Wednesday, 17 April 2013

Over Again

Assalamualaikum. Happy Wednesday peeps..

Something to think about.

39 comments:

Deqla Manjew said... [Reply]

ada betolnya kan.. mgkn org mudah bosan dgn lawak yg sama.. tp kalo nangis sbb yg sama x bosan lak kan..kohkoh...tp kalo citer p.ramlee lawak yg dari kecik dok tgk pun deqla gelak jugak la..haha.. camne tu? ;p

Mrs Velentine said... [Reply]

klik2,,ehm betui tue..tengok kuch2 ho tai 20 kali still nangis

Mieya Atiera said... [Reply]

gulp. terasa pulak.

nea lopah said... [Reply]

setuju tu chic na....

ieda immi said... [Reply]

alamk .. akak setuju dik ;)

Kesuma Angsana said... [Reply]

setuj sgt2 ! done clik2 nuffngx3

lelamaisara said... [Reply]

sya setuju cik na..:)

izan mama mia said... [Reply]

hai cikna,... setuju gak tuu..

Aine Ainun said... [Reply]

over again??
walopun nangis, tapi kita puas n rasa redaaa..betul tak ciknaa?

ros_reeza said... [Reply]

mungkin sebab kita ni sensitif kot.....

Cik Nur™ said... [Reply]

-_-

Betul tu cikna, kadang2 pelik kenapa dan sampai bila kita nak tangis menda yg sama...

huhuhu....

Si Matatajam said... [Reply]

Alaaa manusia biasa kan..

MystoryPic said... [Reply]

betul gak tu... tapiii .. kenapa eh?

aReLaN said... [Reply]

memang betul pe si wise man tu cakap.hihi

Cik Yaya said... [Reply]

salam cik na =)
tu la kan..npe ye..tertnye jg..huuu

Nastyna said... [Reply]

Maybe pasal hari2 duk gelak, so dah biasa sangat lawak tu sumer, but once timpa musibah, nangis... pulun berminggu2 berendam air mata. kot... (bukan pengalaman sendiri) hehe.

Tapi nice la kata2 ni, lama I tenung.

PakcikLie PCL said... [Reply]

lawak kelakar memang best for the firs time tonton, kecuali filem2 lawak p.ramlee..evergreen tu !. sy tak suka sedih2 apa lg nak menangis...haha ini semua poyoo !

Tihara said... [Reply]

betul lah quotes tu..lumrah alam :)

aTieYusof Family said... [Reply]

Lumrah alam & manusia mmg mcm tu kan?..hehe:)

Kesuma Angsana said... [Reply]

tq atas ucap selamat utk adik yer. Done cuit2 nuffngx2 juga

cik didiey said... [Reply]

betul tu cikna...kita selalu menangis atas sebab yg sama...

aisya said... [Reply]

betul jugak kan.. hmmm

Sally Yatiey said... [Reply]

Betul tu cikna :)

umi alya said... [Reply]

setuju

jaakechik said... [Reply]

setuju!

Mimi Azirah said... [Reply]

betulll..terbaik

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply]

Lumrah khdupan

Monyet Rimau said... [Reply]

setuju dengan statement ini

- Admins blog 3 dalam 1
http://blog3dalam1.blogspot.com/

- Facebook fan page
https://www.facebook.com/MingHuiRaingerzAwesomeCollections

- Ping blog artikel @ Facebook
https://www.facebook.com/groups/kakipingdotcom/

nea lopah said... [Reply]

dtg klik2 nuff

Chipsmore said... [Reply]

ya tak ya jugak kan? tapi.. kdg2 lawak yg sama sy akan gelak jugak.. begitu jgak kesedihan nih.. hohoho..

Miss Volvo said... [Reply]

HEHEHHE betul tu :)

nanieybarnieylurviey said... [Reply]

Gotcha!!!! ;) faham2.. Betul tu

pet said... [Reply]

err.. susah nk ckp.. we cry, cause we think it hurt the most.. we laugh cause we think it funny :P

9n0L4 said... [Reply]

betui jugak kan. hehe. nak wat mcm mane. emosi sedih tu negatif, jadinye payah nak hilang. :)

nik ros said... [Reply]

mendalam maksud kata2 ni kan. biasa la benda2 yg sedih ni susah skit nak lenyapkan dari fikiran

MaMa Rey said... [Reply]

setuju dgn Chic Na

intanfirdaus247 said... [Reply]

perasaan...akan sama rasanya bila kenangkan perkara yg lepas sama ada duka atau suka..kan

Cik Kay Jue said... [Reply]

setuju!

Encik H said... [Reply]

erkk..sentap terasa..uhuk2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com