Sunday, 30 September 2012

Coklat #24

Assalamualaikum

Coklat time! Yeehuuu..

Will you be my errr...??? Huhu..
Coklat ni telah selamat terbang ke Tawau, kepada tuannya Cik Lina.
Hadiah untuk En Abe kan lina? J


Boboy & Gegirl tu inspired by Martha Stewart tau. Hee.. Serius ChicNa sayang giler nak bagi coklat tu kat Lina. Nak buat lagi orang lidi tu belum tentu jadi. Susah ooo sebab ChicNa bukan jenis tangan berseni. Tapi kena bagi jugak. Hukkk.. Dah makan ke Lina?

Yang ni pulak coklat untuk Cik Ai. Ai? Lagi lagi Ai. Dah tiga entry berturut2 coklat Ai punya. Haha.. Thanks so much Ai. Lebiu. Y

Untuk birthday boy

Birthday AIMAN yang ke-9. Anak menakan Ai. 
Sorry Aiman, Ben10 takde. Aiman cakap 'Aiman tak kisah'. J

Last but not least..
Coklat adik buat utk hadiah birthday bff dia. Adik buat sendiri tau.
ChicNa cuma guide je. Hari ni bawak pegi sekolah nak bagi bff dia. J

Jom singgah TheCoklatShop!

   Don't missed it ja.

Dank je!

51 comments:

cikeyrah said... [Reply]

nanti kalau qira nak kahwen jgn lupe sponsor coklat eh..heheheheh gurau jek

~Cik Sweety~ said... [Reply]

wah2.. lawa laaa..huhu.. nk order tuk my ehemmm gak la..xlama lgi bday dia pla..huhuhu..

izan mama mia said... [Reply]

cikna bg laa sebut harga bg semua hasil coklat cikna tu teringin sangat laaa

Si Matatajam said... [Reply]

Semua comel2 blaka....Nasib baik Aiman tak kisah hi hi..

Karukord Jagau's said... [Reply]

Nk tempah gak la....tuk ehem2 :))

TiranaAduka said... [Reply]

salam'
Thanks sudi singgah..

nina said... [Reply]

chic na...,nape comel sangat...haiisshhh..:)

aku HaniAsyira said... [Reply]

ni kalau nak makan sayang ni.. acano?? letak dlm peti ais je nanti

Nur Atiqah Mohd Zaki said... [Reply]

nak kawen, tempah cik na la wat coklat.. sweet gtoo

Solehah Shamsuddin said... [Reply]

comelnya.nk juga... :)

nanieybarnieylurviey said... [Reply]

Cantik org lidi tu :)
Ble da cntik sgt syg nk mkn
Mcm mne tu ??

are_lin@yu said... [Reply]

kreatiflah cik na!smua cntik..ayu dh like page cik na..hehe

Everything's Everythings said... [Reply]

Wahh kasi hadiah cokelat eh? ;D
nk juga nnti bila dh kahwin hak2

Cikgu Ma said... [Reply]

oh..chic na amik tempahan pos jugak ea...nak order la nanti...nak bg kat marka..kehkeh...

aimaniman said... [Reply]

cantik.ya.. tentu banyak side income kan.. akak sukaaaa.. coklat dan org yg rajin plus kreatif

aisya said... [Reply]

cikna.. yg org lidi tu comelll.. hehe

khairolina said... [Reply]

soru chicna.. bru b'kesenpatan nak on9.. hahaha... waaaa coklat tu telah selamat msuk ke dalam perot kitorang.. hahaha.. cik abe pong suke... hehehe

Romeo Laut said... [Reply]

Hebat. Sampai ke Borneo terbang coklatnya. Menarik. Selain dari coklat mcm ni, ada yang lain tak Kak Na?

Emma said... [Reply]

wah3, comellah org lidi tu, nk makan pn sayang... xmkn rugi.. adeyh

Nadia Elena said... [Reply]

angry bird?????
fuhhhh terbaik~!!!

