Monday, 6 August 2012

Ladybug Bambam

Assalamualaikum

Sambungan entri Jom Crafting. Nampaknya korang semua terer level 10, semua  betul. Huhu.. Padahal senang je pun soalan kan. Hikkk.. Suka-suka je main teka-teka. Nah award untuk semua.
Well done hunny bunny!
Disebabkan semua semangat teka, so ChicNa tetiba ter'rajin' untuk buatkan 'something'. Tapi macam ChicNa cakap untuk yang paling tepat & terpantas je. So tiga terpantas yang terpilih ialah
NoorSi Matatajam & Sweety. Korang tunggu jelah 'something' tu jatuh dari langit ek. Hihi..

Jawapannya memang ladybug. Ladybug ni ada dua kaler, depan merah & belakang dark purple dan sangatlah bambam. Banyak kot ChicNa letak wool dalam tu. Tu pun curi wool dari plushie potet. Hehe.. Plushie tu memang dah rosak pun. Tak snap lak pict belakang sebab adik dah kidnap awal-awal lagi.

Car charm, untuk gantung kat rearview mirror dalam kereta. 

Sesape yang minat ngan felt craft ni Nina korang boleh usha sini
Sus n d Felt Product. Sus ni dah ada brand & produk sendiri. Diorang ada satu kiosk dekat Tesco Kota Bharu. Kalau singgah situ memang boleh giler. Starter kit & tutorial pun ada dijual. Diorang jugak ada buat workshop. Hehe.. Promote pulak.

Thanks peeps. ^^
-XOXO-

26 comments:

Nadia Elena said... [Reply]

pehh kota bharu..jauh..

p/s: comel lady bug tu.. ^_^

Chic Na said... [Reply]

@Nadia Elena
dekat je. naik flight 50 minit je tau. :)

Si Matatajam said... [Reply]

Alhamdulillah, rezeki Ramadhan lg...Owh ladybug bambam namanya...cutenya.....

nina said... [Reply]

comeiiiiiiinyaaaaaaaaaa...:)

izan mama mia said... [Reply]

cantik

~Sweet Honesty~ said... [Reply]

syukurlah nakk.. cik na selitkan dlm coklat kang mya yg rembat awal2..huhuhuhu..kejam taww budak tuhh.. btw..thnx laling...

Chic Na said... [Reply]

@~Sweet Honesty~
haha.. nanti cik na letak dalam envelope & gam ketat2 ye. mya nanti cik na umpan lain. huhu.. ;)

Arina Shamsul said... [Reply]

Wah sonok la mereka...

Tahniah :)

Deqla manjew said... [Reply]

uwaaaa... nape x tggu deqla??? terlepas sudah entri cik na sbb dua hari x on9.. :(

Noor said... [Reply]

yea..tq cik na..xsngka btul plak..dah pm alamat kt FB cik na..

Cik Aini said... [Reply]

tahniah tuk mereka2 yg menang tu..
mesti senyum smp telinga ka..
xpe..rezeki dorang di bulan yg mulia kan :)

Cik Nur said... [Reply]

tahniah buat mereka.. comellah ladybug tu..!

nak cuba buatlah.. tapii..tgn dah keras nak mjahit..huhuhu

Deqla manjew said... [Reply]

kucing2 deqla tu deqla kurung dalam umah..masokkan dalam 1 bilik yg dlmnya tu mmg ada serba serbi.. ada sangkar dia.. ada makanan, tmpt menan, dan pasir kucing tu la paling penting.. hihi.. kalo letak luar, alamatnya kena kebas la cikna! rugi la deqla cam tu.. huhuhu...

Mr.Clive said... [Reply]

comel jer lady bird tu...hehehe...oops! ladybug!ekekekee

jaakechik said... [Reply]

ala... nak jugak...!!

N.Aima K said... [Reply]

comel nyew lady bug

QasehnyaRania said... [Reply]

comeynya=)
salam kenal dan follow sini juga

9n0L4 said... [Reply]

wow. bestnyeeee. mcm berminat jugak nak starter pack dan tuto tuuuuuu. ;)

Wanieys said... [Reply]

best la diorang tu eheeee

wan nurul hezrina said... [Reply]

alahai cumilnya bug2=)kalau nak buat takut jadi bugs bunny plak.hahahaha

Rohani Hashim said... [Reply]

chicna, hany kan kagum sgt dgn org yg kreatif ni...

Cendol said... [Reply]

wahhh comell kumbang bintik!!mate bulatt!!

CikMai said... [Reply]

mai ade keychain felt craft bentuk penyuuuu, encik yayang kasi..comel ...hehehehe

Chic Na said... [Reply]

@9n0L4
should give a try dear. :)

@wan nurul hezrina
bugs bunny pun comel nurul. :)

@CikMai
sweetnya yayang awak mai. ;)

lelamaisara said... [Reply]

Terlepas sudah.....huhuuuu...nak jugak cik na...nak jugak....huwaaaa....

dyabunga said... [Reply]

dya pun nk juga..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com