Friday, 13 December 2013

Short Story About Life

Assalamualaikum

Firstly, nak gitau..

Secondly, ChicNa frust sebab tak dapat pegi BBW. Dah plan ngan bff nak drift ke sana this weekend tapiiii keadaan tak mengizinkan. Sob sob.. Tak baik ponteng kelas kan? Niat tu dah ada tapi tak sempat buat. Muehehe..

Thirdly, 29 Nov - 1 Dec aritu ChicNa ke USM Penang untuk practical classes. Perkara paling memalukan & tak leh lupa, kitorang boleh lak tiba2 tak reti guna microscope. Siap ada yg pecahkan slide. Padahal mostly keja lab & boleh dikatakan selalu guna microscope. Tetiba blur kan. Pastu memasing gelak kat diri sendiri. Heheh.. Nasib baik blur secara berjemaah tak la malu sangat. Kehkehkeh..

Fourthly, kepada kaki online shopping jemput singgah SINI. Kalau tak nak shopping, boleh window je. (^_^)V

Tu jelah. ChicNa nak jenjalan ke blog kawan2 lak. See ya!

p/s: Thanks so much awak for your help. Weee..

XOXO

28 comments:

Cik Nur™ said... [Reply]

Kalaulah jadi pergi BBW tu kan, 4 jam tak cukup cikna..kurang2 6 jam kena duk dalam tu baru puas hati..hehehe...

aik..cikna lupa nak guna microfon ehh..microscope?mmg lawak la..hehehe

jom shopping..! dann sama2 cikna...tetibe je kan..heheheh

NinaAz said... [Reply]

Nak pegi bbw tuuuu. Tp kat kg g skggf. Frustnyaaa

Acik Erna said... [Reply]

Blur pun ada berjemaah ye chic na hi hi.kadang2 memang terjadi macam tu

QasehnyaRania said... [Reply]

Hihi. selamat kmbali chic na
alahai apa sudah jadi. nebes ke?

aTieYusof Family said... [Reply]

Lama nya chicNa 'hilang' dr blog..hehe.. nak gelak plak bila mention dah lupa nak guna microscope tu..hihi

Puan Mell said... [Reply]

Haha.. bole lak blurr kan.. mujur secara bejemaah. msing2 cover la ek..

item kite sama la chicna.. jum window shopin kt page mell jugak. haha

azizah :) said... [Reply]

nak pegi BBW tu... tapi jauhhh...

Cik Yaya said... [Reply]

salam cik na..

wahh tu la...rndu kat cik na tau..ptt la sonyap je p0n.huuu
cik na shat? ^_^

QasehnyaRania said... [Reply]

singgah ptg. chic na nak tgk coklat, boleh?
hihi. tak nyabor dah ni

Kesuma Angsana said... [Reply]

KA cuti2 seminggu pun msh busy chic na hehehe

izan mama mia said... [Reply]

cikna sambung belajar semula ker...sbb lama dh tak muncul

Cik Yaya said... [Reply]

yg kat shopping o9 tu chic na punye ye....ow..bru klik..hehe ;p

cuci mate dulu.. ^_^

ros_reeza said... [Reply]

miss u too cikna...
alahai, serba tak menjadi semuanya yer.. boleh jadi blurr sekejap.. hihih

Kesuma Angsana said... [Reply]

singgah clik2 nuffnagx2 yer chic na

Deqla Manjew said... [Reply]

ok berita paham.. deqla plak nk bgtau.. deqla ralat sgt x dpt jupe cikna.. hari tu ingtkan cikna xde kat kelate.. pikir cikna kat usm tu ler.. huwaaa.. tp mmg deqla bz gak time tu ngan majlis pertngn abg.. in shaa Allah bln 3 tahun dpn deqla kelek lg. kenduri kawen abg plak. nati jemput mari deh. =)

Yumida Huda said... [Reply]

rindu kat cik na..hope cik na sihat walafiat
tgk mikroskop tu teringat zaman sekolah menengah buat ekperiment subjek sains

Rosmiza Ali said... [Reply]

Hai Chic Na! Lama tak singgah sini.. Ape kabo? Hehe..
http://miezashaklee.blogspot.com

YaYaNsMuM a.k.a YM said... [Reply]

aah la...tgk microskop tu tingat masa kelas sains dolu2, belas2 tahun dahulu...ish22 tetiba rasa diri tua...haha

intanfirdaus247 said... [Reply]

salam cikna..rindu sangat kat cikna..lor sampai pecah mikroskop..heheh...cikna take care oke..i miss u too

Mimi Azirah said... [Reply]

kalo jd gi bbw msti cikna meroyan..hahaha

aisya said... [Reply]

okay ada geng frust tak pergi BBW. huhu

mama aryan said... [Reply]

hahaha..blur secara berjemaah pulak tu ye,nasib baikkan..kalu sorg2 malu jgk

QasehnyaRania said... [Reply]

chicna,
tu la, sebenarnya pasai urut tu hanya kebetulan chumah tu teka.
maknanya memang serasi la. org kg kan. dia pgg kat perut ok je. kedudukan rahim teletak. cuma yg tersasar tulang pinggul. bengkak dh masuk angin. itu yg bersimpoi. mmg bisa la bila mkn bnda yg sejuk yakni bnda menjalar

Cik Aini said... [Reply]

kdg2 benda yg kita guna ari2 tu lah lupa Cikna..nak2 plak kalo depan org ramai2..bleh blur kan..rs nk cepuk je kepala kat situ.kekekee tp kalo berjemaah dah kira pahala tu..pahala ramai2..hahahaa

cik didiey said... [Reply]

didiey pun xdpt ke BBW..huhu..rugi rugi

aku HaniAsyira said... [Reply]

atil rindu microscope.. aci tak cakap mcm tu??? dah lama xpegi BBW

jaakechik said... [Reply]

ooo chicna kena gi usm rupanya yer... ermmm makna dlm sethun lebih dari sekali la chicna kena pergi kampus induk kan... hrmmm kesian chicna... mesti bizi ngn study pjj... btw, gud luck for you dear!

nik ros said... [Reply]

nik yg dekat pun tak pi kat pameran buku tu. nampak nau tak suka baca buku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com