Monday, 16 September 2013

Coklat #43

Assalamualaikum
Coklat time! 
Those yang tengah bercuti and tak tau nak buat pe tu meh la makan coklat. Sure tak boring. Hehe.. Jom layan pict jelah ek. ChicNa wordless arini sebab cuti. Hikkk.. 
Thanks Wani..
Thanks Cik Su..
Thanks ..... err sape eh. Lupa!
Thanks Yana Sakura..
Thanks Zetty..
For any enquiries, please contact us.. (^_^)V
Setakat ni kan, ChicNa belum ada customer lelaki tau. Tertunggu-tunggu jugak. Asyik perempuan je bagi coklat dekat lelaki. Mana pegi lelaki2 romantik ni hah?? Hahaha..

Jom ushar TheCoklatShop!
Time kaceh!
XOXO

53 comments:

Acik Erna said... [Reply]

CikNa..acik pun nak pi cari coklat la

Yumida Huda said... [Reply]

kiutnye semua cokelat tu cikna
rs nak mkn je
selamat beristirehat di hari malaysia cikna
kalau free, jemput LIKE post ni:

https://www.facebook.com/yumida00000/posts/446287318817861

TQ :)

MulutPayau said... [Reply]

Macam2 ada..semuanya cute dan comel...

CtAyue said... [Reply]

comel2.... suke tgk yg smile2 tu..hihi

Cik Nur™ said... [Reply]

cikna, coklat yg yana punya tu, semua dalam tu chocoreo ke??

lelaki romantiks dah kurang kot..hehehe

aisya said... [Reply]

ade je cikna customer laki.. tapi dia suruh kita yg order.. padahal benda tu nak bagi kat kita jugak.. suruh contact sendiri takmau.. haha!

Chic Na said... [Reply]

cari jangan tak cari Acik Erna.. ;)

untuk Yumida Huda jugak.. ok nanti cikna ushar.. ;)

macam astro kan kak MulutPayau.. hehe..

saja nak suruh CtAyue smile.. ^___^

aah Cik Nur™ semua oreo.. kurang ke pupus? erkkk.. hehe..

ha'a mr barney romantik tapi malu2 meow gitu.. aisya jugak yg kena order sendiri kan.. hikkk..

lelamaisara said... [Reply]

nak coklat cikna....heheh..sya tak coti la cikna kena koje..huwaaaaa

Mimi Azirah said... [Reply]

Hahaha...kaum lelaki bg bnga..bg coklat pun coklat yg jual kt kdai tuh cikna

Tinta Lana said... [Reply]

Salam.

Depa segan kot cikna.. yela, malu2 nak tunjuk sisi romantik depa kan,ekekeke

zulhilmi tempoyak said... [Reply]

nice... mengharap ad orang hadiah kan...;p

MystoryPic said... [Reply]

lelaki2 ni tak moh tempah cekelat kot, dia org ni suka lagi gi beli terus kat kedai gamaknya

Rosmiza Ali said... [Reply]

Nyum2! Dapnyer coklat! ^^,
ZON PERMAISURI CHOMEL

Teena Tna said... [Reply]

Comel2 lah Cokulat nie..

Cik Aini said... [Reply]

lelaki suma takut jd sweet bila oder coklat Cikna.hehehehe

wordless juga ni sbb cuti :)

izan mama mia said... [Reply]

so sweet sesangat kalau dapat lelaki yg bg coklat kat pompuan...akak tgg gak...huhu...

Deqla Manjew said... [Reply]

cekelat smiley pun ada.. tomey la.. nak mcm tu jugak..

psstt..rasanya dah setahun berlalu kan deqla order cekelat dari cikna..hihi.. nanti nak order lagi tau..tp x tau lagi bila.. hihi..

jaakechik said... [Reply]

salam cikna...

sedakknyo cekelat! dio gak pandai mena buat. nk gi blaja eh sekali... haahahahahaa....

Puan Mell said... [Reply]

ore laki suko ngap jer.. nak romantik gitu.. susoh laa.. hakhak.

