Saturday, 14 September 2013

Gemok?

Assalamualaikum

Ada orang ngumpat ChicNa. Diorang cakap ChicNa gemok. Sob sob..
Hahaha.. Propa je lebih ChicNa ni kan..
Diorang ex-colleagues ChicNa.. Dah 2 tahun kot tak jumpa. Dulu hari2 pagi petang malam lepak sama. Makan makan makan. So ChicNa percaya la kalau diorang cakap ChicNa dah gemok. Sebab dulu selalu kena perli "Makan banyak tapi tak gemok2", "Makan memilih camne nak gemok". Sekarang dah gemok la! Walaupun gemok pipi je. Hehe.. Okla kot selalu memang pipi akan naik dulu kalau gain weight. Tapi bukan sebab selalu makan coklat ehh. Sebab happy hari2 makan masakan mama. Hikhik..
p/s: Wanna put on some weight. Any tips guys? (>_<)

XOXO

34 comments:

Cik Nur™ said... [Reply]

okaylah ada yg kata cikna gemok...hehehehe...

tak perlu tipss..cuma nak kena ada alat...hehehe

Kalaulah ada alat tuu..!

Hehehehehe.. :P

Si Matatajam said... [Reply]

Kurus pun komen gemuk pun komen...mcm2 la kan Chic Na..

Arham Md Ali said... [Reply]

Am balik Malaysia 3 bulan ni pergi gym, ada la naik 6kg, tapi pemakanan kene betul la.

MystoryPic said... [Reply]

alah gemuk sikit jer dari dulu... nampak comel jer

ros_reeza said... [Reply]

x pe, comell je.. hihi
tips?.. oh sory.. tak tahulah.. biar natural je la cikna. kalau naik, naikla. kalau x, biar je :-)

Mimi Azirah said... [Reply]

Gemokkk pipi ok what cikna.. comeiii

Wanieys a.k.a IbuQalief said... [Reply]

nak tips ker chicna, meh nak bagi
chicna kena kawen br gemok hahahaha
ok x tips ni

Cintaku Tihani said... [Reply]

xp.. biarla ap org kata asal kita hepi.. menabung sini

Nastyna said... [Reply]

Saya itu hari pun nak gemok nak gemok, sekali JJ dah school, tetiba2 tengok my leher gone, tenggelam ngan pipi tembam. Now kalut nak kurus balik ahahaa.

QasehnyaRania said... [Reply]

Hihi
..tak da tips LA chic Na
Ygpenting sekali sihat..jga pemakanan

Ancik Khasiaini said... [Reply]

bukan gemok ,tu tembam cikit hehe..tembam la comel hehe..org geram tgk pipi huhu..

BUNDA a.k.a KN said... [Reply]

bukan gemok..chubby jer..comey

Cik Aini said... [Reply]

eh pp bulat?hahahahaha baru bleh di panggil twin nih,kekeke kalo gemuk pp naik dulu nape bila kurus pp xturun2?aiyooo jawab sat twin,plishhhhh :)

ieda immi said... [Reply]

x per dikk
gemuk dan sihat tuuu paling penting dan kita sentiasa ceria ;)

MaMa Rey said... [Reply]

terbalik kita Chic Na..sy nak kurus pla..tapi tak apa kurus ke gemuk yg penting happy kan Chic Na hehe

aisya said... [Reply]

dulu rumet sy pun nak gemok mcm cikna.. dia makan kulit ayam hari2.. sekali dgn isinya lah.. sy tengok tak byk beza pun. tp ada la gemok sikit. haha

Tinta Lana said... [Reply]

Assalamualaikum.

Cikna kira untung tau, pipi naik dulu. Cam kita..semua naik sama rata je,hahaha

Cikna nak tmbh berat ya.. urm, try banyak makan kekacang..

Chic Na said... [Reply]

err xjadi nak gemok la camtu.. kikiki.. nanti jadi cam Nastyna.. ;)

aah tu memang Ancik Khasiaini.. selalu dapat sakit kan kena cubit.. huhu..

ni mesti jangkit ngan Cik Aini.. huhu.. okla twin pipi tak turun, nampak comey sokmo.. wahaha..

aisya err kulit ayam? tak lalu nak makan kecuali kalo kfc mmg cikna makan sekali ngan kulit.. sebab garing kan.. hihi..

Tinta Lana cikna selalu makan almond je.. sambil wat cekelat sambil ngap.. hehe..

Deqla Manjew said... [Reply]

kalo org tu dah lama x jumpa, mesti dia akn nmpk perubahan kita.. kalo mcm deqla ni bila org kata deqla dah gomok, deqla suka sgt..hihi.. sbb dulu mmg kurus melidi tau.. .;p

jaakechik said... [Reply]

kita dua sama la cikna. nak gemok tapi ttp kurus jugak. mkn byk pun still x naik badan jugak. pipi jer yg naik. jaa nk tambah 10kg lagi baru ideal!

aTieYusof Family said... [Reply]

Hihihi..takpe gemok skit..janji tetap comel bah sis....:)

Cendol said... [Reply]

hihi takpe gemok comel..kakak pulut hehe

Cik Yaya said... [Reply]

hehe ala ok la tu..
bkn gemok sbnrnye..tp berisi je..xpun chubby..comei pe... ^,^

nanieybarnieylurviey said... [Reply]

Untunglah.. Hehe.. Xpe.. Naik kat pipi cantik. Senang nk apply blusher.. Eh.. Tetiba plak

Cik Kay Jue said... [Reply]

ckj pun da gomok duk rumah je..

Kesuma Angsana said... [Reply]

x kisahlah chic na janji sihat & sejahtera kan hehehe done clik2 nuffnag dah !

MaMa Rey said... [Reply]

@MaMa Rey

singgah sini berkunjung balas Chic Na..tq selalu dtg ke blog sy..;)

cik didiey said... [Reply]

didiey gemok pipi dan badan skali..camno tu??haha

N.Aima K said... [Reply]

spesis pipi tembam boleh geng dengan saya :)

Mrs Velentine said... [Reply]

MV tengok biasa2 jer..klik2 iklan nuffnang di blog chic na

Cinta Misteri said... [Reply]

gem0k ke kurus kaaaaa...janji sihat ChicNa. jgn dipikirin sgt.

nak tips utk kekalkan berat badan seimbang....bersenam, cheeeewahhhh.

pssstttt....ada kawan akak tu, mcm2 dia makan, mcm2 dia buat, mcm2 dia dah pantang, tp....tetap gemok. camne?? tp dia ok jer, masih berusaha utk kurus kalau ada byk duit dia akan sedut lemak, itu yg terakhir utk puaskan hati semua org yg selalu ngata dia gemok. zalim sungguh dunia....

Yana Libra said... [Reply]

trylah minum weight gain? huhu~

ada kot supplement utk naikkan berat badan..shaklee dgn herbalife mesti ada supplement tu kan~

nik ros said... [Reply]

kita sama la. pipi jea yg kembong. badan maintain kurus..hehe

dya bunga said... [Reply]

Dya tgk xgemuk punHehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com