Wednesday, 4 September 2013

The Forgotten

Mode: Makan coklat sambil layan lagu. (^_^)V

Where in the world’s the forgotten?
They’re lost inside your memory
You’re dragging on, your heart’s been broken
As we all go down in history

Where in the world did the time go?
It’s where your spirit seems to roam
Like losing faith to our abandon
Or an empty hallway from a broken home

P/S: I saw you.. Yes, you! Sometimes you're better lost than to be seen.. 


33 comments:

izan mama mia said... [Reply]

hai cikna
p mana dok kotak jerit...
nak lepas geram nih

Cik Nur™ said... [Reply]

Setuju...kalau ada buat sakitkan hati je buat apa kan... << err..ada kena mgena tak..heheh

Cik Aini said... [Reply]

icon dlm kotak seolah2 Cikna tgh boxing Nur je.hahaha Mode : x menahan baca mode Cikna,mcm tnmpk je smbil goyang2 kaki.haishhh

Tihara said... [Reply]

itulah hakikatnya...

Deqla Manjew said... [Reply]

kan.. dah kena mkn dek penumbuk.. comei icon..hihi.. tang lagu tu x penah tau plak.. haha.. deqla x berapa lyn lagu omputeh ni cikna.. huhuhu..

Miss Volvo said... [Reply]

ish3 tau la blog coklat takkan la dengan lagu pun nak makan coklat kot? :P hantu coklat betul la cikna ni :P

kayyana said... [Reply]

cikna, tu my fave filem tuh.. adoi... best sungguh dgr lagu ni okeh.. rasa nak tgk blek la movie ni..

ros_reeza said... [Reply]

janganlah main tumbuk tumbuk.. hahahha

Chic Na said... [Reply]

dah buang kak izan mama mia.. tak larat nak jerit2 dah..

tu lah Cik Nur™.. rasa nak tumbuk2 je.. dush dushhh..

eh tu Cik Aini dengan Cik Nur™ lah.. haha.. mana de goyang kaki.. cikna siap goreng gitar lagi.. hihi..

kan kak Tihara..

tumbuk comel2 gitu kan.. tu ost twilight la Deqla Manjew.. mesti tak tengok kan..

mestilah Miss Volvo, baru feeling sikit.. hehe..

haa kan.. kayyana ni mesti kipas susah mati twilight.. cikna tengok gak tp gitu2 je.. ;)

sekali sekala je ros_reeza.. lepas geram.. ehhh.. :p

Kesuma Angsana said... [Reply]

best juga ni... done clik2 nuffnag dah yer

aTieYusof Family said... [Reply]

Best juga lagu ni...ada kena mengena ke ni ChicNa..hehe

azizah :) said... [Reply]

eh eh macam ada kena mengena gan chic na yer..ee

aisya said... [Reply]

tak hulur sikit coklat tu kt kite.. merajuk lah camni.

Mrs Velentine said... [Reply]

awat tue..nak tumbuk org ker

Puan Mell said... [Reply]

sat.. p google translate jap.. ambe dop panda kecek omputih.. hahaha

Yumida Huda said... [Reply]

owh lagu tuuu
sapekah gerangan insan bertuah tersebut..hehe

done isi tabung nuffnang kat sini :)

nanieybarnieylurviey said... [Reply]

Best jgk tumbuk menumbuk ni.. Hehe.. Sapa tumbuk sapa nih

Nastyna said... [Reply]

Erkkk takut pulak nak hit komen box tengk ayat last Chic Na tu, even saya sokong sekali kenyataan tersebut.

Chuu Muqhlis said... [Reply]

ayat cikna last tu garangnye., takut lah >.<

Si Matatajam said... [Reply]

Uishkkk garang gak yek Chic Na kita ni

Chic Na said... [Reply]

kahkahkah.. gimik je tu.. takde kena mengena ngan sesape pun dalam blog ni.. actually tu lirik lagu laaa.. (^_^)V

Cinta Misteri said... [Reply]

erkkkkk apakah siapakah mengapakah???

seem like to hence somethg tu Chic Na.
larilah....ada vampire..

ieda immi said... [Reply]

ekekke ralit lak akk nengokkan icon tu ...

Kesuma Angsana said... [Reply]

singgah clik2 nuffnag yer

mama_ka0ri said... [Reply]

geram kat sape ni siap tumbuk2..haha..

nea lopah said... [Reply]

salam chic na. Jangan geram2..bengang2 yer. hehe

Cik Yaya said... [Reply]

weee cik na amik dari soundtrck twilight plak tu..trngt balik yaya citer ni..hehe

nik ros said... [Reply]

yes..suka ayat yg last tu. mcm kena mengena jea ngan situasi nik skrang..haha

Che Rosliza Che Mat said... [Reply]

tumbuk jangan tak tumbuk kikiki...sedapnya makan coklat..

Wanieys a.k.a IbuQalief said... [Reply]

amboihhh sakan dok tumbuk hahaha...cam geram semacam jer hakhakhak

Chic Na said... [Reply]

mmg geram tahap kancing gigi dah ni.. kalo dapat mmg dah selamat.. hakhakhak.. ~daring giler statement~

Mimi Azirah said... [Reply]

Geram btul cikna yer

Cendol said... [Reply]

wowww garangnyaa ayat last tu.takut baca..haha

memang pelajar mesir sekarang digalakkan sambung di ipt dlm malaysia,tapi pelajar2 yg nak kembali ke mesir takkan dihalang.InshaAllah sambung sane lagi =) doakan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com