Wednesday, 29 August 2012

Mood Booster

Assalamualaikum

Haiii.. Apa khabar semua? Ada sihat kah?
Kalau tak sihat makan ubat okayh.

Alhamdulillah ChicNa dah sihat hooreyyy cuma batuk je tak hilang lagi. Uhuk uhuk.. Thanks atas doa kawan-kawan semua. 

Tapi mood untuk blogging tak sampai lagi ni.
Oh I need a mood booster. @_@
Ada tak vitamins yang macam ni kat farmasi? 

Apepon jom layan video lawak ohsem ni. Hikkk..

Gangnam (Super Kampung) Style - Parody by Fly FM DJs

Ehhhh.. nenek molek eh eh eh eh eh.. hahaha


# Kita otw nak beraya ke blog korang.
   Sila sediakan kuih & wang besar tau. ^^V

45 comments:

izan mama mia said... [Reply]

mama sediakan kerepek kat chik na..biskut raya dh habis...mailaa beraya banglo mama hihiihi

Chic Na said... [Reply]

cik na datang sekarang jugak mama. :)

Cinta Misteri said... [Reply]

Nak dtg raya eah. Datangla, ketupat dh abis, lodeh dh licin.

*sory CiM tk suka ngan video gangnam yg ori tu. Mcm sengal

Chic Na said... [Reply]

@Cinta Misteri
datang makan angin saje lah. haha.. ni bkn yg ori, parody je dr fly fm DJs. yg ori tu memang sewel. ;)

SaddLone said... [Reply]

ohhh comel2 semuanya..i think cari je kt farmasi kg batang berjuntai kepala dua..ada rasanya..kehkeh

kita..kita rasa nk deman lah.. :(

Cik Nur said... [Reply]

alhamdulillah..cik na dah sihat..!
super kampunng stlye tu mmg best..!

JungRara said... [Reply]

hoho..saye pun nk vitamin mcm tu =)

YaYaNsMuM a.k.a YM said... [Reply]

hehehhe...kuih raya ader...tapi wang besar tuh, dah habisss...huhuhuhu

jaakechik said... [Reply]

vitamin mcm tu xde, active fast ade ler...hehehhee

jaakechik said... [Reply]

1st time tgk video ni, senget la tino tu nyo decok pakai kurung! hehehehe

Tinta Lana said... [Reply]

Salam.

Chicna, nak atasi mood berblog ni tade care lain chicna.

Kena paksa gak diri blogwalking,tulis entry suma. Nanti dpt balik rentaknya, heh3 ^_^

aku HaniAsyira said... [Reply]

saya pun rasa malas jugak.. cmne ei.. aishhh.. meh2 dtg.. de kuih raya.. hee~~

sihat cepat2 ei.. =)

Chic Na said... [Reply]

@SaddLone
terus demam ye sadd. memang banyak virus kat sini. :)

@jaakechik
jaa ni mmg tauke activefast eh. hehe..

@Tinta Lana
Ok lana. tgh usaha. Ganbatte! ;)

@aku HaniAsyira
tq. sekarang jugak cikna terjah. dah sihat pun atil. :))

Cinta Misteri said... [Reply]

hehehe datang lagi...
No No No...bukan utk gangnam, tapi gengGSF...terbaekKkK...

Esok jom dtg makan roti jala cecah kari :)

Cik Aini said... [Reply]

alhamdulillah,
dah sihat eh?
bestnya...trs semangat nk jumpa cikna nti..sediakan duit raya byk2 tau :)

video tu mmg lawak lah,kehkehkeh siap pakai bj kurung :)



Ayumi Comot said... [Reply]

kalau ade pil2 cmtu, xsmpai hati nk makan...comel sgt,huhu

Deqla manjew said... [Reply]

comel pil tu...kenyit2 mata x sanggup nk telan laa...deqla x leh tgk video tu...hukhuk... cik na nk dtg beraya silakan la.. tp wang besar tu takde laa...wang kecik pun...kuih ke biskut raya ke pun dah habis! hahaha

khairolina said... [Reply]

syukur alhamdulillah chic na dah sembuh.. hola batuk ni nak ambik masa ckit klu nak sembuh.. hehe.. tp yg pasti makan ubt dgn teratur..

errrrrr gangnam tu lucu kot.. tarian dia buat aq gelak berguling2.. hahahahahha

duit besar ?? payah ckit nak kuarkan,, kalu kueh dgn balang besar boleh kot..

selamat hari raya chicna

TiranaAduka said... [Reply]

Assalamualaikum wbth.....

