Monday, 30 September 2013

Coklat #44

Assalamualaikum
Happy Monday peeps! Lately agak rushing sikit. Sambil tengok running man yg super lawak tu pun boleh tertido. Nampak tak betapa rushing nya ChicNa. Don't walk but run! Hihi.. Dalam jadual memang ada peruntukan masa 2 jam sehari untuk blogwalking, tapi terpaksa guna untuk cover benda lain yg lebih penting. ChicNa blogwalking dari comment box saja. Yang terlepas nak singgah tu ChicNa singgah next time. InshaAllah.
*Tadi nak type 'sehari' tapi tersilap type 'seharu'. Tetiba rasa nak tergelak & nak mention kat sini. Hikkk..
Sebelum tu, peringatan dari maskot coklat hari ni..
Hehe.. Jangan lupa senyummm.. (^_^)V

Mama Hakim a.k.a Mama Vogue yang punya. Sempena anniversary ke-8. Sudahnya Hakim tak nak makan Minion tu. Dia mintak nak buat main. So camne? So cute Hakim.

Poyo sangat ni kan. Asal la buat muka camtu. Geram pulak kiter tengok. Ehh..

 Dedeq punya. Hadiah suka-suka untuk bakal suami. Hehe..

Ini pun Dedeq punya jugak. Hadiah untuk diri sendiri. Muehehe..

Last but not least.
Spread the love. Share the happiness. ;)

More sweetness HERE!
XOXO

68 comments:

aTieYusof Family said... [Reply]

comel2 coklatnya sis.. ni mesti ralit tgk running man ni...:)

Jenny Lilly said... [Reply]

Chic Na jangan runsing2 ye...comel2 slalu cam coklat2 tu ye...=)

Deqla Manjew said... [Reply]

ya Allah.. comeinye cikna oittt... deqla paling suka yg last tu.. pasai apa?? pink kaler ar..hikhik.. kalo ginilah mmg pikir 150juta kali nk mkn ke tak..hahahaha.. ;p

Acik Erna said... [Reply]

assalam chic na..anak2 acik kalau dok rumah tu la keje nya..mengadap running man he he

Kesuma Angsana said... [Reply]

walla so comeylah !... done clik2 nuffnang yer

Nastyna said... [Reply]

omeinyaaaaaaaaa minions. Haru haru saya nak, eh. hehehhee

Takper ChicNa, run slowly.

aisya said... [Reply]

minionsssss~

so cuteee!

Ako Si AiN said... [Reply]

comel nya tak sampai hati nk mkn huhu

Norhasniza Khalid said... [Reply]

comel nya... cute,

cik didiey said... [Reply]

kiutlah!!!!!
cikna pown smile always ok :)

Nadia Amirah Cantek said... [Reply]

cutenye c0klat minion tu..sygnye nk mkn..hehe

Mrs Velentine said... [Reply]

alolo.comel jer mamat gambar ..hehehe

azizah :) said... [Reply]

saya sukee!! dah setahun xmakan coklat chic na..hehe

Yumida Huda said... [Reply]

makin kemas n cantik la deco cokelat cikna
sedapnyeeeeeeee
Jemput join cikna & menangi hadiah bernilai RM550
Giveaway Butik Comel Collection

Chipsmore said... [Reply]

comel gilerrr... ^_^

Chipsmore said... [Reply]

comel.. comel.. comellll...

MystoryPic said... [Reply]

Tak pe Chic Na .... kalau rungsing sangat tu.... bila dapat buat cokelat yang kiut miut tu mungkin boleh hilang sikit rungsingnya...

Comel jer cokelat tu

Cik Aini said... [Reply]

kalo tuan yg buat pun tgk geram apatah lg yg x buat ni.betambah2 geram la jwbnya..rs nk je gigit2 tuan yg buat tu..eh? hahaha

Lina said... [Reply]

wahh coklat minions.. si pisang .. sayang nak makan tu kak

Liyaa Mf said... [Reply]

Alaaaaa tak suka tgk. Pesal sume comel2 sgt? Tak suka sbb org len punye, bukan Liya punye. Hehehe :P

Hai Chic Na. Lama tak mesra2. I'm back lepas lama bercuti blogging. Eheh! :D

are_lin@yu said... [Reply]

alahai cmelnya yg minnion tu..

Cik Yaya said... [Reply]

salam..

weee ciknaaa cumil sgt tu..coklat2 tu apa perisa? ke coklat kosong je cik na?

nea lopah said... [Reply]

alahai chic na... sayangnya nak makan choc ni, sebab cute sangat!

Cinta Misteri said... [Reply]

arghhhhhh!!! Minion! camne nak makan tuewwww?

Aine Ainun said... [Reply]

Chicna...mmg kretip la....=))))
Sungguh comey...=)

Eh, dah ade ke belum hero order cokelat...??hehehe

Cik Nur™ said... [Reply]

Seharu....?hahahahahaha....
Memang haru sungguh la kan cikna...
Kekekekekeke....

Ehh..comellah coklat2 cikna..minion yg mulut bulat tu comei sungguh...!

Dan coklat mcm casing phone tu pun comel..!
Serius mmg syg nak makan....serius..!

Mimi Azirah said... [Reply]

Comelnye coklat

aTieYusof Family said... [Reply]

salam singgah Rabu sis:)

MulutPayau said... [Reply]

Alahai comelnya coklat..sayang pulak nak makan....

