Wednesday, 8 January 2014

Kantoi

Assalamualaikum

Hi.. Why is everybody so serious? Banyak keja eh.. Take five!

Hahaha.. hamek!!
Kalau nak tipu pun janganla over sangat bagi alasan. Kan dah kena. Haha..
ChicNa dulu selalu gak tipu bos. Tak gi keja, MC konon. Sebenarnya nak gi dating outing. Keluar weekday kan best, orang tak ramai sangat. Lagi satu tipu sebab nak gi interview. Patutla interview tak pernah dapat, menipu. Kekeke.. Sanggup bayar lebih sebab gi klinik biasa. Kalau klinik panel nanti doktor report kat bos lak. Hee.. 
Alaa korang pun mesti pernah buat kan? Kan? Kan? (^_^)v
Happy working!

XOXO

34 comments:

QasehnyaRania said... [Reply]

tu la kan nk menipu pon agak agak la. kan dh kata, kata kata tu satu doa. dh xcident betoi betoi..

oo, cikna ada gastrik ye. cm na skrg dh baik ke?
spirulina gamat emas sedap. rasa black karen gitew..

aTieYusof Family said... [Reply]

Hahaha..kantoi akhirnya!..Kak tak pernah plak ambil MC suka2..kira baik lah jgk..haha

Puan Mell said... [Reply]

zaman cintan cintot dulu pun gitu.. buat2 mc. kdg tu saje xmakn pg2. bia perut bunyik2. bila dokte cek gastrik.. dpt mc.. pegi dating. makan banyak2. haha..

Chipsmore said... [Reply]

jangan buat slalu kak na.. kn dh kantoi.. :P

aisya said... [Reply]

nak menipu pun agak2 lah kan.. kan dah padan muka accident betul2.

Acik Erna said... [Reply]

nasib takkena macam tu kan Cic Na

Gee Lion said... [Reply]

saya pulak kadang2 amek MC, tapi datang je kerja.. hehe.. ;)

Gee Lion said... [Reply]

eh lupa nak tulis tadi, lama tak nampak chic na update. ke mana menghilang?

Chic Na said... [Reply]

haha.. tu la pasal QasehnyaRania.. sekarang dah ok sket, kdg2 je sakit.. :)

baiknya kak aTieY.. cikna memang nakal, kdg2 dah sampai depan ofis siap parking pun leh patah balik rumah kalau rasa takde mood.. kekeke..

haha.. taktik baek punya Puan Mell.. cikna kalo g klinik doc slalu ckp cikna sakit padahal tak sakit pun.. sbb mmg BP low sokmo.. tu yg senang dpt MC.. hihi..

sekarang dah tak buat la Chipsmore sebab dah tak keja.. hekhek.. inshaallah lps abis study, dpt keja tak buat dah.. :D

haha.. cikna tak pernah lagi tipu macam ni aisya

haa.. betul jugak tu Acik Erna.. :)

terlebih rajin ni Gee Lion.. mesti selalu dapat award best staff.. hehe.. cikna ada je, tak kemana pun.. :)

azizah :) said... [Reply]

hahaha mmg kantoi,..

jijah pun pernah El syif malam semata2 nak g jalan2 sbb masa tu suami baru balik belayar..hehe

Deqla Manjew said... [Reply]

entri ni buat deqla terpikir la cikna..mmg betul la..apa yg kita dok tipu seblm ni mmg betul2 jadi kat kite kot.. dulu masa keje tol deqla penah amek mc, buat2 muka sakit mintak mc kat klinik.. hikhik.. sbb mls nak keje time keta byk.. yelah keje kutip tol kan.. tensen gak kekadang.. skng ni kerap amek mc sbb sakit betul2.. kerap sakit pulak tu.. haha.. amekawww..

aTieYusof Family said... [Reply]

Akak baik sikit jeww.. tak byk.hahaha..bebaik study tu.hehe :)

BUNDA a.k.a KN said... [Reply]

Ayokkk,

kan dah kantoi...

fieda said... [Reply]

knatoi habis habisan..

Tinta Lana said... [Reply]

Salam.

Tak tau la pernah buat ke tak cikna..urmm..rasa lum pernah lagi. Yakin! hahaha

Takut r cikna..takut jadi mcm dalam kartun, hehe. Dlm kartun ok lagi, dlm realiti, taktau pa Allah bagi,ehehehe

kayyana said... [Reply]

hahaha.. selalu nya saya amek MC bayo ni sebab cuti rehat da abes.. anak anak pulak demam kan. klu p swasta die akan bagi MC ke ibu untuk jaga anak kat rumah.. hehehe

Jenny Lilly said... [Reply]

takut nak tipu kan Chic Na..hehehe..

Cik Yaya said... [Reply]

salam cik na...

haha...sekali tlanggar kete bos daaa...2-2 pon ckp lam tepon mse drive..huhu ;p

are_lin@yu said... [Reply]

hehehe berpada2 dlm menipu..hihi...

Noor said... [Reply]

hahha..so far blum pernah mnipu lg..nk kja..kja btul..kalu nk mc..kna tggu sakit baru mc..hihi

aswadz said... [Reply]

x pernah buat sbb x tau nak beli MC kat mana. huhuhu...

cik didiey said... [Reply]

hahaha!!! kantoi melampau tu..kikiki

setakat ni xpernah buat lg..hehe..hope xbuat lah cmtu

aniswany lazim said... [Reply]

eheee..kantoi terok tu...dulu time anis kja jrg cuti sbb tak reti nk kelentong apa..ahaha pegi intebiu pn bgtau bos :D nasib baik bos ckp goodluck..saya faham..ecehhh very the lovely bos ai..kehkehkeh

QasehnyaRania said... [Reply]

alhamdulillah
cikna, coklat jgn lupa yok. hihi
selamat bercoklat :-)

cikji said... [Reply]

setakat ni xpernah wat lagi. lepah2 ni xtau lah, darurat ko haha

Cik Aini said... [Reply]

hahhaah kantoiii...ai x buat kj2 camni Cikna..tipu2 sokmo ni xde..tp tuk dis year pnya azam lah..yg lps jgn kira byk sgt dah.hahhahahaa

Cik Nur™ said... [Reply]

Heee...Nur tak pernah wat gini tau..nur kan pkeje yg baik...huhuhu

sha my heart said... [Reply]

Adei.. macam tu sekali. haha~

sha my heart said... [Reply]

Adei.. macam tu sekali. haha~

sha my heart said... [Reply]

Adei.. macam tu sekali. haha~

ros_reeza said... [Reply]

hahhaha. kantoi sudah...
ha, cikna selalu gi klinik mane ye?.. hihi. sibuk nak tahu..

Mimi Azirah said... [Reply]

Hahaha...kantoiii..

Yana Libra said... [Reply]

biaselah tu chic na~ :)

nik ros said... [Reply]

hehe..pernah gak buat.sebab nak pi interview.ptt la tak dapat yea. sebab menipu...kikiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com