Monday, 28 January 2013

Priorities


~lalalala~

Hollaa kawan2, hollaa semua... Ingat kita lagi tak? Hehe.. Kita tau ada yang ingat, dah baca komen2 semua kat entri yang lepas, tweet2 & jugak ada yang rajin beresemes. Especially Nur tomot, Ai renjang, Deqla kiut, Kak Intan payung, Nani comey, mek Jaakechik & Emma Watson. Thanks anyway, ChicNa pun rindu sebenarnya kat semua. Tak caya tanya depa. Huhu.. Sorry sebab ChicNa tetiba jadi dormant jap, busy sikit. Err tak tak.. actually tak busy pun.

No one is ever busy in his/her life. It’s all about Priorities” – Theory of life.

Yup, priorities. That’s it! Lepas ni mungkin ChicNa akan selalu ada macam biasa atau maybe jadi cam MrChipsmore. Kejap ada, kejap takde. Hee..

Big hug untuk semua.

Agak2 la kan, kalau ChicNa betul2 keluar kat pc monitor tu,
adakah korang akan lari atau stay? ;)

# ChicNa on the way nak bw ni. Hope sampai kat blog korang semua sebelum ChicNa     pengsan. Mohon sediakan power bar dengan isotonic drink kat blog masing2. Hihuu..
Err rasa macam pelik je taip2 kat sini. Hihihi..

38 comments:

Encik H said... [Reply]

nak cop 1st boleh ke?

aReLaN said... [Reply]

hahahah...sama la.saya pon busy gak.wuuuu..tak sempat nak BW cam dulu dah

Encik H said... [Reply]

nak komen apa yer..fikir jap..

aaa..okey, nak komen padan muka kat Nur dgn Ai, sebab H dapat 1st..hip hip hooray!!

Chipsmore said... [Reply]

Slamat kembali Kak Na! hehe.. Oh ya, sy bkn Mrchipsmore tw, sy chipsmore j.. hahaa.. sy dh sediakan 100plus kt blog.. amk laa.. haha

ros_reeza said... [Reply]

hai cik Na :)

kalau cik Na muncul kat pc Ros, memang Ros lariiii.. hihihi

Cik Nur said... [Reply]

@Encik H H Gabannnn...!!!

Cik Nur said... [Reply]

Yeay..!
Cikna kembali dengan blog baru dan lagi menarikk...... :)

kalau cikna kuar dari monitor tu, nur stay n sambut hug tu... ^____^

rindu ciknaaa..!!

jangan hilang lagiii..!

~didiey~ said... [Reply]

welcome back cik na :)

Nastyna said... [Reply]

kalau lompat keluar bawak chipsmore skali, kami tunggu.

cik nana said... [Reply]

nak cikna keluar dari pc tu nak laaaa. hihi

nanieybarnieylurviey said... [Reply]

Welcome back!!!!!
Opkos miss u !!!!! Hehe..
Ari2 masuk tp x tnggl jejak sbb bw by fon je..
Bak kata nur, tlg jgn hilang lgi. Before hlgkan diri inform dlu. Hehe.. :)

MaMa Rey said... [Reply]

tengah tunggu ni CikNa keluar dari pc dengan chipsmorenya sekali..hehe

Misz Mieza said... [Reply]

Hai Chic Na welcome back! ^___^

Cik Aini said... [Reply]

@Encik H
eeeeeee..buruk nya perangai.nti Cikna kasi je lah coklat kat H tu..tutup mulut dia yg cakap byk tu..hahahaha

Cik Aini said... [Reply]

Cikna Renjong....
firstly - welcome back Cikna,miss u much =)

2nd - erkkk sedap lak nama Renjang tu wpun xde dlm kamus dewan bahasa & pustaka.hahahaha

3rd - next time kalo nk "priorities" ato nk keliling umah pun,mohon letak papan & buat "announcement: dulu ye ;p

lastly - smlm Nur mengata kat Cikna dlm watsap..erkk ok2..Ai tipu..hahahahaha larikkkk

cik nana said... [Reply]

eh eh kte x dpt pun msg cikna inbox. serius takde cikna. huuu.

