Wednesday, 24 April 2013

Egypt

Assalamualaikum

Ada 100++ pict yg abah snap tapi ChicNa just nak share beberapa pict yang buat ChicNa paling tertarik nak pegi sana. *berangan*

Pyramid & Sphink
Masjid Imam Syafie (sign)
Makam Imam Syafie
Tapak kaki Imam Syafie
Masjid Sultan Muhammad Ali, dalam kubu Salahuddin Al-Ayyubi
Baitullah
Mama & abah dah selamat sampai KB Ahad malam yg lepas

Meleleh je tengok pict sambil dengar abah citer.
Hope dapat jugak jejak ke sana, someday. InshaAllah.

35 comments:

intanfirdaus247 said... [Reply]

selamat malam chicna..:)) wah seronoknya..In Shaa Allah cikna mesti dpaat ke sana juga satu hari nanti..kak intan doakan tau! ameen

eimah siti said... [Reply]

insyaAllah..... jom tgk tudung bawal printed cik siti http://www.ciksiti.com/2013/04/survey-tudung-bawal-printed.html

Tihara said... [Reply]

alhamdulillah, ziarah Mesir sekali ya, seronok..ada rezki pasti dapat ke sana, insha Allah nikmat :)

Rosmiza Ali said... [Reply]

Indahnya! Teringin sangat nak ke sana satu hari nanti.. Mudah2an diperkenankan.. Amin.. =)

Cik Nur™ said... [Reply]

InsyaAllah...suatu hari nanti....
Nur pun teringin nak ke sana

Cendol said... [Reply]

kakak pulutkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!dtg la egypt dtg la egypt!!!!moga chic na sampai ke sini.cik nur pun same :) :) :) :)

the malay male said... [Reply]

insyaAllah

Deqla Manjew said... [Reply]

in shaa Allah... deqla pun teringin juge... huhuhu...

Arham Md Ali said... [Reply]

Haha, kalau cik na datang bgtau am, am jadi free tour guide. Gambar pun am tolong amekkan.

N.Aima K said... [Reply]

seronok kan? kalau ada rezeki lebih lps naik haji boleh umrah smbl ziarah selalu..dah habis ziarah hapus dosa hi hi..

cik didiey said... [Reply]

insyaALLAH cikna akan sampai gak ke sana nnt :)

4feet8 said... [Reply]

alhamdullillah..selamat tiba ke pangkuan keluarga.. ;)

ieda immi said... [Reply]

aminn sama2 kita doakan ye dik
akak punn memang teringinnn sgt2 ..
kena penuhkan bekalan sebelum sampai kesana .. insyaallah .. aminnn

aTieYusof Family said... [Reply]

Alhamdulillah Mak abah selamat kembali ke Malaysia..
InsyaAllah sama2 kita berdoa agar dapat ke sana..amin! :)

Si Matatajam said... [Reply]

Bestnya..Moga hajat akak termakbul lps ni nak ke sana nnt..

Si Matatajam said... [Reply]

Klik2 utk cik na

Kesuma Angsana said... [Reply]

wah mmg menarik, tq share ye !

Kesuma Angsana said... [Reply]

done clik2 muffngx2 juga

Mrs Velentine said... [Reply]

Ya Allah teringin nak pergi sana

Masha Meisters said... [Reply]

chic na! masha is back!
rindu kat cekelat chic na

insyaallah....
Masha pun teringin nak hantar org tua ziarah ke sana...best3!

CtAyue said... [Reply]

inshaaallah chicna..bestnye kan..

Tinta Lana said... [Reply]

Cikna, kita doakan cikna dapat smpai sana juga.. doakan untuk kita jugak ya.. teringin sgt nak gi sana...

jaakechik said... [Reply]

Subhanallah indah sungguh ciptaanMU ya ALLAH. jaa pun teringin nak kesana suatu hari nanti,,, moga dimakbulkan olehnNYA...AMIN,,,

Chic Na said... [Reply]

@intanfirdaus247 tq kakak sayang. utk akak juga. Ameen..

@Cendol adikku cendol. seronok la cendol belajar kat egypt. Ameen.. ;)

@Arham Md Ali aah ek.. lupa lak am kat egypt. kira pakej la ni eh. hehe.. boleh2. InshaAllah someday. ;)

@N.Aima K aah seronok. ziarah sambil melihat kebesaranNya. ;)

@4feet8 Alhamdulillah.. ;)

@aTieYusof Family ye kak. Ameen.. ;)

@Si Matatajam InshaAllah kak. ;)

@Masha Meisters ku merinduimu kuling!! InshaAllah masha.. ;)

@Tinta Lana kita pegi sama2 jom.. ;)

@jaakechik semua orang nak kesana kan. Ameen. ;)

Nastyna said... [Reply]

InshaAllah... ini pun dalam my to-go-list, tapi tak tau la tu bila.

Cik Yaya said... [Reply]

salam =)

InsyaAllah..akn dpt smpi nti..kumpl uet bnyk2..same ye cik na..yaya pon trgn pergi ^_^

NinaAz said... [Reply]

Aminn..... semoga kita pun dapat jejak kaki kesana :)

nik ros said... [Reply]

teringin jugak nak ke sana. adik dan ma ayah pun dah sampai. isnin ni balik

nanieybarnieylurviey said... [Reply]

Insha Allah. Rasanye semua yg islam teringin ke sana.. Thanks kongsi gmbr2 menarik kt atas moga dipermudahkan segala urusan kite and cepat2 kite ke sana :)

nea lopah said... [Reply]

teringin jugak ke sana... insyaallah..

aku HaniAsyira said... [Reply]

tgk gmbr pun dah rasa nak nangis..

Yana Libra said... [Reply]

insya'Allah chic na akan ada peluang g sana pulak~ :)

9n0L4 said... [Reply]

bestnye kan gi sane. meleleh jugak air dgr mak ayah cite mase dorg gi due tahun lepas.

Cik Kay Jue said... [Reply]

wah bestnyer.. enth blie la rezeki ckj nk ke sana..

MaMa Rey said... [Reply]

bestnya dapat jejak kaki ke sana..

in syaa Allah..Chic Na mesti dpt ke sana jg..harap sy jg dpt ke sana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com