Saturday, 27 April 2013

Cuppa Cuppies

Assalamualaikum

Olla kawan-kawan..
Aritu ChicNa gitau nak buat Cuppa-cakes Yummeh kan,
dah buat pun tapi sayangnya tak boleh makan. Sos sob..
Penat tau ChicNa buat, tapi jadi camni..
hikhik.. Felt cuppies!! *mohon percaya*
Gees.. Actually tak sempat lagi nak buat cupcakes tu. Next time, maybe. Felt cuppies ni ChicNa buat special untuk GSFian, baby March. Dah lama tak crafting. Punya la pemalas, setahun sekali je kot. Last year ChicNa buat Ladybug tu kan kalo korang ingat. Makanya tahun depan lak ChicNa akan bercrafting. Kihkih..

ChicNa buat guna pattern ni. Paling simple.


Taraaaa...


Harap2 semua dah terima hadiah cinonet ni. Kalo belum inform saya k. ;)


Mr Android (badge)
Ni ChicNa buat untuk Pet.. Seorang kaki gadget, err kaki besi pun ye jugak ehh.. ;) Sorry Pet akak tercuri gambar tanpa izin, siap terconteng & terletak watermark sendiri lak tu. Nak termarah kalau jap lagi cari akak eh. Hehe..
ChicNa tengah tunggu Nur buatkan Elmo untuk ChicNa. Dah lama request ni. *ugutan*
Pastu kan ChicNa dah jatuh cinta pandang pertama dengan Mr Rutal kat SINI.
Mohon hadiahkan untuk ChicNa, anyone? (^_^)V 

43 comments:

Tihara said... [Reply]

cute mute nyew, memang bertangan seni ni :)

Nana Liena said... [Reply]

comel semuanya..hehe..

Tinta Lana said... [Reply]

Salam.

At least, cikna buat jugk wlaupn setahun skali, hehe.

Tgk cam lana ni, 5 tahun skali pun lom tentu ada,hahaha

Nastyna said... [Reply]

apa ni ChicNa.. kenapa comel2 sangat ni. nak 3 boleh?

trah zain said... [Reply]

terer la chic na ni, kreatif...hehe

Cik Nur™ said... [Reply]

Wahhh..tgn cikna mmg berseni..!

Elmo yeahh....
InsyaAllah...
Lepas bertunang mybe.. <--ayat bikin propa..kahkahkah :)

pet said... [Reply]

ehem2.. mcm kenal je kn picture tu :P hehe.. ty buatkn mr android utk pet.. terharu :) i keep it on the board :P

p/s : bila nk buat lg utk pet XD haha

QasehnyaRania said... [Reply]

ala ciksu nya tak da pon..hihi

*cikna, tanjung bidara tu dekat melaka..

Dayana Bahar said... [Reply]

kreatif tul chic na.. cantik.. bertuahlah penerimanya ye...

Cik Aini said... [Reply]

comel!cute!sweet lah Renjong!
x sabar nk tggu ogos besday girl.hahahaha mohon nk lg special dr tu :)

Rosmiza Ali said... [Reply]

Omeynyer! ^__^

Rosmiza Ali said... [Reply]

Klik2 YADAH! ^_~

Encik H said... [Reply]

disebabkan online guna broadband, maka kemain lambat sungguh nak loading gambar..

kesimpulannya, kenapa untuk GSF jer? ini tidak adil..muhun calonkan saya untuk ahli GSF yang seterusnya..supaya saya dapat hadiah jugak..hehehe

nanieybarnieylurviey said... [Reply]

Cantik. Nani punye felt x jln lagi sbb masa xde.. Terperuk je dlm almari. Grrr

Mimi Azirah said... [Reply]

Cutenye

CtAyue said... [Reply]

comel2nya.. pandai chicna.

MystoryPic said... [Reply]

cutenya ChicNa... kat kedai2 bunga riben banyak jual benda2 macam ni... tinggal lagi kita kena kreatif...dan rajin...