Miss Volvo said... [Reply]

klu kuar dr moniter kite hugggg lps tu kite jual :P

intanfirdaus247 said... [Reply]

Selamat pagi cikna sayang..fuh lega kak intan cikna dah kembali..kak intan sampai meroyan tanya nani, tanya deqla kat mana cikna nyorok tau..akakakakakak….bila cikna dah kembali ke persada blog maka terungkailah segala persoalan..cewahhh..terubat rasa rindu di hati n…huhuhu

Che Rosliza Che Mat said... [Reply]

selamat pagi cik na...sibuk buat biskut coklat ke?...blog dah lain..

Wanieys a.k.a IbuQalief said... [Reply]

woot woot woot chic na dh kembali yeeeaaayyyyy...jgn hilang lagi tau...windu kt chic na..sob sob sob chic na xder sunyi taw

izan mama mia said... [Reply]

bila windu..ku sebut namamu bertalu talu tapi hanya bergema di jauh sudut hatiku kerana windu terlalu tebal sampai lidah kelu macam dah kena glu...muahahhaaa....i miss u to cikna

Cik Nur said... [Reply]

cik na.... jangan percaya cakap @Cik Aini renjang ni..hahahaha....

mana ade kutuk, rindu adalah....
wiiiii.. :)

Cik Aini said... [Reply]

@Cik Nur
haish,kan dah cakap tu Ai tipu= )

Deqla manjew said... [Reply]

haha.. kalo cikna kuar dari pc..mau lompat deqla.haha.. lps tu pelok la..!! hikhikhik...

kayyana said... [Reply]

wah..kalau betul betul bleh kuar skrin komputer mcm teddy bear tu blehlah bwk secawan air coklat panas..hihihi...

kayyana said... [Reply]

jgn jd chipsmore nnt kene makan.. hihihi gurau je

Kesuma Angsana said... [Reply]

hug u ketat2 juga ye

Cheq Kaq said... [Reply]

Chic na jgn jadi biskut chipsmore tau!nt cheqkaq makan jap g..terus tak kluar2..hihihi..

Yana Libra said... [Reply]

Pentingkan yg lebih penting daripada yang penting..

faham tak chic na? huhu~

miza yusof said... [Reply]

selamat kembali chic na :)
lepas ni jangan menghilang lagi tau :)

*chic na, kalau jadi raya cina nanti miza gi kelantan. ada rezeki boleh jumpa chic na :)

Mimi Azirah said... [Reply]

xpe...dulukan yg penting

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply]

kalau cikna btul2 kuar monitor pc bahagia rasanya dpt jumpa terus mintak ceklat.hahahaha

mama aryan said... [Reply]

akak pun bizi skang cikna..lama juga tak jenguk blog kawan2

QasehnyaRania said... [Reply]

cikna dah mai..


meh singgah..
ada dua botl hundred plus kt blog ciksu..hihi

jaakechik said... [Reply]

welcome back chic na! muahahaha.... sume ada nama gelaran ekk? hihi. teringat zaman sekolah dulu2, jaa pun suka bg gelaran kat org dgn nama yg pelik2...hihihi...

Cinta Misteri said... [Reply]

weeeeeee dh smpi laman CiM dpt apa? minta laa kat aqil eskrim dia sikit.

klau Chic Na kluar d skrin monitor CuM, confirm CiM pelok ketat2 rhwn tkmo bg chic na balik klantan lg. huhuhuhu.....

aku HaniAsyira said... [Reply]

eh dah da balik cikna.. selamat kembali lagi.. igt kan g mana lah menghilang kan

Si Matatajam said... [Reply]

Kalau Cik Na keluaq camtu..Akak tangkap peluk terus la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com