Tuesday, 30 April 2013

Coklat #39

Assalamualaikum

Nug nuggg.. *buat style Pingu tau*
Ohh ChicNa excited sangat nak tunjuk kat korang coklat ni, serius excited walaupun ada yg dah tengok. Sebelum buat aritu lagi dah excited, apelagi time buat. Bila dah siap buat tu macam sayang pulak nak hantar kat tuan dia. Lebih excited dari tuan yang order kot. Memang over-excited kannn..
Taraaaa..
Woot.. woottt.. Mr Barney & Chipmunk in the house..
Candy Crush Saga VS Coklat Crush Saga 
ChicNa suka giler main game Candy Crush Saga. ChicNa start main awal bulan ni la, lepas dapat order 'Coklat Crush Saga' dari Cik Aisya. Masa tu kekonon nak tengok bentuk2 candy tu aje, yela nak buat kan. Sekali tertekan play, tau la kan ape jadi lepas tu. Kehkehkeh.. TQ Aisya perkenalkan game ni kat ChicNa. I like!

Happy third anniversary Mr Barney & Chipmunk!
Aisya a.k.a Chipmunk order coklat bertema Candy Crush Saga sebab sweet couple ni memang suka main game ni. Surprise untuk Mr Barney sempena 3rd anniversary.
Dari benda ni lah ChicNa terinspired untuk buat Mr & Mrs Heart..
Nasib baik main kan, kalo tak mesti takde idea *alasan*
 Thanks Aisya for order. Masuk yang ni dah tiga kali Aisya order coklat ngan ChicNa. Thanks again dear.

For more sweetness visit TheCoklatShop!

ChicNa dah ~2 minggu stuck kat Level 65. Mohon Aisya bagi tunjuk ajar. ;)

89 comments:

are_lin@yu said... [Reply]

kiut miut nya gram tgk tau..hehe

aTieYusof Family said... [Reply]

Cute nya coklat!..sayang plak nak makan tu bila dpt..hehe:)

Tinta Lana said... [Reply]

Waaa, ceklat love yg ad misai, heheh >_<

As always, comey2 hasil tgn cikna ^_^

lelamaisara said... [Reply]

Saya tak pernah main agi pon game ni..nak try la...hehehe

Deqla Manjew said... [Reply]

deqla pun baru try main game ni.. mcm best pulak..hihi... comelnye cikna buat... mmg sebjik la..

cik didiey said... [Reply]

comelnya!!!
tertekan ye cikna??? hihi

huny madu said... [Reply]

cutenya coklat tuuu, syg nak makan!
kita pun suka main candy crush tp level bawahhh lagi hehe

Rosmiza Ali said... [Reply]

Ala, cutenya Mr. & Mrs. Heart tu.. Omey ngat! Kalau dapat kat Mieza mesti sayang nak makan.. Hehe.. =)

Rosmiza Ali said... [Reply]

Astro on the go DONE! ^^,

Kesuma Angsana said... [Reply]

wah cutenyer !

Mrs Velentine said... [Reply]

comel coklat candy crush saga chic na..

Mrs Velentine said... [Reply]

klik2 sini

jaakechik said... [Reply]

kreatif sungguh cikna ni, ikut jer cakap customer dia.. mmg terbaik ah, sebut jer nak buat corak apa chicna konfem boleh buat...hebat2x...

Chipsmore said... [Reply]

comelnyerr.. siap ad misai lagi... ^_^

Yumida Huda said... [Reply]

cute coklat cikna
cer letak misai real..haha

Cik Tia said... [Reply]

terlalu comel sampai sayang nak makan. hehe

izan mama mia said... [Reply]

tak pernah main games tuu laa cikna...

TiranaAduka said... [Reply]

salam taukey cekelat
Selamat ari pekerja.

TiranaAduka said... [Reply]

lawatan ta di hari pekerja.pekabar taukey cekelat?

BUNDA a.k.a KN said... [Reply]

nape tak buat bentuk berkenaan PRU?

Chic Na said... [Reply]

jomlah kita sama2 main game tu.. kikiki..

Nana Liena said... [Reply]

cantiknya..! suka2..sayang nak makan..akak buat sendiri ke?hehe..nak belajar ja rasa

NinaAz said... [Reply]

cantik coklat chic na. nanti nina nak order ehhhh!