Wanieys a.k.a IbuQalief said... [Reply]

ish comel sguh cekelat chicna
geram tgk tau

laki romantis dh habis hahaha

aTieYusof Family said... [Reply]

wah! cantik2 lah coklat tu.. nak order jauh plak sis...:(
lelaki romantis dh makin kurang sis..haha

ros_reeza said... [Reply]

aduh Cikna ni tayang cokelat pulak.. banyak pulak tu..
wah, meanantikan customer lelaki ek.. a'a kan.. cepat lelaki diluar sana.. tak nak bagi kat perempuan kerr?.. hihihi

Masha Meisters said... [Reply]

syokla cuti...hehe...
org lelaki ni silent lover....hahaha

Cendol said... [Reply]

semua cokelat comel2..sayangnya nak makan kalau mcm ni.simpan dalam almari .

Kesuma Angsana said... [Reply]

tgk pun dah terliur ni.. done clik2 3 nuffnag yer

Nastyna said... [Reply]

Hahhaa mana yer lelaki2 itu semua?

Si Matatajam said... [Reply]

Comel2 semua cekelat Chic Na ni... Geram akak tengok tau..

ros_reeza said... [Reply]

done himalaya

ieda immi said... [Reply]

wahhh memang haven lah chic na ! ;)

Jenny Lilly said... [Reply]

Chic Na, kalau kita nak order dari Chic Na utk diri sendiri boleh ker?

Kesuma Angsana said... [Reply]

singgah pagi clik2 3 nuffnang yer

aTieYusof Family said... [Reply]

Salam singgah Rabu...pekabar hari ni sis?...:)

Cik Yaya said... [Reply]

salam cik naa =)

nyummy...cuci mate tgok cokelat cik na..hehe

are_lin@yu said... [Reply]

kreatif cikna..siap ada candy crush lg.hehe

nanieybarnieylurviey said... [Reply]

If ada cust lelaki kena bagi special la skit.. Sbb yg first.. Sapa la agaknye ye..

Selamat bercuti..

Tihara said... [Reply]

menarik coklat chicna, akak suka coklat perisa oren dengan stobeyi :)

Yumida Huda said... [Reply]

yey..dah isi poll cikna
lalalalala

Wanieys a.k.a IbuQalief said... [Reply]

wani singgah petang yer chicna ushar2 cekelat comey hihihi

aniswany lazim said... [Reply]

penah jugak hadiahkan coklat comel ni dkt tunang..tapi smpai skang belum dpt balasan..kihkihkih

Wanieys a.k.a IbuQalief said... [Reply]

wani singgah khamis yer chicna

mama_ka0ri said... [Reply]

kalau pos coklat ni mmg duk statik mcm tu ke? hihi..

nanti akak suh en hubby belikan la..haha..

Cik Kay Jue said... [Reply]

hehehe may be lelaki malu kot.. haha..

Aine Ainun said... [Reply]

heheheheheee...
Nak gelak ja bila cik na kata takda org laki yg order cokelat...
aduhai...nampaknya dalam 100 lelaki, 10 ja yg romantis...
heheheeee...
dulu cikna, masa bercintun saya selalu dapat cokelat,...dah kawin takdak da....saya yg bagi somi cokelat adela...then makan sesama...
ok la....hihi
kena terima la seadanya...=)

Rosmadi Shakri said... [Reply]

sedap nya cokelat

aTieYusof Family said... [Reply]

Salam Jumaat sis Na...:)

Arham Md Ali said... [Reply]

Am kat Johor Bharu ni cikna, minggu lepas dah balik dari Kemboja. Ni 4hb nak balik Mesir balik dah.

Cik Yaya said... [Reply]

salam..
hi cik na..pe khbr?dtg melawat ni..^_^

Sis AI said... [Reply]

Seriously jual coklat? Memang dah berkurun tak update dgn blog ni. Waaah! Lepas ni boleh la tempah satu bagi pakwe, buahaha!~

cik didiey said... [Reply]

suka sgt dgn hasil tangan cikna..sume kiut miut!

Mrs Velentine said... [Reply]

comelnya coklat2 ni

Yana Libra said... [Reply]

wah..ada stiker jugak ye..skang tgh banyak stok coklat kat umah..hehe..sy tak pernah lagi order coklat chic na..nanti dulu la eh..hehe~

nik ros said... [Reply]

ok.nnt bagi hint la kat hubby suh beli coklat kat sini..hehe

9n0L4 said... [Reply]

hee. ni la die coklat jaa ni. gulp. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com