Thursday, 27 September 2012

Malaysia 6th Chocolate Fair

Assalamualaikum kawan-kawan

Calling all chocoholics out there!
Malaysia Chocolate & Candy Fair 2012
Date : 28th -30th September 2012
Venue : Mid Valley Exhibition Centre (MVEC)
Opening times : 11am – 9pm Daily
Free entry

Jom pegi korang. Kat sana ada banyak booth coklat2 tempatan dan juga dari luar negara seperti Russia, Belgium, German & macam2 lagi. Korang boleh shopping sambil rasa coklat yg bermacam2 jenis flavour & filling. Korang juga boleh tempah coklat berwajah sendiri, sambil tu boleh tengok camne cara diorang print muka korang sebelum letak atas coklat. Ada jugak demo membuat coklat dari chef yg 'terer merer' bak kata Deqla. Sure korang suka. J

Jangan lupa print kupon ni untuk dapatkan hadiah misteri, hanya di Ryverra Chocolate's booth (no 57). Atau klik SINI.
T&C applies. Baca betul2 k.

Enjoy! J

# Last year ChicNa sempat pegi tapi this year macam tak je. L 

43 comments:

lelamaisara said... [Reply]

cik na g tak tu..mesti cik na g kan....

ieedaz @ mama_isha said... [Reply]

chic na harusla pegi kan..
sy tak dapatla nak pegi, balik kg thisweek..ehehe

Deq's Qienz said... [Reply]

kite tak smpy kot chic na..dekat sangat..cik na jgn lepaskan peluang tuk tgk yer.rugi la coz cikna mmg minat dlm hal nih.

Deqla manjew said... [Reply]

cik na pegi ke? rojer2 k.. kot2 boleh jumpa..hihi... tp deqla x pegi la kot kat sini.. tp teringin nk jumpe cikna! huhu.. boleh la byr by hand trs cekelat cikna tu.. haha..

Michelle Hopell said... [Reply]

bestnye ..
nak pegi tapi jauh =D

nanieybarnieylurviey said... [Reply]

tgh berfikir2 nk pergi ke x.. da dkt da tu :)

Chic Na said... [Reply]

@Deqla manjew
tak kot deqla. xtau la kot cik na rasa nak buat giler kan. penah cik na g KB-KL balik hari je. drift ngn adik. balik kena bebel ngn ma. hikhik..

@nanieybarnieylurviey
pegi la naniey. wakil cik na. ;)

unsecretostory said... [Reply]

Bestnya , kalaw dekat sini nak pergi jugak :)

Kesuma Angsana said... [Reply]

weh best ni !

Deqla manjew said... [Reply]

biras tu beras.. haha.. sebnrnya gini, humaira tu bertunang dgn adik husben nurul..insyaAllah ada jodoh berbiras la dorang kan...hihi

N.Aima K said... [Reply]

coklat berwajah sendiri tu maksudnya.. muka kita print atas coklat tu? T___T

are_lin@yu said... [Reply]

wahh mcm bez,..jom g..hihi

Cik Nur said... [Reply]

kalau dekat boleh pergi..ni jauh..lagipun hujung minggu ade hal..huhuh

etuza said... [Reply]

hebat tu.kena pergi ya. orng jauh susah lah ni ya..

~Cik Sweety~ said... [Reply]

alahai..kenapala suka sgt bt event best2 kt kl tuh..haishhhh.. tak aci...!!!

Cik Aini said... [Reply]

jauh sgt nk g la cikna..br ingt nk pesan kat cikna soh pos kat ai sama kalo g sna :)

Emma said... [Reply]

jauh sgt laa... -____- kalo dkat2 cni ok jgak... adehh

izan mama mia said... [Reply]

teringin nak g tapi sure tak leh g...

C'Jai said... [Reply]

Mesti beraneka coklat ada...

Cinta Misteri said... [Reply]

Wahhh sukanya...

Kat JB nie pown slalu ada chocfair and opcoz CiM tak penah ketinggalan. Dpt makan choclate percuma sepanjang hari, from all over d world

**psttt...nnti pm phn no. self collection kannnn....hehehe :)

TiranaAduka said... [Reply]

salam.
Singgah pg jumaat chik na.
Syukur Tirana aduka sihat.
Pekabr hari ni?

Masz Sidek said... [Reply]

jauhnye... mesti seronok kalau dpt pergi ni...

9n0L4 said... [Reply]

waaaaaa. tak pernah pun gi.

aisya said... [Reply]

cikna cikna, jom g.. boleh jumpeee.. hehe

kinara kinatara said... [Reply]

wah..bestnye:)

kinara kinatara said... [Reply]

wah..bestnye:)

Miss BaNu said... [Reply]

wow bestnyer cokelat tuh..tpi jauh laa

Cikgu Ma said... [Reply]

wahhh..suka la penchenta cekelat ni ek..hehe

kalo dekat nak jugak pgi...

Cendol said... [Reply]

wahh!!dimana ade cekelat,disitu ade chic na!!hahahaha i misssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss coming to ur belog kak puluttt cokelat :D :D :D

siti naqiah said... [Reply]

syokny3, tyme study dulu nk pegi asek x sempat je, huhu..

Fiza Suhaimi said... [Reply]

coklat, sedapnyaaa! kalau dekat fiza pegi dah ni..

Mieya Atiera said... [Reply]

Wah, macam menarik. Tapi, jauh sangat lah.

Yana Libra said... [Reply]

mcm menarik je..huhu..tp jauh sgtlah nak g~

Everything's Everythings said... [Reply]

Wahhh kenyang makan coklat nnti kt sana xD

Si Matatajam said... [Reply]

Bestnya kl bleh pi.. Tp apa la daya M yg dok jauh ni..

TiranaAduka said... [Reply]

mana chik na ni?

Solehah Shamsuddin said... [Reply]

wah da lagi ye harini? solehah xdpt pegi sbb jauhla cyg

Wanieys a.k.a IbuQalief said... [Reply]

wah beshnyer...bleh rasa coklat dr negara2 lain tuh hehe

dya bunga said... [Reply]

bestnya kalau dpt pergi.tpi mls nk pergi..mesti ramai org.ahhaha

jaakechik said... [Reply]

jauh la..kalo di kelate konfem jaa pegi nih..hehe

shuhadaothman said... [Reply]

bestnye kalau umah dekat. hehe

wan nurul hezrina said... [Reply]

tak jauh sangat tapi takut nak g sbb nurul takleh tgk coklat skang..ngilu gg oo.maklumlah fobia sakit gg tak abes lagi

Si Matatajam said... [Reply]

Bestnya kalau ada big event Choco Fair kat Langkawi..mesti M heksaited tak hengat la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com