Saturday, 1 September 2012

Coklat #21

Assalamualaikum

Coklat time! Yeehuuu..
Ni coklat before raya aritu. Baru sempat nak update.
Selamat mencuci mata. >_<

Coklat ala carte. Order dari Puan Jaakechik. So romantik la puan.
Jaa dah romantik sebab tu hubby Jaa kontra.
Tapi kalau dua2 romantik cemana eh? Heee..

Merah. Cinta kan selalu dikaitkan dengan warna merah. 

Happy 4th Anniversary JAA & YIE 18.08.12
Semoga kekal sampai syurga. Ameen.

Ni lak coklat hantaran tunang kazen ChicNa punya.
Majlis bertunang raya ketiga aritu.

Hot pink.

The fiancee JAA. Eh kebetulan nama JAA gak.

The fiance WAN. Reminds me of someone comots.

Selamat bertunang Iwan & Miza.
Korang jangan la kawen dulu, muda lagi kot. Huhu.. Kidding.
Semoga korang cepat2 disatukan & kekal selamanya. Ameen.

Terima kasih semua. ^^V

Mari mari visit The Coklat Shop

53 comments:

Errah said... [Reply]

pandainya ..kreatif..teringin nk bt tp xpndai..hehe

Cik Nur said... [Reply]

ye tak ye, kalau dua2 romantik mcm mana pulak ye..hihihi..

apapun coklat cikna, mmg cantik dan sedap..!

Sayidah Nafisah Ruslan said... [Reply]

kreatifnya.. nak makan pun sayang.. :p

nina said... [Reply]

chic na..bope hrga cklat tu..:)

steffany daph said... [Reply]

cair mata tgk coklat tu.. sngt kreatif :D wuuu..melele air lior kita.

Masha Meisters said... [Reply]

hehe....chomelnyer cekelat-cekolit cik na....yummmy :P

aisya said... [Reply]

cantiknye... ni yg mcm teringin nk order jugak ni.. hehe..

Nadia Elena said... [Reply]

cantiknya! rasa macam tak sanggup pulak nak makan... ^_^

Sally Yatiey said... [Reply]

Kreatif.. hee.

Yana Libra said... [Reply]

comel sangat..hari tu ingat nak tempah kek chic na untuk hantaran tunang, tp mak kata tak sempat dah..dia suh beli kek je..huhu~~

Yana Libra said... [Reply]

comel sangat..hari tu ingat nak tempah kek chic na untuk hantaran tunang, tp mak kata tak sempat dah..dia suh beli kek je..huhu~~

dyabunga said... [Reply]

asal tgk coklat chic na je msti terliur..haha

khairolina said... [Reply]

kalau dpt cam ni rasa syg plak nak mkn.. hehehe

CtAyue said... [Reply]

coklat chicna sungguh menawan..

Cendol said... [Reply]

wah untunglah laki jaa dpt cokelat.haha.mmg cantik !merah gojess!!
utk yg bertunang,tahniah =)

Chic Na said... [Reply]

cik na buat open house cekelat ari ni ye. jemput makan. ;)

N.Aima K said... [Reply]

versi merdeka ada? ;)

Crew Fathi said... [Reply]

Seeemmmpppoooiii laaahhh... =)

Dayana Bahar said... [Reply]

chic na dan coklat mmg takdpt di pisahkan hehe

jaakechik said... [Reply]

hehehhhee....nape nama dia pon jaa jugak nie?? nak marah nie, dengki nie..... tapi nasib baik coklat jaakechik lagi comeyy dari jaa yg sorng lagi tuuuu...hahahahaaa... (busuk hati!)

jaakechik said... [Reply]

patut ler demam, byok dpt order rupenya...hehehe.... sorry yer chic na. susahkan chic na pulak!

Emma said... [Reply]

alalaa.. comelnya cklat tuuuu.. ^^

Si Matatajam said... [Reply]

Insyaallah Anniverssary akak pun nak tempah gak cekelat kat Chic Na. Tak sabaq nak tunggu bulan doblas..

