Friday, 24 August 2012

Demam Raya

Assalamualaikum

Selamat hari raya ke 6. Cepat je kan? Caner ngan raya korang? Mesti meriah kan. Lagi-lagi yang buat open house tu. Tak ajak kita pun. Huhu.. Maybe ada yang dah start keja. Raya kat ofis lah pulak ye.

Raya tahun ni sangat lah sadis, sebab dari raya pertama sampai la raya keempat kita demam, sakit-sakit badan & sakit kepala. Memang tido je manjang & makan bubur je tau. Huhu.. Sebelum raya aritu memang agak struggle buat preparation raya serta shopping last minute. Tu yang terus collapsed agaknya.
 
Sekarang demam dah kebah, selsema ngan batuk lak. Redha je. Bak kata tuan penasihat, sakit tu kan penghapus dosa-dosa kecil. Teringin gak nak merasa kuih raya, lemang, rendang, ketupat semua. Huhu.. Tapi lagi sedih sebab rumah dah sunyi. Abangs, SILs & potets sume dah balik. Tak dapat nak meriah2 ngan diorang raya ni. Hukkk..


Almond London versi ChicNa. ^^
# Belum berkesempatan beraya ke blog korang. 
~X0X0~

44 comments:

Miss Volvo said... [Reply]

kite raye sorg2 je thn ni sobsobsob

Aine Ainun said... [Reply]

Ala ciannya...
Demam lak masa raya...

Cik na, nak almond tu..
Nyummyyyyy;)

lelamaisara said... [Reply]

alahai demam ke...mak ngn abah pon demam...so pagi raya kite la yg kena masak...huuu..nasib la menjadi...hehheheh

Kak Sam said... [Reply]

Alahai siannya. mungkin ada hikmah disebaliknya. Semoga cepat pulih seperti sediakala.

etuza said... [Reply]

tu kan dah demam, kurangkan lah makan yang manis2 ya..banyakkan minum air putih ja...

aisya said... [Reply]

ciknaaaa, same la kite demam time raya.. sempat beraya hari raya 1st n 2nd je.. tp ni pun still tak berapa sihat lagi.. huhu

A said... [Reply]

kakak , semoga kakak cepat sembuh . ameen ^^v

Si Matatajam said... [Reply]

Nak rasa la almond London versi Chic Na tu...mesti sedap..

Chic Na said... [Reply]

bila masa pulak saya makan makanan manis2? errrr..

Cik Nur said... [Reply]

alhamdulillah, cikna dah sembuh ye..
lepas ni jaga kesihatan elok2 ye..

mood cuti lagi ni, malas beno nak g kerja..huhuh

Cinta Misteri said... [Reply]

Alolololololorhhhh.... demam plak dia. Takpalah, mesti masa org dtg raya ada bagi duit raya.

hehehe....Tadi dtg raya blog CiM, thanksss....tkda jamuan mulut, ada jamuan mata jer...

N.Aima K said... [Reply]


Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin dear

get well soon dear

Tinta Lana said... [Reply]

Assalammualaikum chicna.

Chicna..chicna dah sihat da? :)

Ini betul2 demam raya ni,hehehe. Lana pun lebih kurg lah chicna..asal raye je demam, asal demam je raya.hehehe

Dah jaga makan pun,macam tu juga..masalah teknikal betul badan ni,hehe

Cinta Misteri said... [Reply]

Chic Na, CiM dtg melawat ni. Sory tk bw buah, cuma tanya khabar. Dh sihat lom? Esök dh nk naik kojer

jaakechik said... [Reply]

alah cian nya chic na demam... demam sebab wat cekelat jaa ke chic na..hikhik... soryy ya...

Yana Libra said... [Reply]

selamat hari raya chic na..comel kuih almond london tu~~ :)

~AiMi SyAhiRAh~ said... [Reply]

Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

Masz Sidek said... [Reply]

semoga chic na cepat sembuh...

# sy pun baru berkesempatan nak beraya ke blog2...

nina said... [Reply]

jgn sedih2 ye chic na...,nanti hilang kecomelan chic na tu...:)

Wanieys said... [Reply]

ala cianyer chicna.....wani dtg beraya ni ada lagi x almond london nanak cikit huk huk huk

dyabunga said... [Reply]

jemputlah beraya kt umh dya..:D

Arina Shamsul said... [Reply]

Selamat hari raya cik na:)

Nak almon london ti boleh?ahaks...

Rohani Hashim said... [Reply]

chicna, btol, hany pun dh rindukan mak hany. and anak spupu hany uuuu, sbb hany cuti lama sgt, then setiap pg, bangun jer...dengar suara budak ber2 tu main2 depan rumah...aaaa rindu owh.

jaakechik said... [Reply]

demam lg ke yang?

Cik Aini said... [Reply]

dah ok ke cikna?
hrp2 dah sembuh ye...
moga cikna cepat2 sihat =)

CtAyue said... [Reply]

selamat hari raya chicna..maaf zahir dan batin..

are_lin@yu said... [Reply]

nak 1 cik na..hehe

Cikgu Ma said... [Reply]

akak x makan almond london dan segala jenis biskut raya..bagus kan?hehe

dah baik demam ke blum ni?

KorN said... [Reply]

hye chicna... harap2 dah sihat lah sekarang ye.. kalo dah sihat ape lagik, jom beraya.. hehe.. raya kan sbulan... =)....

izan mama mia said... [Reply]

ciannyer...dah sihat ker hari nie...

Cendol said... [Reply]

kesiannnn kakak besar pulut!!harap2 skrg dah sehat.dh boleh mkn lemang,ketupat,rendang sume.alaaa potet dah balik ye?baru nk kasi duit raye.haha

jaakechik said... [Reply]

jaa datang bawak panadol utk chic na nie.... jgn lupa makan yer..hehehe,,,, btw, hope cepat sembuh yer.... :)

Deqla manjew said... [Reply]

deqla pun demam raya jugak..nk masok keje trs dpt demam.. hikhik...ngade2 kan..wahh...comelnye almond london versi cik na...

Miss BaNu said... [Reply]

kesian chic na sakit dihari raya plak..xpe raya kan sebulan hehe moga cpt sembuh yer..

Fatin Zaini said... [Reply]

salam aidilfitri..

nice blog..

fatin zaini datang singgah dan follow anda..

jemput ke http://www.fatinzaini.com :)

Mieya Atiera said... [Reply]

Salam adidilfitri. Moga cepat sembuh ye :)

eitcha,IM said... [Reply]

moga cepat sembuh cik na ye :D hee

TiranaAduka said... [Reply]

Assalamualaikum wbth..
almond london bercorak putar-putar nanti kalau makan tak fening ke...?

Dkna Abza said... [Reply]

terliur tengok coklat! :)

|shuhadaothman|TM said... [Reply]

Alala, sian kt chic na. Semoga cepat sembuh ye. Shu lps raya ni baru stat demam. X larat kemas umah. hee.

Almond tu nampak sedaaaaaap! Yummmmmm

Solehah Shamsuddin said... [Reply]

wah comelnya almond london cik na tu...

Masha Meisters said... [Reply]

alo...cianyer raya2 demam...

eh...apsal almond cik na masha tengok lame2 jadi pening la....tapi kalau mkn dah hilang pening kot....kiki

9n0L4 said... [Reply]

kalau tabur pulak almond kat atas tu. perghhhh. huhu.

QasehnyaRania said... [Reply]

ciksu pulak yg demam ni..huhu
bdan pnas je.. selsema pulak tu..tekak pon sakit je..antibodi dah lemah rasanya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com