Sunday, 1 April 2012

Happy April

Assalamualaikum



Cepat nya masa berlalu kan, hari ni da masuk bulan April.
Dah habis pun 1st quarter year.

Oh neves-neves. Huhu..



Apehal letak new years resolutions plak ni kan?

Actually saje nak ingatkan diri sendiri & kawan2 tentang azam taun baru 2012. Camne ngn azam baru kawan2 semua? Dah berapa peratus yg dah tercapai? Awal2 taun kemain semangat lagi kan buat azam. 

ChicNa still in process of 'Realization & Adaption'. Lambat sket, byk sgt construction. Hehe.. Nampak mcm simple je kan, tp bkn mudah. Emm yg no 9 tu pencapaian paling terbaru lah selepas berjaya menjoinkan diri dalam GSF. Sekali dapat ramai kawan baru. Syiok! 

Yg no 1 & 10 tu buat sokmo. :)

Tapi yg paling susah nak buat yg no 7. Struggle jgk. Kalo ikut zodiak, ChicNa = Leo. Salah satu ciri2 Leo ialah 'Forgive but never forget'. Maybe la kan, bkn percaya sgt pun.

Ok. Hope kawan2 sume pun masih lg ingat azam baru yg kawan2 da buat di awal tahun dulu, jgn buat2 lupa lak ye & terus berusaha utk merealisasikannya. Caiyok!!

Wish you luck everyone!

Smile :)


Heartstrings : Learn to forget the past and move on!

12 comments:

Sis AI said... [Reply]

Yes, sapa2 yg smbut April Fool tu mmg kna hambat skali kuliah Ahad, hehe!
Apapun, tak buat lg la wishlist thun ni sis. Tp satu je, nk msuk universiti idaman. Lpas je tu, maka lepas la smua kegembiraan thun ni, hahaha!

Apapun, forgive but nver forget. Yes, utk iktibar sndiri, apa salahnya kan? Tp pndai2 la mngawal thap dia. Sy pun tgh cuba dlm bbrapa pristiwa. InsyaAllah sis. :)

Cik Nur said... [Reply]

selamat berhujung minggu chic na.. :)

Aine Ainun said... [Reply]

Bukan budaya kita kan april fool tu..

Btul, kekadang beria je berazam, tp blum stgah taun da lupa;)

apapun dont giveup ;)

@ deqla manjew said... [Reply]

mmg x sambut april fool ni...x baik mengenakan org kan..tp mmg ada yg sambut lg..jenis yg x reti bahasa tu...huhu

iedchan said... [Reply]

sekejap je kan da masuk bulan 4hehe..alamk lupe la pasal azam..eheh

~Sweet Honesty~ said... [Reply]

sakit kepala bila memikirkan waktu yg berputar pantas..

lelamaisara said... [Reply]

hew hew hew @_@

Nina K's Luviee said... [Reply]

CUN BLOG...JOM FOLLOW MY BLOG,I WILL FOLLOW YOUR'S http://nina-wns.blogspot.com/

dyabunga said... [Reply]

dya bukan jenis sambut april fool ni..huhu

Chic Na said... [Reply]

yelah.. ada kisah yg berlaku disebalik tarikh 1 April ni. kalo nk tau leh la baca kat sini. http://nina-wns.blogspot.com

steffany daph said... [Reply]

sya tak suka april fool. XD keke, bnyk trick la..

9n0L4 said... [Reply]

skrg dh msk sukur akhir tahun. hee. cptnye mase berlalu kan. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com