Friday, 20 September 2013

Addiction

Assalamualaikum

Kalau dah kaki online kan.. Hikkk..


Have a lovely weekend guys!
Dear weekend, please stay longer..

p/s: ChicNa tengah demam Minion.. Ba ba ba ba ba na na.. (^_^)V

XOXO


41 comments:

nanieybarnieylurviey said... [Reply]

Haha.. Cer tgk anak sharifah shariha duk ba ba ba ba ba ba.. Lwk gle.. Kt keek. :p

Happy weekend Chic Na

Acik Erna said... [Reply]

Candy crush he he..banyak betul acik dapat invite game di fb.tapi acik tak tau pun camana nak mainnya

Cik Aini said... [Reply]

kekekekee...mntak life tuk candy crush..nasib x mintak unlock..hahaha

hepi weekend Renjong :)
hey monday blues..come faster! i wait for my salary..ba ba ba ba ^_^

aisya said... [Reply]

hahaha.. candy crush!

Sis AI said... [Reply]

Candy Crush.. Seriously, semua dah start addict dengan game tu dan saya langsung taktau pebenda alah tu.. -_- Takut nak explore, takut addict sekali.

Masha Meisters said... [Reply]

haha....dear weekend! please extend ur time....
makanla candy crush tu...hehe

Rosmiza Ali said... [Reply]

Haha! Omey ngat Minion tu.. Happy weekend Chic Na! ^^,
UNDIAN ANDA DIPERLUKAN!

Cik Nur™ said... [Reply]

hahaha...sabo je la...!
minion..minion..minion...

mohon coklat bentuk minion..haha

MystoryPic said... [Reply]

happy weekend Chic Na...

Tihara said... [Reply]

semua org sebut pasal minion..
:)

jaakechik said... [Reply]

candy crush tu pun jaa dah terjebak jugak tau... sekarang masih merangkak mengejar level, jeles tgk kwn-kwn yg dah dua tiga ratus levelnya... muahahaa.....

Deqla Manjew said... [Reply]

hahahahaha... penangan candy crush tak sudah2..... sabo jelah...

nea lopah said... [Reply]

kikikikiki......candy crush need life!

aTieYusof Family said... [Reply]

comel! sukaaa minionn ni...:)

Ancik Khasiaini said... [Reply]

1st time denga lagu banana terus jatuh cinta dah la comel ..potatooo oooo ahhaa..

lelamaisara said... [Reply]

boleh buatkan cekelat minion tak cik na untuk alesya...hehehehe tetiba...

cik didiey said... [Reply]

oh NOOOO!!!!!!
rasa nak lempang je boleh x??hhahaha

Mimi Azirah said... [Reply]

hahaha...candy crush...skit jiwa men..

Wanieys a.k.a IbuQalief said... [Reply]

hahahaha kaki on9 betol tuh...chicna minat minnion gak eh smpai demam hahaha

Yumida Huda said... [Reply]

yumida x pnh main game tu
tp byk yg komen game tu bez
huhu..jeles dengar

dEdEQ dE wIshEs said... [Reply]

AHAK . AKAK . KARTON TU CANTEK .. BILE DA JD COKLAT . LG SYGG NK MKAN . HAHAHA

Aine Ainun said... [Reply]

hahhahaaa...serius kelakar...
saya teringat orang sibuk dok invite main candycrush saga tu...asik invite ja, kita pun tensi!kalo sempat kita pun nak mian game tu,...

cikna,
kalo cikna buat cokelat ni cmfem super duper cute!!!

N.Aima K said... [Reply]

sekarang demam minion!!

izan mama mia said... [Reply]

minion lak demamnyer

Mrs Velentine said... [Reply]

hahaha....kemaruk dengan online game..hehehe..

ros_reeza said... [Reply]

ala... Ros tak pandai main la game ni.. huhu

kayyana said... [Reply]

hahaha.. comel giler.. rayyan suke sgt game minnion ni... die pun mmg tgh addicted giler skrg ni ngn kartun comel ni.

are_lin@yu said... [Reply]

hahaahah ayu pn dah jadi addicted dh..

Cinta Misteri said... [Reply]

hahahaha demam minion ehhhh.....boleh laaaa nyanyi lagu I swear dgn aqil....ntah apa2 jer bunyik, leh sama mcm dlm dispicable..

kahkahkah....i do have all, fb, blog, twit, wasap, wichat, line, ig, bla bla bla bla

Cinta Misteri said... [Reply]

hahahaha demam minion ehhhh.....boleh laaaa nyanyi lagu I swear dgn aqil....ntah apa2 jer bunyik, leh sama mcm dlm dispicable..

kahkahkah....i do have all, fb, blog, twit, wasap, wichat, line, ig, bla bla bla bla

Chic Na said... [Reply]

TQ semua.. Actually kan chicna nak citer kat sini, moral of the story nya kaki online ni hidup dia takde life.. life dia just kat alam maya je.. other than that, nothing! damn bored..

coklat minion chicna dah buat.. tungguuuu.. ^^

Cik Yaya said... [Reply]

haha...candy crush plaa ^,^

Kesuma Angsana said... [Reply]

hehehe cute sgt !

Yana Libra said... [Reply]

hehe..i have a life..sy kirenya ada life gak lah eh sbb ade fb je..huhu~ :p

dya bunga said... [Reply]

dya pun demam minion jgk..ringtone dya lagu bababannananana..hahahaha

nik ros said... [Reply]

minion ni comelll sgtttt..hehe

QasehnyaRania said... [Reply]

hihi..selamat ptg chicna

9n0L4 said... [Reply]

hahaha. chic dh level bape dh candy crush? abih nyawa dh main. :)

Cik Kay Jue said... [Reply]

comel! hehehe

N.Aima K said... [Reply]

hahhahaha!! sabo je lah

Teena Tna said... [Reply]

Terasa life saya sama macam si Minion. I'm not the one yg suka online2. Hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com