Friday, 20 April 2012

Choral Speaking

Assalamualaikum

Comel kan bebudak nie?
sumber:Youtube
Rindunya. Teringat time sekolah menengah dulu, ni la satu2 nya aktiviti ko-kurikulum yg paling seronok yg pernah ChicNa join. Kalau persatuan or kelab selalu ponteng. Tak minat. Hehe.. ChicNa join choral speaking dr form 2 sampai form 4. 
Kemain haa kita sengihhh.. Teka kita yg mana.. Herrr..
Team kitorang selalu masuk competition. Pict ni memory paling best masa form 4 kitorang dpt masuk peringkat negeri. Masa tu bawak cerita 
'Little Red Riding Hood'. 
Citer ni best sbb banyak watak. Walaupun dapat tempat ke-3 tp  rasa mcm happy sgt sbb tu tahun last kitorang. Kira berbaloi gak la usaha selama ni. Form 5 dah tak dapat masuk sbb nak SPM. 
Penat kami pujuk teacher. Huu..


Heartstrings : I miss the old days. (>_<)

19 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said... [Reply]

YM pun dulu minat gilew join coral speaking...:D

@ deqla manjew said... [Reply]

dulu kat skolah pernah join jgk...klakar...siap kena wat gaya over2 pulak tu...haihh malu rasanya...hihihi

~Sweet Honesty~ said... [Reply]

sweety ne pemalu..maka tak dan la nk join coral speking segala..hihi

Cik Nur said... [Reply]

cik nur pmalu...xpernah join mane2...hehehe

Sis AI said... [Reply]

Seumur hidup tak prnah coral speaking. Maybe sbb tak terpilih kot. Tp sy prnh koir! Jdi suprano, wakaka! Time tu agk best la jgk, mcm sis coral speaking. Tp bg sy coral speaking ni hebat. Dgn gaya dia, ckp dia, meremang bulu roma tgk, haha!

lelamaisara said... [Reply]

tak pernah join coral speaking ni..heee tapi minat tgok..macam best aje kan...

Chic Na said... [Reply]

sy pun pemalu gak. hikhik.. tp dh minat kan. mmg pengalaman plg best la & xdpt dilupakan.
sis Al : ok pe jd koir, msti suara sedap & pandai nyanyi. :)

Chic Na said... [Reply]

deqla : aah btul tu. ada yg jd burung, serigala, arnab, nenek, pokok & mcm2 la siap ngn gaya ngn suara lg. tp best!!! :)

9n0L4 said... [Reply]

tak pernah pulak masuk choral ni. mase SR dulu je masuk koir. huhu. masuk SM, main² belakang tabir aje. pemalu. kui3x ;)

Arina Shamsul said... [Reply]

hihi..saya terbayang da camna tu dear :) best je tengok,dengan lengok kepala dan badan..haih...seronok..hihi

dyabunga said... [Reply]

dya dulu choral speaking lawan kelas.. nak tak nak terpaksa join jugak..haha..

Dieyna said... [Reply]

rasanya tak pernah kot.. tak ingat tapi koir pernah, masa kat maktab dulu

Cik Aini Lavender's said... [Reply]

mmg best la kalo ingt zmn sek dulu.mcm2 benda yg kita buat,mcm benda yg dh jd kan..tp kenangan tu ttp segar dlm ingtan.rindu rsnya nk kembali ke alam tu.haha

Emma said... [Reply]

best ke choral speaking ni? xpenah join pn... ho3

RahsiaSocialBookmarking.com said... [Reply]

haha.. memang kiut gilerrr... :D

p/s: Bakal menggegarkan dunia blogger pada 30 April 2012: RahsiaSocialBookmarking.com

Tihara said... [Reply]

best jugak..masa zaman akk dulu tkde ni..sekrg mcm2 ada, mcm seronok je sekolah zaman sekrg :)

ejulz said... [Reply]

ada gak kenangan join benda camni.. ejulz xreti nak join.. hehe

Camy Alya said... [Reply]

masa primary je join. sekolah menengah terlalu banyak option.

anyway, memang best punn join menda2 cenggini ^^

dyabunga said... [Reply]

teringat time sekolah dulu.. setiap murid wajib masuk...bertanding ikut tingkatan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com