Tuesday, 29 January 2013

Merci!

Rasanya kena beli magic box baru la yang lagi besar sebab dah tak muat nak simpan hadiah dari kawan2 blogger. Actually nak bagitau ChicNa dapat hadiah lagi. Hee.. Kedua2nya dari GSFian & dari utara. Sampai sekali lak tu. Berpakat eh pos sama2. ;)

Hadiah dari Nur sebagai tanda persahabatan. Souvenir dari Melaka. Ni mesti beli masa pegi gathering GSF kat Melaka. Thanks atas ingatan walaupun ChicNa tak dapat join. Sayang awak tomot.. ^^

Ni plak hadiah dari birthday girl, Ibu Khalish a.k.a kak M. Keychain Langkawi. Macam gayung orang dulu2 kan kak, unik. Sebenarnya ni hadiah sebab ChicNa tersenarai dalam top 5 pengomen tegar kat blog *mai nak cerita*. Thanks kak. 

Hope our friendship will last forever. ~Hugs~

Today 29 Januari birthday adek manis, Pet. Happy birthday Pet. All the best in whatever you do. Hadiah soon ok. Hihi.. Happy belated birthday untuk Nana jugak, 19 Januari lepas. Tunggu Hello Kitty awak sampai ye. ^_^

45 comments:

Wanieys a.k.a IbuQalief said... [Reply]

tahniah chic na dpt hadiah :-)

happy besday utk pet juga

Encik H said... [Reply]

belated utk nana jer? huh!

~didiey~ said... [Reply]

bestnya dpt keychain dr melaka :)
happy birthday juga buat Pet & Nana ^_^

Mama Vogue said... [Reply]

Amboi best nyer.. Byk hadiah dia ye :)

izan mama mia said... [Reply]

nnt beli yg paling besar yer cikna..banyak lagi tuu hadiah bakal sampai..ekekkee

Cik Aini said... [Reply]

lama tau Ai kena tggu Nur belek2 keychain tau..dah jd driver Nur..mcm mak datin tau Nur pilih barang.hahahahahahahaaha

Cik Nur said... [Reply]

@Encik H aloo..kesian...hahahaha...

Cik Nur said... [Reply]

Kaseh diterima Cikna, kita sama, kotak nur pun dah penuh...hehehe..

Harap cikna suka dengan pemberian nur yg tidak seberapa tu..

cikji said... [Reply]

langkawi?? terus terbyg daim,dapnyooo

Deqla manjew said... [Reply]

mmg best..sjk aktif dlm GSF mmg byk hadiah yg deqla dpt gak.. dah order dari incek hubby buatkan kotak simpan hadiah tu smua..hihi.. :)

Che Rosliza Che Mat said... [Reply]

tahniah...dapat hadiah..

Chipsmore said... [Reply]

kotak sy x penuh, bak sini separuh.. hahaa.. bfday pet eh, hepi bfday lah jgak pet.. hehee.. dan jga nana.. :D

ros_reeza said... [Reply]

tahniah..tahniah.. dapat hadiah :)

kayyana said... [Reply]

seronoknye dpt hadiah...mesti gumbirakan.. berbunga bunga hati bile dpt hadiah dr kawan kawan kan...

Mrs Velentine said... [Reply]

yeahhhhh....dapat hadiah..hehe

Fieda Rafli said... [Reply]

seronok dapat rezeki dri kwn2..

Kesuma Angsana said... [Reply]

wah seronoknyer dpt gift2 mcm ni

ieda immi said... [Reply]

tahniah dikk
cantik dan cute lahh ;)

Cheq Kaq said... [Reply]

Best nyer dapat adiah..

psssttt..windu betol kat chic na..:)

Nastyna said... [Reply]

tahniah.... kalau tak muat nak simpan, boleh pas ke sini ;)

Carlos Santiago said... [Reply]

waaa...tahniah tahniah..good frensip

Solehah Shamsuddin said... [Reply]

hahaha chic na beli box yg besar2 ye. nt leh buh koleksi hadiah :)

Yana Libra said... [Reply]

beli kotak besar sikit pasni..hehe.. :)

Cik Yaya said... [Reply]

manyk dpt keychain kann.... =D

miza yusof said... [Reply]

Tahniah Chic Na :)
Banyak dapat hadiah :)

Mimi Azirah said... [Reply]

tahniah

Cik Nur said... [Reply]

@Cik Aini shhhyy..dediam laaa...ihihihihi

dya bunga said... [Reply]

rindulah kt chic na..hihi

Cikgu Fikri said... [Reply]

wah..huntonglah dpt hadiah..tahniah...
er... GSF tu apa ek?
fiq halakan scroll kt GSF warna pink tu, tp tak kuar link..
hehe :)

Misz Mieza said... [Reply]

Rezeki berbelog.. Banyak dapat ole2 dari kawan2 blogger.. Seronok kan ? =)

MystoryPic said... [Reply]

seronoknya dapat hadiah....... paling best sbb ada orang ingat kat kita

MaMa Rey said... [Reply]

bestkan dapat hadiah dari kawan-kawan..
bertambah erat persahabatan

Miss Volvo said... [Reply]

wah! syoknya dia asik dpt hadiah je! (:

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply]

hepi besday buat pet n nana=)cumil2 keychain itu

cik nana said... [Reply]

happy belated birhday H. wakaka selekeh je nak jeles2. haha..

mekasihhh cikna, tunggu ye entry hello kitty. kikiki

mama aryan said... [Reply]

memang kena beli magic box baru la chic na,dah banyak hadiah tu

QasehnyaRania said... [Reply]

ni la untung berblog..hadiah dapat kawan pon dapat baru meriah kan :D''semoga jalinan persaudaraan alam maya ni berkekalan.amin

lelamaisara said... [Reply]

untung kan berbelog dapat banyak adiah..:) dapat gak ramai kawan..:)

nanieybarnieylurviey said... [Reply]

Smlm dtg tp xdpt tglkan komen..

Wahh rezeki GSF .. Nnti beli box lagi besar la chic na :) koleksi

jaakechik said... [Reply]

holaaaa.....byknya dapat hadiah..untungnya cikna! dan tengkiu coz bgtahu besday pet. jaa x tau sbb dah 3 hari x on blog and fb, sume entry yg hado tu auto publish!

Cinta Misteri said... [Reply]

chic na, gayong org dulu2 tu namanya battok.
melepaskan battok ditangga bukannya batuk cough tu, tapi battok yg mcm M bg. sbb org dulu2 cuci kaki kt tangga, then patutnya kena masukkn smula dlm tmpayan, tp dilepaskn je trus dn trus naik umah...cenggitulah ceritanya.

Mimi Azirah said... [Reply]

tahniah dpt hadiah

aku HaniAsyira said... [Reply]

dpt hadiah ei cikna.. sweet je hah

are_lin@yu said... [Reply]

sweetnya thniah cikna ;)

Si Matatajam said... [Reply]

Sesama...Alhamdulillah...selamat sampai kat Chic Na...Tq sebab sentiasa memeriahkan blog akak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com