie Artoqiemie said... [Reply]

Haritu g popular gak, tp x prasan ade offer.. leka tgok diari muslimah hahahhaa... bestnye suke baca novel tebal2.. kite ni , satu dua muka surat dah terlelap.

Miss Volvo said... [Reply]

tak pernah beli novel kat popular haha! biasa borong novel kat big bad wolf je hihi. rm8 tu kira ok la. sama harga macam kat big bad wolf :D

Puan Mell said... [Reply]

murah tu chicna. lamanya tak masuk kedai buku. hahaha

Cik Yaya said... [Reply]

memang mura tu.....suke la dier.. =D

Cik Aini said... [Reply]

twin beli nobel apa?
Weding nite ke =)

Chic Na said... [Reply]

tapi still sentuh buku teks sekolah kan NinaAz ;)

patutlah.. kak na beli online la ni pun aku HaniAsyira.. fixi online.. :)

tak banyak lagi tu Cik Nur™, kalo borong sebakul tau.. dah tau diam2 kay! ;)

chicna kalau bab baca novel ni ada mood2 dia jugak Gee Lion.. so skrg ni kira bkn mood membaca la..

tak bleh nak borong banyak2 sbb yg berkenan itu je Deqla Manjew.. hehe..

tu la kak aTieYusof Family.. nasib baik tak banyak buku best2.. kalo tak mau rambang mata cikna.. :)

sila lah beli MystoryPic ;)

hehe.. tak tebal mana tu sis Umie Artoqiemie.. mau 2,3 bulan jugak nak habiskan tu agaknya.. hehe..

haa kan Miss Volvo.. dapat jugak balas dendam.. hehe..

Puan Mell masuk kedai buku mesti beli buku utk syukrii jela kan.. ;)

mesti la suka Cik Yaya.. hihihi..

tak la twin Cik Aini.. wedding night still dalam list, tunggu dapat baucer buku 1M.. hehehe..

BUNDA a.k.a KN said... [Reply]

BUNDA SELALU MASUK KEDAI BUKU POPULAR...RAJIN BELI BUKU ATAU MAJALAH TAPI TAK RAJIN BACA..

Solehah Shamsuddin said... [Reply]

Hari Rabu tu solehah pn da gi Popular. Byk novel English yg murah2. Nk beli pn pning. Last2 xbli pn sbb save bajet.haha

izan mama mia said... [Reply]

wah berbaloi ni....

Cik Yaya said... [Reply]

nanti yaya nak g tgok jugak la..
mane tau ade yg bkenan..kan.. ^_^

rabiatul adawiyah said... [Reply]

wah love in peneng tu..hehehe

rabiatul adawiyah said... [Reply]

hehehe..samalah kita...semakin kurang entry semakin kurang berblog...

ros_reeza said... [Reply]

murah betul ye Cikna.. berbaloi macam ni :)

ros_reeza said... [Reply]

done Inti

YaYaNsMuM a.k.a YM said... [Reply]

hehe...peminat novel tegar nieh...

QasehnyaRania said... [Reply]

murah benot kan. ciksu kureng dgn novel skrg ni. byk bca pa & ma. hikhik

pcos (polysystic ovary syndrome)
kitaran haid yg x menentu/ kitaran haid yg tidak teratur pusingannya.

NIA SI DRUMSTICK said... [Reply]

chic naa terharunye chic na org 1st comment kat blog kite wpn kite dah lame giler hilang..huhu

Yumida Huda said... [Reply]

aaaaaa beznye cikna! rezeki cikna la kan...hadoi...jeles i tau..murah banget tu
teringin gak nak rembat jualan sale mcm tu
isi tabung nuffnang sini-rhb

aisya said... [Reply]

tadi pergi Popular lagi.. nampak lagi yg rm8 terus rembat lagi satu. haha!

Arham Md Ali said... [Reply]

Am sekarang sebab kekangan masa (dan malas), selalu dengar audio book je.

Orang ingat audio book dan membaca ni benda yang berbeza, tapi sebenarnya sama je - 2-2 informasi masuk otak cuma medium berbeza, satu guna mata, satu lagi guna telinga. Dulu ingat akan lupa point penting plot sebab kita macam tak fokus kan sebab tak pegang buku, tapi surprisingly otak kita boleh tangkap bahan bacaan tu.

azizah :) said... [Reply]

lama jijah xg kedai buku.hehe sini popular takde..huhuhu

tapi xlama lagi ada book fair harga serendah rm1..wajib pegi ni.

aTieYusof Family said... [Reply]

Morning! singgah pagi isnin:)

Cik Yaya said... [Reply]

salam..hi cik na.. ^_^


yaya dah p dah sbtu lepas..tp bku yg yaya nak xde ptogn la pulak..nk beli uet xckup pula...huhu >,<

xpela..nk wt cane..tgu ade jualan mura la... ;p

intanfirdaus247 said... [Reply]

salam cikna..syok kan shopping buku kan..tambah2 offer ni kan..:) beli kena baca tau..hehe..

N.Aima K said... [Reply]

chic na kat sana da tak jual buku tulisan penulis indonesia?

Karukord jagau said... [Reply]

nak pinjam bulih? :D

Rosmiza Ali said... [Reply]

Wow! Berbaloi2 sangat kalau dapat harga murah macam ni.. Dah lama tak baca novel.. Kekurangan masa nak baca.. Huhuu..
http://miezashaklee.blogspot.com

aTieYusof Family said... [Reply]

Singgah..
chicna : Pae lahir bulan 18/02..hehe..sebaya anak sedar sis lah kan..:)

Tinta Lana said... [Reply]

Salam.

Yup cikna..fixi tak dijual diPopular. Before this, ada. Tapi sebab ada isu, they returned back all the books to its owner(fixi).

Ada kat wall fb fixi ttg ni.. :)

mama aryan said... [Reply]

macam lama je akak tak membeli buku baru,seronokkan kalu dpt beli novel yg kita suka

jaakechik said... [Reply]

jaa lama dah shopping novel nih... sejak ada anak ni masa utk novel dah sgt2 terbatas... last beli hari tu pon disebabkan novel warkah buat isteri yg abg abil tulis. hihi. beli online tu yg sempat tu. kalo harap nak gi ke Popular or SMO mmg tak laaa... heee!

cik didiey said... [Reply]

lama dah didiey xmembeli buku2...novel yg beli masa pesta buku kat PWTC tahun lps pun xterbaca lg..

Mimi Azirah said... [Reply]

Jeles tgk cikna beli novel

nik ros said... [Reply]

hehe.dah lama giler sis tak beli buku.nampak sgt tak suka membaca. teruk btol..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com