Cendol said... [Reply]

kakak puluttt ..comel nye banananaanananananan...tapi yang mata satu tu lain macam.haha seram :D

ros_reeza said... [Reply]

cantiknya coklat tu.. macam sayang je nak makan .. hihihi

done nuff

dya bunga said... [Reply]

kenapa comel sgt minion tu..kalau dya mmg syg btl nk mkn..comel sgt.hahaha

Kesuma Angsana said... [Reply]

singgah ptg clik2 nuffnang dah !

Pykaa Pdott said... [Reply]

Comey sgt coklat tuh . Syg sgt kalau nak makn . Hehe

Cik Yaya said... [Reply]

salam..cik na..
dtg singh melawat cik na..tgok coklat tuuu lgi....heee =D

nik ros said... [Reply]

comel sgt coklatnya. kalau nik pun syg nak makan :)

lelamaisara said... [Reply]

alolo..comeynye...kalu dah cute sangat memang sayang nak makan kan...

Rosmiza Ali said... [Reply]

Comey ngat coklat minion tu.. Kalau Mieza pun sayang nak makan kot.. Hehe.. =)
ZON PERMAISURI CHOMEL

9n0L4 said... [Reply]

betui betui betui. kalau dh penat, tgk running man pun boleh terrrrtido. hehehe. kiutnye cekelat chicna. ;)

Cik Yaya said... [Reply]

salam..
hi cik na..yaya dtg melawat... ^_^

LYAfrina said... [Reply]

alahai. comelsss nyer.... bkenab dgn coklat minions tu.. klo nk tmpah mcm y minions tu csmner harga?

trah zain said... [Reply]

comel,,hehe (^___^)

KIBAS KAMI said... [Reply]

salam cikna...ni kak intan..
kak intan sedang usahakan bisnes kibas untuk kenduri aqiqah dan lain lain....kalau sapa2 nak especially area utara boleh col kak intan....

kalau sudi follow la blog kak intan yang ni ya..:)

Wanieys a.k.a IbuQalief said... [Reply]

alahai comey2 belaka coklat tuh...coklat minnion tu comel

jaakechik said... [Reply]

makin byk tempahan watak minion yer cikna... comel betul laa...

Cik Gee said... [Reply]

hishhh comel2 je cokelat dia.. rabak mata nih tengok!! <3

❤Kamsiah❤ said... [Reply]

kau tersenyum..ku tersenyum..kemesraan menguntum..:)

Wanieys a.k.a IbuQalief said... [Reply]

singgah isnin jenguk chicna :-)

Masha Meisters said... [Reply]

hihi....suke la mskot si kuning tu....mcm2 mata dye hek ! apepun cikna memg master dah ni....hehe...kuling terbaik!

Cik Kay Jue said... [Reply]

pergghh! serius comel! ramai kot yang minat dengan karton ni...

Tinta Lana said... [Reply]

Assalamualaikum..apa khabar cikna. Maaf..lama tak jenguk cikna.. :)

Cikna..takpayah bubuh note tu pun takpa. Mmg tiap kali tgk ceklat cikna, tak pernah lupa nak senyum,hehehe

#nak tnya cikna..chic stuff tu page cikna juga ya? :)

izan mama mia said... [Reply]

makin comel coklat chikna...pinjam tangan..ehe

MaMa Rey said... [Reply]

kreatif betul Chic Na ni..tabik lah...

Nadia Elena said... [Reply]

sayang betul nak makan coklat secomel ni. rasa cam nak frame cantik2 letak kat dinding je. wuwuwuw~

aTieYusof Family said... [Reply]

Apa khabar cik cekelat..haha..
lama plak "hilang"nya..sihat?? :)

Solehah Shamsuddin said... [Reply]

minion tu comel sgt. kalau solehah mmg fikir byk kali sama ada nak makan atau x jgk,haha :)

Cinta Misteri said... [Reply]

minion lagi....sekali tengok dah macam bubu comel si Cendol.

Chicna melekat di setiap hati2 kita. Chicna berjaya membuatkan semua org tersenyum gembira. how sweet u Chicna ♥

Sya Chot .. said... [Reply]

kalau sya dapat coklat tu pun,tak sanggup makan,nk wat main juga..hahaaha

Sya Chot .. said... [Reply]

kalau sya dapat coklat tu pun,tak sanggup makan,nk wat main juga..hahaaha

nina said... [Reply]

comellnyyaaaa..coklat tu...yum.yumm.. dh lma xbka blog sggah sini...rindu2..hee

nanieybarnieylurviey said... [Reply]

Yess berjaya singgah sni je mlm ni..
Cntiknye minion tu...

Miss Volvo said... [Reply]

alahai comelnya minion arghhh hehehe

Sobri Yaacob said... [Reply]

stay cool and smile..
melawat cini..

azizah :) said... [Reply]

minions tu comel sgt! chicna makin kreatif bercoklat! heee

are_lin@yu said... [Reply]

alahai so cute sgt..

intanfirdaus247 said... [Reply]

cikna rushing rushing juga..makan jangan lupa…akak x penah tgk running man..best ke cikna…hehe..apapun coklat cikna tetap best

N.Aima K said... [Reply]

ololo comeynye minionnn

QasehnyaRania said... [Reply]

alahai.chicna
baunya mmg tok leh tahe.tp niat nak berubat .doakan utk ciksu ye :-) thanks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com