Cik Aini said... [Reply]

nti ai pnya anniversary nk tempah jugak lah kat cikna tp x tahu lg thn bl sbb x kawin lg.
boleh?hahahaha

psst!kwn ai sgt suka coklat cikna tu..cantik + sedap katanya..tima kasih tau cikna.
=)

Deqla manjew said... [Reply]

deqla nk order nnti utk aniberseri deqla ngan hubby 24/9 ni...hihi.. nnti deqla pm k.. suka sgt tgk cekelat cikna.. :)

Cikgu Ma said... [Reply]

what i can say is - comel!!! hehe

but i don't like choclate!! oh my!!!

tapi nak juga cari coklat tuk hantaran bertunang nanti..dok mana? nak order bleh??

Masz Sidek said... [Reply]

asal chic na buat coklat mesti cantik... suka tengok... :D

Miss BaNu said... [Reply]

cantik dan konform sedap nih.

izan mama mia said... [Reply]

*____________*

masyi said... [Reply]

tringin nk tmph...t sy tung....sy tmpah...(bl tah nak tung....)...heee

fara said... [Reply]

sweetnye! mesti syg nk mkn.
huhu :P

lelamaisara said... [Reply]

Cik na nak tempah ag...heeee...tapi bukan sekarang...tungguuuuuu

Liza Razak said... [Reply]

comel betul coklat ni !!

Deqla manjew said... [Reply]

cik na, yup family hubby kat kl..hubby pun mmg membesar kat kl..lahir je kat sana.. :)..

p/s : cikna, sori tau deqla x pat nk msj2 cikna kat cbox sbb kat opis x leh bukak mende tu.. deqla pasang cobx pun kat umah..huhu...

are_lin@yu said... [Reply]

wahh caniknya..kreatiflah cik na.. ni.. ;-)

aku HaniAsyira said... [Reply]

comel lah romantik ni kan

Cik Yaya said... [Reply]

wahh chic na..makin canteq2 la coklak dier....hehe
nanti ble la wtkan utk yaya pla..^_^

9n0L4 said... [Reply]

hadoiiii. terliur abisss ni. merah pulak tu. ;)

Kak Sam said... [Reply]

Suka je tengok cokelat yang macam2 rupa dan gaya. tapi nak makan banyak2 tak reti le pulak.

LYAfrina said... [Reply]

cantik sgt!
nanti nk tempah gak la sempena birh asya nanti

Karukord Jagau's said... [Reply]

Bila la nk dpt rasa coklat ni.....asik tgk gamba ja haaaaa huhuhuu

wan nurul hezrina said... [Reply]

nakkkk jugak..hehe mmg kreatiplh cik na nie=)

Wanieys said... [Reply]

chic na nampak best la coklat yg chic na buat...besday qalief bulan 1 thn depan boleh tempah hihihi

p/s:busy cikit la chic na minggu ni sbb tu lambat sampai blog kawan2 hihi

TiranaAduka said... [Reply]

Assalamualaikum wbth....
kalau post sampai selangor cair tak...?

Noor said... [Reply]

cantik la Chic Na..kreatif sngt.tgk pun dah sedap..bleh tempah ke ni?

~~oOpEt~~ said... [Reply]

cantiknya coklat.. hehe.. wan mengingatkan sesuatu.. wah2 :D

Kesuma Angsana said... [Reply]

terbaiklah ni!

Eza Boom Boom :) said... [Reply]

cantik sangatt!! :) teringin nak order bila dah sampai masa nanti.. Muehmueh. Hee..

btw, 'langkah dulang' bahasa kat tempat Eza. org selalu kata, langkah bendul :))

Miss Volvo said... [Reply]

sungguh comel ok?

Everything's Everythings said... [Reply]

wahhh menarik betul..
cantik di mata cantik juga di perut xD

Che Rosliza Che mat said... [Reply]

pandainya ..kreatif..teringin nk bt tp xpndai..hehe

YaYaNsMuM a.k.a YM said... [Reply]

comelnyaaaaaa!rasa macam nak geget2 coklat tu, Chic Na!hehehe

Deq's Qienz said... [Reply]

wahhh kitnya..suke tgk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com