Alhamdulillah syukur Chik Na dh sihat....

Masz Sidek said... [Reply]

alololo... kalau ada vitamin yg comel macam tu... sayang rasanye nak makan... tp kalau nak sembuh kena lah makan...

alhamdulillah chic na dah makin sembuh...

Wanieys said... [Reply]

meh le ke villa wani muahaha :p...chicna wang besar xder abang besar ada...mau ka..muahahahaha

A said... [Reply]

kan best kalau ada vitamin tu kat farmasi . :'D

aisya said... [Reply]

oppa gangnam style lagi.. huhu.. cukup la tau benda tu lagu.. xnk terpengaruh.. xnak xnak.. huhu

CtAyue said... [Reply]

semoga cepat sihat chicna dan semoga mood berblog kembali.... oo ini rupanya Gangnam tu

are_lin@yu said... [Reply]

la cik na sakit ka..semoga cepat sembuh tau...

|shuhadaothman|TM said... [Reply]

umah shu tinggal semprit je lg chic na. meh dtg meh. semoga cpt sembuh :)

Si Matatajam said... [Reply]

Tq sb p beraya kat teratak M tadi...Alhamdulillah Chic Na dah sembuh...

Emma said... [Reply]

ehh, komen sy dh hilang... :0 hmm, dh lma x komen.. kekok lak rsa.. haha.. anyway.. have a nice day.. hoho

Cendol said... [Reply]

comelnye ubat kalo mcm tu bebudak pn suke..haha baru je lps tengok tu gangnam..mmg penyakit gangnam ni tersebar meluas!

Nadia Elena said... [Reply]

amboi chic na..mentang2 dah sembuh, terus dok layan gangnam ke..hehehe.. =D

KorN said... [Reply]

wah.. kemana2 skang ni ade je gangnam ni... Chic na, ade ke ubat cam tu.. ? org x smpi hati nak mkn nnti sebab kiut je ubat cm tu.. hehe

Cikgu Ma said... [Reply]

x penah tgk lagi video ni...

salam merdeka :)

O CIKTEDDY said... [Reply]

cik pon x sehat..batuk jugak.eh same plak kite..rilek la cik pon dh 2 mnggu x update.arini bru rasa nk post skit.ekeke

Sally Yatiey said... [Reply]

baru je semalam saya tengok video gangnam ni. hee ^_^ Comel je ubat tu :D

YaYaNsMuM a.k.a YM said... [Reply]

Datang nak check entry baru...update la chic na...hehehhee

Solehah Shamsuddin said... [Reply]

lawak seyh video gangnam tu...

Cik Kay Jue said... [Reply]

alar... kuih raya ckj da habis la... huu.. dtg raya thn depan ea..hehe..

Masha Meisters said... [Reply]

masha ada....perisa cokelat....haha....kalau ada bagi kat budak kecik wat main guli je tu....hihioh

dyabunga said... [Reply]

dya baru nak beraya kt blog chic na..hahah..nk duit raya

9n0L4 said... [Reply]

kiut nye vitamin tu. hee. kalau camtu, hari hari pun mahu mkn ubat. ;)

lelamaisara said... [Reply]

Cikna wang besar tk da...alesya budak kenit tu ada la..hehe

Cik Yaya said... [Reply]

hehe..kelaka je dorng wat sume ni...
apela...ish ^o^

wan nurul hezrina said... [Reply]

mehlah sini datang..jgn lupa bawak coklat=)hehe

eh yang gangnyam style2 nurul tak pahamlah napa org dok pakat suka sangat music tuh..sampaikan berpuluh juta yang tgk video tarian tuh..takutlak tgk.huhu

~~oOpEt~~ said... [Reply]

kuih raya dh licin.. duit raya xdak.. cmner ni? hehe

QasehnyaRania said... [Reply]


morning :)D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com