Tuesday, 31 December 2013

Four-Teen

Assalamualaikum

Cheerio 2013!
You made me laugh, made me cry..

Through all the ups and downs..

Thick & thin.. Joy and pain..

Thank you Allah for all the lessons..


p/s: Never stop dreaming. Just because it's not happening right now, doesn't mean it never will. (^_^)V

XOXO

40 comments:

aTieYusof Family said... [Reply]

Happy new year sis..moga apa yg di impikan terlaksana..klu blm cuba lg thn dpn..hehe. .insyaAllah akan ada kemanisan menanti..:-)

izan mama mia said... [Reply]

selamat thn baru slmt bertambah umur..hihi cantik kasut biru tu
kasut thn baru ke

Karukord jagau said... [Reply]

selamat tahun baru :)

Arham Md Ali said... [Reply]

Selamat tahun baru cikna. So apa je azam tahun baru kali ni???

ros_reeza said... [Reply]

Selamat tahun baru buat CIkna.. ek kasut sape tu di persisiran pantai lagi :)

terima kasih buat CIkna sudi kirimkan doa buat Kak Ros.. dan selalu singgah blog Ros// Moga di tahun 2014 ni, hubungan kita sesama blogger makin rapat :)

ros_reeza said... [Reply]

klik inti

Gee Lion said... [Reply]

selamat tahun baru masihi 2014 chic na.. cantik kasut. (:

Maya Omar said... [Reply]

blogwalking dari http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/

selamat tahun baru 2014! :)

QasehnyaRania said... [Reply]

selamat tahun baru cikna
thanks tau. bg kata kata semangat.
love u la.. mmuaahhh. hihi

cntik kasut.. kat mana tu?

Puan Mell said... [Reply]

suka qoute yang last tu.. chicna. chaiyok!

Tihara said... [Reply]

selamat tahun baru 2014..
moga kita ceria di tahun baru ni

Cik Nur™ said... [Reply]

jom kita semarakkan semangat baru...!

aisya said... [Reply]

happy new year cikna.. :D

Yumida Huda said... [Reply]

selamat thn baru cikna
cantik kaler sandal tu

ewanthology said... [Reply]

selamat tahun baru

Chic Na said... [Reply]

Tenkiuuuu all!! hihi.. :)

Tinta Lana said... [Reply]

Assalamualaikum.

Cikna akan kembali aktif kan? yeahhh! hahaha

The quote, the same quote yg lana letak kat g+, kita suka quotes tu..mungkin skrg apa yg kita nak belum tentu jadi, tpi siapa tahu akan datang mcmana kan. ^_^

Moga cikna berjaya dalam study, dan ur Coklat Heaven >_<

aTieYusof Family said... [Reply]

Salam Tahun Baru sis..:)

rabiatul adawiyah said... [Reply]

selamat tahun baru

Cik Yaya said... [Reply]

cik naaa...
selmt tahun baru..btul ke ready ni..hehe
ready ke x ttp kne hadap jugak..ohoo ;p

Jenny Lilly said... [Reply]

Selamat tahun baru Cik Na..

Kesuma Angsana said... [Reply]

Singgah ari ni & terima kasih mendoakan kesihatan saya yer! done nuffnang juga

Arham Md Ali said... [Reply]

Rasa kalau benda paling am nak ubah tahun ni nak belajar tepati masala. Biasa kalau janji pukul 9 kan pukul 9 tu baru sibuk nak gerak, kali ni nak pastikan gerak awal dan sampai awal.

Tu jela yg utamanya sebab masa berharga gila kot sebenarnya.

mama aryan said... [Reply]

selamat tahun baru cikna... semoga segala azam tercapai utk tahun ini

hazlina azmi said... [Reply]

nice blog dear...blogwalking,jemput ke follow blog saya..http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Solehah Shamsuddin said... [Reply]

Selamat tahun baru 2014. Semoga semua azam di tahun baru ini tercapai.

QasehnyaRania said... [Reply]

morning cikna.. sibuk ke? coklat jgn lupa tau.. hihi.. dah siap nanti wasap atau msg k.. kalau boleh msg je cepat sikit. kiki

NinaAz said... [Reply]

chic naaaa. hepi new year! hehee

jaakechik said... [Reply]

Salam Chic na... lama jaa tak BW.. mohon maaf, sibuk ya amat wehh... mohon keampunan ok... hiks!

Salam tahun baru untuk chicna jugak.. kita jumpa nanti kursus intensif di penang ekk... apa2 hal wassap2 ok... heee!

aTieYusof Family said... [Reply]

Salam singgah isnin Chicna:)
buat apa tu??

QasehnyaRania said... [Reply]

cikna, dh try ke ephyra?
jom la try.. sedap tau. hihi

mama_ka0ri said... [Reply]

comel gamba sandal..:)

Deqla Manjew said... [Reply]

happy new year cikna.. rasa cam lmbt sgt dah wish.. sorry eh.. :)

Cik Yaya said... [Reply]

salam..
hi cik na...pe habaq? ^_^

aTieYusof Family said... [Reply]

Busy bebenor ya sis?? hehe

are_lin@yu said... [Reply]

moga 2014 membawa sinar baru buat kita semua..

cik didiey said... [Reply]

moga 2014 beri lebih rezeki dan keberkatan pd cikna :)

Cik Aini said... [Reply]

ya2..btul2..tepat sekali! jgn pnh mngalah.chaiyok2..maybe dis year rezeki buat kita siapa tahu kan..wish u all the best twin for this year :)

Mimi Azirah said... [Reply]

Tahun baru azam baru nekad baru

nik ros said... [Reply]

moga tahun baru lebih baik dari yg sblmnyer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com