Arina Shamsul said... [Reply]

adoiiii..comel2 giler..ngeeee

9n0L4 said... [Reply]

fuyyooo chic na. improved nmpknye. bile nk buat tuto buat coklat ni. hehe.

Cik Aini said... [Reply]

a'ah..
yolah tu,Aiman x kisah tp sepupu Aiman yg kisah.hehehe

asyik2 Ai kan..haish jgn boring dgn Ai tau cikna.muahaha

C'Jai said... [Reply]

oit..customer jauh pun boleh yer..

Deqla manjew said... [Reply]

comel jek katun will u be my tu.... comel sungguh la..terbaiklah cikna!!

Wanieys a.k.a IbuQalief said... [Reply]

cantik...alahai bila la leh merasa coklat chic na buat ni ehehehe

Masz Sidek said... [Reply]

comelnye.. cute2...

Cik Nur said... [Reply]

seriuslah cikna, rasa sayang nak makan.. :)

mrs mell said... [Reply]

argghhh... nomey2... sygnye nak makan...

..cik hana.. said... [Reply]

eiii,geram tul tengok coklat2 cik na ni...kreatif+ comel+comel...nak makan pun sayang..haha..

Sweet je kan gambar orang lidi tu tapi sayangnya,hana sorang je suka makan coklat,si dia tak suka coklat2 ..nak kasi kat dia pun rasa membazir je ..

LYAfrina said... [Reply]

coklat org lidi tu sgt2 cantik

Ain Dzaya said... [Reply]

ouchh! bezznyerrr cekelat..nak skit ^^

ain dah masukan blog nie dlm bloglist..dine follow jugak ^^

Chic Na said... [Reply]

sesapa ada idea sila2 pm cik na k. dah kurang idea ni. hihi..

dEdEQ dE wIshEs said... [Reply]

CAYALAH .. TGOK COKLAT TU RASE XTERMAKAN KOT DEK KECIUTAN TU .. HEHE

dya bunga said... [Reply]

bulan 12 nnti dya nak order kat chic na..hihihi.. bufday mama dya.hihi

Jna marcello said... [Reply]

bestt nye nkk jugakkkkk!

cweet pinky said... [Reply]

wah , canteknye , nih tak berseni ?? sangat cantek dan kritif taw XD

jaakechik said... [Reply]

firstly, jaa betul2 nak mintak ampun dan maaf ngn chic na kes xajak mkn kenduri tu...langsung tadak niat dihati nak lupakan...soryy2 sgt...betul2 malu laa jaa kali nie...

C'Jai said... [Reply]

comey2 belaka...senang tak nak buat dia...? :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said... [Reply]

singgah malam chic na :)

N.Aima K said... [Reply]

comel je mcm nak propse ajak kawin pun boleh coklat ni taaaau

QasehnyaRania said... [Reply]

alolo..comeynya..
sayang la nk ngaaapp..acaner?

-zara- said... [Reply]

comel nyaaa

iena CHiKAKO said... [Reply]

comey2 jer kek tu :)

Si Matatajam said... [Reply]

Chic Na Kalau kak M nak order cekelat ni untuk my anniversary bulan doblas ni, bila yg kak M kena start tempah yek?

Cinta Misteri said... [Reply]

Lagi2 Ai. Hehe, dh jd pelanggan tetap ni.

shuhadaothman said... [Reply]

comel yg lukis org lidi tu chic na.. :)

lelamaisara said... [Reply]

wah Ai...kemaruk dengan cekelat cikna nampak..hahahhaha....

wan nurul hezrina said... [Reply]

seronoknya mesti sedapkan ceklat nie.tapikan kalau dah hias cantik2 mcm sayang nak makan.

eh coklat cik na niekan ada tak expired.bape lama bleh tahan..?

Yana Libra said... [Reply]

comel2..hehe~ :)

suka tgk coklat2 chic na~

QasehnyaRania said... [Reply]

cikna, nk tunggu ghaya lambat sangat..alang2 ayah datang kan.so, bawa je la.tgh bercuti pulak:D

lagipon sehala je.. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com