NinaAz said... [Reply]

cantik coklat chic na. nanti nina nak order ehhhh!

intanfirdaus247 said... [Reply]

salam dan slmat pagi ciknaaaa...cikna ni pandai la..cemana ya agaknya wajah cikna time duk pulun buat tu..cikna buat waktu malam ka siang kalau org order n smua.?

Cik Nur™ said... [Reply]

ohh..inilah puncanya cikna boleh terjebak dengan game ni eh..

faham2...lepas ni ank suh cikna buat coklat zombi, tapi sebelum tu kenalah main game zombi...

kehkehkeh.. :)

MaMa Rey said... [Reply]

wah kesukaan hati lah..kiut miut betul..tak sampai hatilah nak ngap..

Si Matatajam said... [Reply]

Kreatifnya coklat crush saga tu..comellll

PakcikLie PCL said... [Reply]

wah CicNa 'gila game' sambil makan coklat...gud idea n sangat menarik bila tgk Mr n Mrs Heart tu..cute !

Yana Libra said... [Reply]

comelnye coklaat chic na..kreatif2~ :)

ieda immi said... [Reply]

ya allah comelnyeeeeeeeeeee dikk
kalau akk nie dikk
seyesss x makan lah .. tgk aje huhuh

❤Kamsiah❤ said... [Reply]

yg ada misai tu,ala2 sarjan misai la pulak hehe( A Galak)

nanti akak minta life kat ChicNa ya hehe..dah level berapa?

mrs mell said... [Reply]

seriyusss meroyan tengok coklat cikna.. nakkk... comey sgt.. nanti anniversary nak tempah. xkira! hehe

BlueiceButterfly said... [Reply]

dah lama tak singgah sini..rindunya tuan rumah n coklat2 yang comel tue..hoho suka game tue jugak.. ;p

Cinta Misteri said... [Reply]

wahhhh chic na, deco candy crush special tu. kena buat comel2 lagi, then boleh isi byk dlm byk petak

azizah :) said... [Reply]

cutenya coklat chic na! sayang nak makan tau..hehe

rajinnya aisya order coklat..mmg dia gan barney suka makan coklat...hee

QasehnyaRania said... [Reply]

cantik, menarik, tertarik.
cute la :)

MulutPayau said... [Reply]

cutenya ..suka tengok...

Cik Yaya said... [Reply]

nyummy..sedapnyer tgok coklat wrne wrni ni..ummm >,<

9n0L4 said... [Reply]

chic naaaaaaaaa, jaa stuck kat level 36. nak masuk taklehhhhhhhh. sie suh mintak nyawe kat kwn fb. cmne nak buatttttttt. huhu.

fairus mohamad noor said... [Reply]

waaa..cekelat candy crush saga tu m3h suka..kreatip

mama aryan said... [Reply]

waaa..cutenya cekelat tu cikna

Sya Chot .. said... [Reply]

alalla teringat sya wat kejutan coklat kt seseorang..hehe :)

Kesuma Angsana said... [Reply]

dtg singgah clik2 nuffng sudah !

Cik Kay Jue said... [Reply]

ea eh! comel nyer! huhu..

aisya said... [Reply]

hahaha.. habis lah cikna.. sy yg menunggu pun excited jugak tau.. haha... tp bila dah tengok syg pulak nak mkn. hehe

fiQ said... [Reply]

tp knp yg love tu xsama?
dlm tu kan dia nangis?
chic na buat senyum.
hehehe.

nanieybarnieylurviey said... [Reply]

Chic na sje je sebut pingu .. Lame x tgk pingu.

P/s: maaf nani lmbt terjah n nani akan kembali terjah hujung bulan ni. Insha Allah :)

Miss Volvo said... [Reply]

HAHAHHAHAHHA sama la!! geram dengan kandi krushhh ni tau tersangkut kat level 203 dah 2 minggu tak lepas2 :'(

Cik Aini said... [Reply]

sgt menarik lah twin..rs syg tgk lg syg kot nk bg tuan dia.hahaha
dh dkt bln 6 ni..nk oder cenggitu gak bleh ?

Mimi Azirah said... [Reply]

alahai shomel2 je coklat

M@W@R Q@SeH said... [Reply]

hehee nk mkn pn syg bila tgk coklat ni....

Aine Ainun said... [Reply]

cikna kretip=))'

suka sgt2...

