Sunday, 12 August 2012

Coklat #20

Assalamualaikum

Coklat time! Weehuu..

Ni entri coklat terakhir.. sobs.. before raya la. Hee..

First, coklat birthday dari Wifey yang sangat sweet untuk hubby nya.

Happy birthday!

Tema apple green + putih.
Suka sangat dengan kotak hitam ni. Jumpa terus beli.

9 Ramadhan = 20 Jun

Second, coklat rindu dari Mrs S kepada Mr S.

Sweetnya. Bila ada orang rindu je dapat coklat. :)
Hope Mr S awak suka.

Last but not least, birthday giveaway untuk GSFian, Cik Aini.

Happy birthday Ai.. 080812.

Ai pun ada bagi ChicNa hadiah aritu. Tadaa..

Souvenir dari Korea. Thanks Ai. Peace! ^^V

Jom singgah The Coklat Shop.

-XOXO-

43 comments:

Nadia Elena said... [Reply]

sangat ohsem!!!
memang duk cuci mata jela tengok gambar coklat kat entry chic na ni..

btw, t-shirt korea tu muat tak? kalau tak muat boleh pass kat saya..hihi.. ^_^

Chic Na said... [Reply]

@Nadia Elena
takpe, bagi cerah sket mata. hehe.. eh muat ok. cun2. kalo nak sewa boleh la. RM50 per day. haha..

Yana Libra said... [Reply]

wah..bestnye dapat souvenier dr Cik Ai..jeles~~~~:p

Leo tak suka coklat, saya je yg suka makan coklat..huhu~

Cik Aini said... [Reply]

cikna post entry souvenir?
owh tidakkkk....hahahaha
dah basi tau :)

btw coklat tu slmat smp tepat masanya..080812..
syg nk mkn tau..
a thousand milion thanks cikna :)
syg cikna 2 kali (^_^) peace!

cikeyrah said... [Reply]

hee . dia dah makan pun, siap minta lagi hikhik Tq ya cik Na

|shuhadaothman|TM said... [Reply]

waaa, bestnye chic na dpt souvenir. hehe.

lme x bw. line lembap. sorry chic na :)

|shuhadaothman|TM said... [Reply]
This comment has been removed by the author.
diana said... [Reply]

comel2 je coklat2 nih..

Si Matatajam said... [Reply]

Murah rezeki Chic na dapat souvenir dr Korea tu.. Lps ni bleh la dok berkpop..ha ha..
P/s: hadiah Chic na dah sampai kat M.. Tq yek cantik sesangat...tapi....M musykil skit sebab sampulnya terbukak...Risau kl Ada yg hilang... Nak conform ngan chic na, Kalau dalam sampul tu cuma ada 2 brooch je ka? Tak dak benda lain kan...

Wanieys said... [Reply]

chic na bestnyerrrr dpt hadia dr korea......xmenahan betoi tgk cekelat chic na cantik la hahaha

nina said... [Reply]

waaa...yumm..yumm...,dah ngah posa ni..:)

aisya said... [Reply]

cantik la cik na.. jeles tgk cik na pndai buat coklat cantik2 ni.. hehe

Cendol said... [Reply]

tak paham betol!!coklat cantik sgt mcm mane nak mkn!!hahaha

Chic Na said... [Reply]

@Yana Libra
aik.. baby leo sume suka makan coklat la yana. hihi..

@Cik Aini
yela, saje nak tunggu skali ngn entry cekelat ni.

@cikeyrah
kena order lagi la tu keyrah. ^^

@|shuhadaothman|TM
best! takpe shu. pelan2 ye. kad raya shu dah sampai. :)

Chic Na said... [Reply]

@Cendol
masuk mulut telan jelah. hihi.. meh cik na tolong suapkan. ;)

Mishter Izwän said... [Reply]

bnyk tul cokelat, tuk sy tak de ke :P

jaakechik said... [Reply]

bukan coklat terakhir lagi tuh..hikhik... 17/8/12 jgn lupa ya....

Chic Na said... [Reply]

@jaakechik
entri je terakhir. coklat belum lagi. hihi.. no worries k. ;)

Tinta Lana said... [Reply]

Salam chicna.

Actually, dah nampak dulu kat FB Page chicna..hehehe.

Naik rambang mata tau tgk semuanya ^_^

Cik Yaya said... [Reply]

wahhhh..nk cokelat jgk chic naaaa..^o^ hehe

Deq's Qienz said... [Reply]

wahh kiut la cekelat cik na nihh..tak tahan betoi tgknya..i love malaysia la cik na..hikhik :P

dyabunga said... [Reply]

nanti dya tempah coklat dari chic na lah.hihih.. coklat2 cikna semua lawa2..

lelamaisara said... [Reply]

coklat2 coklat...yum yum..:)
bestnye cik na dapat ole2 dari korea tu..;)

Masz Sidek said... [Reply]

comel2 jer coklat... :D

chot ok..! said... [Reply]

Alahaii,comey gilaa coklat ni..tgk cklt ni,tbe2 trpk adiah nk bg kt seseorg..tp jauh sgt la.kt klntn..sya kt n.9.hee

Emma said... [Reply]

comel2 cklat tu.. hehe.. hye sis! tenet x byr ag, tu yg x on9 tu.. :D apapun, slamat mnyambut ramdhan yg ke.... err..

Masih kah ada ramadhan utk kita? huhu

Deqla manjew said... [Reply]

wow... bestnya dorang dpt cekelat.. nk majok ngan cik ai la camni, kite x dpt pun baju tu.. :(

izan mama mia said... [Reply]

best..laa..dpt hadiah dr korea..huhu..cantik sangat cokelat tuu...

9n0L4 said... [Reply]

wow. coklat hijau tu sedap. hehe. pos ekspres ade sampai tak kat umah chic na? ;)

are_lin@yu said... [Reply]

wahh comel2 nya coklat nak satu..hehe

aku HaniAsyira said... [Reply]

best tgk.. yg cik ai bagi tu lagilah ohsem nampak kan..

LYAfrina said... [Reply]

comel sgt coklat tu.. nntilya nk tempah sini jgop la

Cinta Misteri said... [Reply]

Hai Chic Na....hurmmmm dtg sini jer bau coklat. Untung Ai dpt ckelat.

wan nurul hezrina said... [Reply]

leleh tgk coklat2=)sedapjer nampak..huhu wah barang dr korea..

Cik Nur said... [Reply]

FM korea kita sama..!
nanti bila tgk ingat cikna dan ai..:)

Che Rosliza Che mat said... [Reply]

wow!! suka tengok...mesti sedap..

Aine Ainun said... [Reply]

berseri2nya tgk coklat cik na....
kalo makan mst lg nyummyyyyyyyyyyyyyy kan kan,....

Cik Kay Jue said... [Reply]

tah bila la nak rasa coklat ni.. huhu...

Masha Meisters said... [Reply]

wheeeee....lbstnyer dapat buah tangn dari koreo kan....jauh tu terbang melata....hihi

Mr.Clive said... [Reply]

hohoh dapat baju tu!!! peeewittt!

QasehnyaRania said... [Reply]

cantik souvenier tu cik na

rabiatul adawiyah said... [Reply]

coklat cik ai memang terbaik..:)

QasehnyaRania said... [Reply]

chikna boleh je. sbb ciksu alergic dengan ayam. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com