Comel

aTieYusof Family said... [Reply]

wah! comel2 semua nya..kreatif juga ChicNa ni...:)

nik ros said... [Reply]

comel sgt. kreatif ok. suka tgk benda2 comel ni tapi tak pandai nak buat.hehe

fiQ said... [Reply]

utk group je ke?
ptut tak ada nama sy..
hahaha

Kesuma Angsana said... [Reply]

wah comey2 semuanyer chic na

Kesuma Angsana said... [Reply]

done cuit2 nuffngx3 juga yer

Si Matatajam said... [Reply]

Cantik la..Bertuahnya GSFian di bln march..

Chipsmore said... [Reply]

nak cupcakes yg sebenar boleh? kih3..

azizah :) said... [Reply]

eeee comeynya....!

nea lopah said... [Reply]

rajin nya chic na. kreatif!

izan mama mia said... [Reply]

tq cikna... akak punya jer fm kan..hahha special tuu

Chic Na said... [Reply]

@Tihara main potong & tampal je tu kak. ;)

@Tinta Lana hihi.. okla tu. dr takde langsung kan. ;)

@Nastyna kalo boleh pos, cikna nak bagi 10 tau. ;)

@Cik Nur™ haha.. nur. saje je kan. ;)

@pet err buat lagi? lagi 5 tahun. -_-

@QasehnyaRania err ciksu.. next time k. ;)

@Cik Aini oh bulan ogos cikna cuti. so takde pape hadiah. haha..

@Encik H dah brp kali H nak adiah? aritu dh dpt patrick kan? bulan 7 jgn lupa ELMO. ;)

@nanieybarnieylurviey nanti ada masa boleh buat. ;)

@MystoryPic yg pastinya kreatif & rajin tu jarang nak ada. hehe..

@nik ros tula. suka benda2 kiut gak. ;)

@fiQ nasib baik awak perasan. kikiki..

@Chipsmore boleh. beli kat bakery berdekatan eh.. ;)

@izan mama mia aah satu dalam sembilan. mmg special. ;)

ieda immi said... [Reply]

wahh cutenyeeeeeeee
nak jugak ! ;)

are_lin@yu said... [Reply]

wahh kreatifnya cikna..cantik!

Deqla Manjew said... [Reply]

wahhh utk deqla ada eh? comelnyeee.. tp deqla lom terima lagi la.. huhu...

fairus mohamad noor said... [Reply]

salam kenal dr m3h
done follow sini yg ke 667
http://mama3heroo.blogspot.com/

Miss Volvo said... [Reply]

ishhhhhhhhh kreatifnya!! kite takde bakat la buat mende2 cmni :/

aisya said... [Reply]

comelnyeeee.. hehe

ANNA MARIANA said... [Reply]

semua comel sangat :)

Cik Yaya said... [Reply]

salam =)

wahh pndai cik na buat...nakkk..
huuu xdpt..xjadi ahli..ngeeee

aku HaniAsyira said... [Reply]

org mintak alamat xbg.. huh!!

Deqla Manjew said... [Reply]

ehh deqla x komen lg ke entri ni?? rasanya semlm dah komen..mana sesat komen deqla tu? hihihi... cikna, x yah la ssh2 pos lagi.. dah xde rezeki deqla la tu... xpe...

Yana Libra said... [Reply]

wah..kreatifnye chic na ni..comel~ :)

cik didiey said... [Reply]

eh comel lah!!! cikna mmg kreatif ^^

9n0L4 said... [Reply]

jaa pun ade ke? huhu. maneeee. tak dpt pun cupcake tu. :p

Cik Kay Jue said... [Reply]

cantik la.. huhu... knp semua nyer cute2 n catik2 je kat blog ni.. huhu.. jeles.. :(

Wanieys a.k.a IbuQalief said... [Reply]

comey la :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com