Sunday, 5 August 2012

Jom Crafting

Assalamualaikum

Felt craft
Sebenarnya ChicNa tengah ber'crafting'. Dah lama kot tinggal stuff ni semua. Barang2 pun banyak lagi tak habis. Sejak pandai ber'coklat' ChicNa dah jadi lupa daratan pulak kat felt craft ni. Hihi..

Dulu memang selalu buat bila ada masa lapang, sebab suka tengok hasilnya yg kiut-miut. Ni pun terpaksa buat sebab dapat special request dari adik lelaki & setelah berjaya dipujuk. Katanya nak hadiahkan dekat someone. Hmm.. Buat jelah, kalau dia merajuk nanti susah lak. Kesian dia lak kalau someone tu yang merajuk.

Cuba korang teka kita nak buat apa? Means objek apakah ini?


Senang je pun kan? Hehe.. Err takde hadiah ok. Saje suka-suka nak test tahap ketereran korang. Huhu.. ^^

~Selamat meneka~ 

# Maybe kot ada 'something' untuk yang terpantas & paling tepat, kalau tetiba kita ter'rajin'. Doakan kita rajin ye. Huhu..

35 comments:

Noor said... [Reply]

wah..cik na pndai wat felt craf ye..emm..biar sy teka..nak buat ladybug ke?

Si Matatajam said... [Reply]

Rajinnya dia...Chic na nak buat ladybug biru dan ladybug merah kan...mesti comel tu..

Si Matatajam said... [Reply]

Lupa plak M datang balik nak klik2 apa yg patut ..hi hi...

eimah siti said... [Reply]

rajinnya cik na....hehhe...

~Sweet Honesty~ said... [Reply]

cik na mesti nak buat keycain yang ada ladybug warna biru n merah.. ataupun kerongsang..

YaYaNsMuM a.k.a YM said... [Reply]

keychain ladybug...comel!hehhe...YM mmg suka crafting jugak...:)

jaakechik said... [Reply]

rajin nya chic na! kreatip! hehe. jaa mmg tadak seni xde 'patak siput' hehehhee...

chic na nak wat lady bird eh?

Cinta Misteri said... [Reply]

Yeaaaa Chic Na nak buat ladybird untuk CiM.....hehehehehe

Mesti 2 ekor, cik abang & cik adik yg sdg bercintan cintun. kannnnnnnnnnn.....

izan mama mia said... [Reply]

buat kumbang kecik eks...rajin chic na

nina said... [Reply]

waaaa..ajaq nina...,tringin nak buat..huhu...,ladybug kan..:)

gadisworld said... [Reply]

wahh..kreatif ler cik na ni..comell jer

gadisworld said... [Reply]

chik na tgh wat ladybird :)kalau betul chik as nak ladybird sekor leh? tapi nak yang hidup punyer..he..he..

cikeyrah said... [Reply]

cik na nak buat lady bird kan . .owl yang cik na bgtue keyrah buat keychain kat kunci rumah hee

Wanieys said... [Reply]

chic na buat ladybug merah dan biru...mesti xjadi yg terpantas huu...sedih

Cik Yaya said... [Reply]

lorh..lau nmpk yg biru n merah polka dot tu mesti nk wat ladybird la kan...heee..pndainyer cik na kiter ni...^,^

Deq's Qienz said... [Reply]

lorrr cumeiii kreatif la cik na nihh..

CtAyue said... [Reply]

wah chicna ni kakak yg baik dan sporting ler..siap buatkan sbb adik request erk.. tiba2 ayu rindu adik ayu jgk..hihik.. tu chicna buat ladybug erk.

Cik Nur said... [Reply]

nur pun dah lama tak buat menda alah ni cikna..
duk ada je dekat opis nun.. tak berusik sudah..

cikna nak buat ladybird kan...?
mesti comel hasilnya..!

dan siap jgn lupa publish k.. :)

Che Rosliza Che mat said... [Reply]

Wah! memang kreatif la...hihihi

Nadia Elena said... [Reply]

huiyooo kreatifnya chic na.. =)

aisya said... [Reply]

ladybird ye cik na? hehe.. teringin jugak nk buat craft2 ni tp xrajin la pulak.. nnti ade je yg sekerat jalan.. huhu

etuza said... [Reply]

pengisian aktiviti yang baik time puasa..

9n0L4 said... [Reply]

lady bird la niii. untung lah jadi org kreatif ni. ;)

Masha Meisters said... [Reply]

amboi...kraetifnyer cik na...meh nak tengok tangan cikit...hehehe

Chic Na said... [Reply]

pandai la korang semua ni. IQ level 10 semua. huhuhu.. ;)

Cendol said... [Reply]

nak buat kumbang tompok kan?haha
jgn buat sayap dia nanti dia lari terbang!!haha

Chic Na said... [Reply]

takpe, sbb kumbang tu diikat. so tetap tak bleh terbang. huhu.. :)

Si Matatajam said... [Reply]

Chic Na..guna ja alamat untuk hantar kad raya kat FB GSF tu.. Insyaallah sampai..hi hi tak sabaq nak tau apa something tu...

Deqla manjew said... [Reply]

x nk jwb.. sbb dah terrrrlmbt.... uwaaaa.. uwaaaa

Mr.Clive said... [Reply]

jeeejommm! nak jugakk!!!ekeke

nak meneka tpi da lepas deadline...:'(

wan nurul hezrina said... [Reply]

terlepas sudah.hahaha

Chic Na said... [Reply]

kumbang ni dah dimiliki okay. huhu..

lelamaisara said... [Reply]

Kretif betul la cikna ni...nak jugak cik na.hahaha..tak malu plk...

dyabunga said... [Reply]

pandainya cikna buat..kalau dya mmg xreti lah nk buat

Yana Libra said... [Reply]

wah, tererlah chic na leh wat.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com