Sunday, 22 April 2012

Coklat #9

Assalamualaikum

Coklat time! Yihuuu..

Em cam lama je tak update pasal coklat. Kadang2 buat coklat pastu lupa nak snap, kadang2 dah snap lupa nak upload lak pastu lupa terus. Maybe coklat ni pun org tu da abis makan. Huhu..

First time buat bouquet. ChicNa buat coklat & deco sahaja. Yang tolong gubah, my beloved mom. TQ Ma! Tak pandai nak gubah bunga. Padahal senang je kot. Sape ada wat kelas gubahan, nak join boleh? :)


jeng jeng jeng..



tema merah putih..



Nanti ChicNa buat yg lagi comel ya.. dan sendiri gubah.
Kalau time tu dah pandai gubah la. Hikkk..



Ok yg ni utk kawan2 semua. Hope our friendship will last forever. :)

You're all TOO SWEET!


Find out more HERE

19 comments:

Dieyna said... [Reply]

kreatif Chic Na kita eik

~Sweet Honesty~ said... [Reply]

nanti sweety kawin bole la order lagi ngan cik na iyee..(^_^)

Cik Nur said... [Reply]

pandai ye chic na ni...kagum tol nur tgk.. :)

Sis AI said... [Reply]

Waaaaaah, pndainya sis gubah bunga coklat! Serius, stahu sy bnda2 mcm ni mahal kan? Waaah.. Boleh lah sy tempah klu nk khwin dgn hero sy nnti, wakakaka! XDDD *Tutup muka!*

9n0L4 said... [Reply]

gojes. tergugat jugak sikit ni. hee.

Chic Na said... [Reply]

wawawa.. br nak blaja ni. tu pun mak yg tolong gubah. kalau cikna gubah jd transformers kot. hikkk..

etuza said... [Reply]

memang ada kehebatan tersendiri..betul lah kagum..tahniah

Cik Penguin_Solehah said... [Reply]

nak makan coklat sekarang.. Coklat tu kasik saya je lah=P

@ deqla manjew said... [Reply]

pandainye... deqla kalo bab2 camni mmg x reti wat... ngeee

Arina Shamsul said... [Reply]

haiyoo..bila lah..teroder ni..emmm bila tengok setiap coklat yang cikna buat hati sangat2 terpanggil nak buat tempahan..huhu..tapi tak pernah terlaksana..

insyaallah pas ni mesti terlaksana..hihihi

Yumida said... [Reply]

comel la korang buat...mmg tgn berseni ni....

lelamaisara said... [Reply]

alolo...sangat la teruja tgok gubahn coklat tu...mesti mau tempah nanti...:)

Emma said... [Reply]

x sampai hati nk makan cklat yg digubah... haha..

~Sweet Honesty~ said... [Reply]

cik na..cekelet dah smpaiii..hep hep hureyy.. tpi sweety lom tgk lgi nee..excited sgt neyh..tggu jumaat bru dpt tgk..dh pesan kt adik,jgn buka dlu smpai sweety smpai sana..hihihi

Masha Meisters said... [Reply]

salam perkenalan...
sweetnyer o_0...Masha pun minat sgt gubah menggubah ni...cume bakat terpendam...hehe

Masha Meisters said... [Reply]

salam perkenalan...
sweetnyer o_0...Masha pun minat sgt gubah menggubah ni...cume bakat terpendam...hehe

Chic Na said... [Reply]

mama : anytime dear. :)
sweety : sabar yek. 2hari je lg. :)
ema : lg syg kalau coklat tu rosak & kena buang. :)
masha : bolehla ajar saya mnggubah. :)

dyabunga said... [Reply]

ala..sweet nya..:)

9n0L4 said... [Reply]

klu jadi transformers pun. ngap dlm mulut jugak nnt. hee.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com