Saturday, 21 December 2013

Night babbling

Assalamualaikum

Eh ChicNa update lagi. Rajin kan ChicNa. Ngee..
Actually kan tadi ChicNa sesaja belek TheCoklatBlog. Tetiba terpandang...
ChicNa tengok makin lama makin kurang entri ni. Pastu hujung2 dah tinggal 1, 1, 1. Gabra tau tak. Perasaan dia tu macam kita main game GTA pastu live tinggal satu je. Sekali kena tembak memang game over la kan. Tak nak la blog ni jadi camtu.  Sayang kot walaupun jarang2 jenguk. Plus, sayang sangat kawan2 kat dalam ni. Hee..

Pastu belek2 lagi terpandang pulak..
Zaman kegemilangan, la sangat. Hehe.. Kira banyak la tu bg ChicNa even tak sebanyak entri kengkawan lain. Macam pelik jugak bila tengok, cam tak caya je dulu ChicNa boleh update lebih dari 10 entri sebulan. Eh, tapi dulu ChicNa ada penyakit tido pukul 2 pagi kan. No wonder la. Sekarang jangan harap. Heheh..
From now on, ChicNa berazam kahkahkah untuk cuba update blog & blogwalking at least seminggu sekali. Cuba k. Hehe.. Tapi still, hanya mampu blogwalking dari comment box je. Ada ke orang berazam time hujung tahun?
Tak kisah la, apa yang penting..

화이팅~!! @ Fighting!!

p/s: Kekonon nak tukar background, sekali tengok template dah lain. Semacam je dia punya coding. Help me, anyone?? =_=

XOXO

30 comments:

Gee Lion said... [Reply]

assalam cik belog..
kira okay lagi chicNa masih berada dlm blog yg sama.. saya bertukar2 alamat blog.. eehehe.. punyerlah sebab feel nak berblogging dah terbantut.. baru-baru ni baru nak syok semule.. ^^

the malay male said... [Reply]

makin busy nampaknya

Cik Nur™ said... [Reply]

Draf kita sama cikna..!
makin merosot..

Nur pun terpikir nak buat entry mcm ni. tapi tggu penutup dec...kononnya..hehehe

err..bab koding tu, maaf..nur pun xtahu...kita tggu komen dari pakar2 koding yea cikna.. :)

NinaAz said... [Reply]

Yeah. Cayok chic naaa. Hehehee. Semoga selalu rajin yeaaa. Nina ikut moood. Skg mood tgh rajinb

aTieYusof Family said... [Reply]

Salam sis..
moga penyakit Rajin update berterusan lah ya..haha..
rindu tau nak bertandang kt sini sllu...hihi

QasehnyaRania said... [Reply]

ban coding ciksu tak pandei. suruh eca buatkan je. hihi. azam ciksu macam biasa la. yg satu tu je.. doakan ye chic na :-) tq

jangan lupakan kami tau. nnti kami rindu chic na..

ros_reeza said... [Reply]

Cikna busy kan sekarang ni. takpe, bila ada masa baru jenguk blog nn kawan kawan blog.. hihi..

Acik Erna said... [Reply]

acik bila betul2 rasa tak sempat tu..acik letak gambar dan tulis sikit2..asa jugak kan chic na

Nadia Elena said... [Reply]

I admit that Chic Na mmg rajin. Harap azam tu tak tinggal azam lah ye. Huahua. Cayok2! (tinggal saya jugak lah yg malas nk update. ngeee) =P

Miss Volvo said... [Reply]

cikna memang dah malas nak update :P sama la kite hihi

Teena Tna said... [Reply]

Haha. Same lah, zaman kegemilangan hanya kenangan...

mama_ka0ri said... [Reply]

go ChicNa go..!!

cik didiey said... [Reply]

ha tu lah..cikna makin kurang update..busy ek?? hehe

running man!!running man!! tetiba ;)

psst~~cikna, nk tempah coklat..boley?

Deqla Manjew said... [Reply]

mmg kena tingkatkan usaha update entri tu cikna.. kihkih.. tp apa2pun kena tgk pd masa & mood la jugak kan.. =)

izan mama mia said... [Reply]

ialah,..makin kurang dah entry cikna... tapi still ada...tu harapan..ehe..

Puan Mell said... [Reply]

chaiyok chicna! jom sama2 rajin hapdate. kikiki

mama aryan said... [Reply]

salam cikna...

bizi ye? jgn malas2 update, seminggu sekali pun ok dah..

Chipsmore said... [Reply]

smoga berjaya dengan azam baru d akhir tahun 2013 ni kak na.. :P FIGHTING!

ros_reeza said... [Reply]

klik nuff

aTieYusof Family said... [Reply]

Singgah selasa..
Rindu! hehe

Tinta Lana said... [Reply]

Assalamualaikum cikna.

Ngee, serupa la mcm kita cikna uii,hehe. Makin merosot T__T

Urm.. coding masih sama je cikna..cuba perlahan2 neh ^_^

aisya said... [Reply]

takpe cikna, azam boleh bila2 masa je bukan start dari awal tahun je..

cikna boleh! hehe

aku HaniAsyira said... [Reply]

atil pun... kelaut tanjung gila agaknya.. =P

tp rajin lah jugak kak na bw.. atil?? tidur je tau

Cik Yaya said... [Reply]

hehe samela cam yaya pon..tp akan luangkan mase jugak untuk update entri..cume blogwlking tu yg pyh sikit..yg leave comment je yaya sempat bw..huuu

Cik Aini said... [Reply]

hahaha
sama la kita Cikna..
cer tgk blog Ai pun..dah macam hidup segan mati xmo plak..hheheehe

intanfirdaus247 said... [Reply]

cepat cikna update cepat..hehehe....tp memang la kalau kita x ada masa mmg x sempat..cam kak intan juga la...ada masa update...kadang2 terbiar gitu je

N.Aima K said... [Reply]

saya pn tngh berusaha utk mengekalkan momentum menulis tu kekekeke..

btw jemput join segmen saya :)

jaakechik said... [Reply]

Jaa pulak entry jarang gak nak update tetiap hari, tp kalo sekali tulis terus 3-4 entry jaa akan karang dan publish sekaligus... hahaha...

(kdg2 tu citer dah lama basi, tp bru terhegeh nak publish... )

payah skrg ni, nk tggu mood rajin menaip ada, kalo dibiarkan lama2 mmg tak terpublish laa entry tu...

tabiat jaa, jaa akan upload gambar je dulu.,. entry di karang kemudian bila idea datang. kdg2 tu nak buat ayat seperenggan pun susah tau.. jaa karang berpandukan gambar, kalo takde gambar, konfemmm blurrr nak membebel lam blog... hehehehe...

Mimi Azirah said... [Reply]

Chaiyok2...lpas nih up entry byk2

nik ros said... [Reply]

sis ni bila dah kerja, mmg jarang sgt dpat update. bw pun dah jarang..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com