Saturday, 22 September 2012

Coklat #23

Assalamualaikum

Coklat time! 

Okay, ni coklat anniversary. Order dari kawan Ai. Ai lagi.
Sorry Ai lambat update pict. Hikhik..

Three powerful words. ^^

Tema 'pink karer' katanya. 

Happy Anniversary 130912

Comel tak? ^^


Coklat happy birthday tu untuk my beloved sis, Azrin. Birthday ke-14. Tetiba dia mintak ChicNa buatkan coklat untuk dia. Masa tu pun dah belated & dia suruh buatkan dua biji je. Huhu.. Tapi ChicNa dah belanja dia kepsi & bagi hadiah tau. :)

Ini Mirah punya. Untuk Mr BF.

Jom singgah TheCoklatShop

Merci! (^_^)V


34 comments:

eenie minniey said... [Reply]

waaa sedapnya,santeq.nak makan pn sayang kalo cam gini :D

nanieybarnieylurviey said... [Reply]

Cntik and rasa syg lak nk ngap :)

Noor said... [Reply]

cantiknya..rajin btul buat coklat ni..

aisya said... [Reply]

cikna, mcm nak order coklat kt cikna utk bday gift.. klau pos ke bangi ok tak coklat tu? huhu

Cinta Misteri said... [Reply]

sedapnya....

akan ada sesuatu juga utk kamu Chic Na...tunggu....

insyaAllah :)

Cinta Misteri said... [Reply]

sedapnya....

akan ada sesuatu juga utk kamu Chic Na...tunggu....

insyaAllah :)

Tinta Lana said... [Reply]

Assalammualaikum.

Chicna..boleh ke kalau order 6 ketul, dan tulis Thank U je?

izan mama mia said... [Reply]

wah cantiknyer-cantiknyer..teringin nak tempah untuk hari jadi mia bln depan..

Camy Alya said... [Reply]

wo! menyelerakannn

~Cik Sweety~ said... [Reply]

woww..tak sanggup nk mknn..hihi

Solehah Shamsuddin said... [Reply]

wah cantiknya coklat, pink gitu.hehe :)

* chic na, komen blog solehah tu kat bahagian nuffnangx conversation. kalau chic na komen entry solehah tu, xkn terklik dgn nuffnang yg asalnya...

jaakechik said... [Reply]

chicna, hubby jaa puji coklat yg berhuruf tu sedap! manis.hehehe

QasehnyaRania said... [Reply]

cantiknya coklat2 ni kalau dapat mau 2,3 hari simpan baru ngap..hehe

Chic Na said... [Reply]

@Noor
hobby. ;)

@aisya
Insha Allah ok. ;)

@Cinta Misteri
thanks. Insha Allah kak. :)

@Tinta Lana
replied. :)

@jaakechik
hubby jaa telan sekali ngan huruf ke? yg huruf tu mmg manis sbb coklat putih. yg bawah je coklat susu. huhu..

Yana Libra said... [Reply]

comel je warna pink..hehe~

etuza said... [Reply]

sangat kreatif..makan cepat2 nanti cair kang baru tahu..hehe

Dawia HP ❤ said... [Reply]

chic na..untuk tunang ada ambik order? :)

elyna mirsada said... [Reply]

singgah nk mam coklat..heehe

Cik Aini said... [Reply]

hahaha
akhirnya,br kluar the picturas tu ye.hehe

aiman kata coklat besday dia sedap..baik nya kwn acu bg coklat tu kat dia.muahahaaha

Wanieys a.k.a IbuQalief said... [Reply]

sedap n cantik..nanak juga chic na hahahha

Chic Na said... [Reply]

@Cik Aini
special edition tu yg lambat kan. hehe.. next coklat aiman. haha cik na pulak dapat nama ye. cian acu dia. ni syg kat aiman ni. hikhik..

Emma said... [Reply]

wah2, berseri2 org yg smbut anniversary tu smbil mkn cklat nih! haha.. comel!

Si Matatajam said... [Reply]

Tak sabaq nak order cekelat..lambatnya rasa bulan doblas ni,,

Arina Shamsul said... [Reply]

Comelnya ..nak makan pun fikir banyak kali kalau saya..tehehe.

dya bunga said... [Reply]

sayang nak mkn..haha

Chuu Muqhlis said... [Reply]

ni mesti syg nk mkn >.<

9n0L4 said... [Reply]

cantiknyeeeee pinky pinky. ade lagi due ketul coklat chicna yg belum mkn. hee.

Che Rosliza Che mat said... [Reply]

jelesnya sis tengok chic na pandai buat coklat...siap ambik order lagi....

wan nurul hezrina said... [Reply]

tak mknlah jwbnya..kasi frame..huhu

Cik Nur said... [Reply]

coklat cikna sedap tau..!

QasehnyaRania said... [Reply]

ceqna..
ciksu pon nk order la..tp nov 6ti..
insyaallah

TiranaAduka said... [Reply]

@cik nur
Ye ke coklat chik na sedap?

C'Jai said... [Reply]

teruja sungguh akak tengok cokelat2 chicNa ni..cokelat akak ari tu semalam baru habis..hahaa..sayang punya pasal..hehee...mmg nikmat sungguh..

fairus mohamad noor said... [Reply]

geram tgk coklat pink kaler tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com