Miss Zahirah said... [Reply]

ehh.. besar btul pengaruh game candy crush saga ni..
hihihi

Teena Tna said... [Reply]

cute nya !!! nk makan pun rase syg..

btw, nice to see your blog, i'm just started in blogging, please visit mine too :)

insanbiasabiasa@blogspot.com

nea lopah said... [Reply]

kiut nye...kreatif chic na.sayangnya nk mkn. hehe

intanfirdaus247 said... [Reply]

selamat petang chicna sayang..:)) muahks

LYAfrina said... [Reply]

comelnyer...kalerful..
chicna ada tak buat gift sempena hari guru?

jaakechik said... [Reply]

lama menghilang chic na... kemanakah dikau? hihihi... jaa pun ni baru buleh bw, sibuk+demam ado blako ni...heee...

cik nana said... [Reply]

comeyyyy2 tau geram tengok coklat2 cokna ni tau. grrrr

Hijab Valley said... [Reply]

Salam sis.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Ade byk koleksi shawl dan tdung2 baru. Skrg tgh promosi..free postage lg =)

http://hijab-valley.blogspot.com

Ain Dzaya said... [Reply]

bila datang sini selalu je specchless, hanya mampu cakap comelnyeee!!

Hijab Valley said... [Reply]

Salam sis.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Ade byk koleksi shawl dan tdung2 baru. Skrg tgh promosi..free postage lg =)

http://hijab-valley.blogspot.com

Lynn Damya said... [Reply]

arhhh comel sgttttt !! syg nk makan tau, hehe

QasehnyaRania said... [Reply]

morning chic na...

ommei annggat :)

Encik H said... [Reply]

chic na ni lamanya hilang..pegi mana?

nik ros said... [Reply]

comelnyer...kalau dapat ni sayang nak makan.suka tgk mcm2 kaler ni.

Camy Alya said... [Reply]

bila lah agaknya dapat rasa ni

Monyet Rimau said... [Reply]

wah cantik kartun tu.....macam dari chingy je

- Admins blog 3 dalam 1
http://blog3dalam1.blogspot.com/

- Facebook fan page
https://www.facebook.com/MingHuiRaingerzAwesomeCollections

- Ping blog artikel @ Facebook
https://www.facebook.com/groups/kakipingdotcom/

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply]

semuapun cumil n semestinya sedap=)

jaakechik said... [Reply]

lama chicna myepi... gi kemano ehhh?

QasehnyaRania said... [Reply]

cikna ke mana mu?

jom join MINI GA saya hari ni, nak.

hadiah nya tepung segera red velvet

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/05/qr-mini-giveaway-pertama.html

Masha Meisters said... [Reply]

haha...kemaruk ni...

tertekan atau stress? haha...*alasan*

kinara kinatara said... [Reply]

wah kina ingat nak order jugak lagi..


cantik lah kak...:)

ros_reeza said... [Reply]

kreatif lah cik na ni. cantik...

Cinta Misteri said... [Reply]

rindu Chic Na sudahhhh.....

Nastyna said... [Reply]

chicNa mmg creative yang amat, tension saya.. eh jeles saya. Tak pernah main lagi game ni, and better dont start la kan, kang perang ngan JJ berebut nak main.

aReLaN said... [Reply]

comel n kalerful betul coklat tu. nak gak.hehehe

N.Aima K said... [Reply]

comeyy sangat!!

Tinta Lana said... [Reply]

Assalamualaikum.

Cikna..lana mai ni..harap cikna sihat ya.. lama diamnya.. :)

dEdEQ dE wIshEs said... [Reply]

TERBAIKLA CIKNA .. HEBAKKK

Cinta Misteri said... [Reply]

Chic Na.....♥

lelamaisara said... [Reply]

Hai cik na....saya kan ritu lama gak kat level 65 tu..huuuu...pas tu boleh lepas plak,siap ,
Main kan untuk kwn pon lepas gak tau...hahha hahah....suratan atau kebetulan pon tak tau la...hehehehhe

BaNu Syah said... [Reply]

comel coklat..thanks chicna atas hadiah besday nyer hari tu.. ^_^

ieda immi said... [Reply]

ya tuhannn
cute2 ... speechless dah akak nie !

Tedi said... [Reply]

comelnya coklat crush

intanfirdaus247 said... [Reply]

cikna..insan yang cukup kreatif..sayang cijna

Wanieys a.k.a IbuQalief said... [Reply]

kiut la..sayang nk mkn tau kalo comey2 coklat chicna heheee

nik ros said... [Reply]

kreatif btol cik na ni. mcm2 rupa bentuk coklat ada. teringin nak tempah..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com