Sunday, 24 February 2013

Best Friend

Assalamualaikum. Happy weekend peeps.
Actually nak cari lagu terbaru Chester tapi terjumpa & tersuka lagu Jason Chen lak.
I pray for all your love
Girl our love is so unreal
I just wanna reach and touch you, squeeze you, somebody pinch me
This is something like a movie
And I dont know how it ends girl
But I fell in love with my Best Friend
See, dia jatuh cinta ngan bestfren sendiri. Sweet ke tak sweet? Korang pernah?
Kalau CikNa, dari boyfren switch to bestfren pernah la. ihikkk..
Hasil per'tweet'an bersama my twin, Cik Renjang. Tetiba je boleh terkeluar topik bila Kak Long datang melawat kawasan. Hikhik.. Peace! (^_^)Y

What say you guys?

52 comments:

Cik Nur said... [Reply]

Siap mark TYPO yg tak tahan tu..Ni kalau ai baca kompom dia gelak sambil hentak kaki..!

Hahahahahaa....

Psst..kaklong dapat 1st komen kott...
kottt..!

Hope..!

Cik Nur said... [Reply]

Dear Ai..

Gelak tak bila baca..?
Hahahahahaha....

Cik Aini said... [Reply]

hahahahaahhahahahaahamboiii..
typo kasi red colour nmpk..sekeh nak?
hahahaha

ni bukan gelak smbil hentak kaki dh ni..
siap tumbuk2 stereng lg sbb baca kat dlm keta..kahkahkahkah

grrrrrrrr..kak long kalo masuk mesti lari topik kan.kahkahkah

NinaAz said... [Reply]

yeah.. like me.. from bestfriend, become love. then my husband.. till jannah. amin :)

Lina said... [Reply]

best friend 4 ever.. <3 hug2.. hehehe

Cik Nur said... [Reply]

@Cik Aini Err..gaban ai..!sempat lagi tu..

Akmalina The Great said... [Reply]

Macam cerita HACKS pulak. Dorang bestfriend, tapi ada perasaan lebih dari tu. Anyway, memang sweet la bestfriend jadi boyfriend. Kita layan dia macam kawan, at the same time, kita boleh berjiwang. Haha

Tinta Lana said... [Reply]

Salam.

Urmm..lana tak pernah jadi kes camtu..tapi nyaris2 tu adala cikna,ahakzz,hehehe

Zaman ingat dunia je, camtu la..tpi bila kenang balik, cam best gak,mehehehe,gatai lak (-_-)

Sally Yatiey said... [Reply]

Sweet kalau bestfriend jadi boyfriend :D

nea lopah said... [Reply]

akak penah dr bespren jd bfren. hehe

Yumida Huda said... [Reply]

wah..bez plak dri bfren ke besfren..susah nk buat tu

aku HaniAsyira said... [Reply]

hahaha.. apakah tweet dah merapu ei..

xbest lah dgn bestfriends sendiri.. kalau xjadi tak ke akward

aTieYusof Family said... [Reply]

suka..suka lagu ni..
teringat zaman2 sekolah..pnya ramai BF.. skrg masing2 dah jauh dan ada kehidupan sndiri...:)

intanfirdaus247 said... [Reply]

tweet utk cikna dari akak...i love my lovely sister..ok x? :)..akak masak nasi dengan ayam goreng..pastu balance mee ada lagi dalam peti..akak wat me berkuah sardin..habiskan sardin semalam.hehhe

anamizu said... [Reply]

wahwahwah sweetnye la hai in love dgn besfren sndiri.. pastu pulak bsfren tu pon balas chenta tu.. double sweet gitu ahakss =P




slm kenal,
cik ana

Nastyna said... [Reply]

saya sama kes ngan Chic Na la kot, tak pernah jatuh cinta ngan best friend, sayang tu ada la. and bf jadi best fren ramai. opssss

cik nana said... [Reply]

pernah lah dulu masa zaman skolah cinta monyet bestfren jadi boypren. Cesss lepas tu bila dah jadi ex-boypren terus rase nak terajang2 jeeee kannn ! hahaha geram.

Chic Na said... [Reply]

@Cik Nur nasib baik tulis huruf kecik je tu. memula ingatkan nak tulis huruf besar semua, pastu nak boldkan lagik tulisan tu. tak sampai hati lak. hakhak..

tahniah kak long dpt 1st. mlm nnti dpt free dinner kat rumah sendiri k. :p

@Cik Aini nak nak. nak dua. hehehe.. jgn tumbuk2 stereng tu rosak kang cikna tak nak ganti. biasala kak long kan. takut itew.. :p

@NinaAz waa so sweet. Ameen. :)

@Lina love you lina.. hahaha.. :p

@Akmalina The Great yeke.. tak tengok lak movie tu. sweet eh.. ;)

@Tinta Lana nasib baik nyaris kan. cikna pun ada gak nyaris2. hihi.. kenangan manis je semua tu. bila teringat senyum sorang2. :)

Chic Na said... [Reply]

@Sally Yatiey sweet ke? mesti pernah kan? ;)

@nea lopah lepas tu ape jadi kak?

@Yumida Huda aah susah kot. dah biasa gurau kasar2 kan. tetiba nak jadi lembut2. erkkk.. ;)

@aku HaniAsyira awkward la jugak. biasala banyak sgt topiknya. huhu..

@aTieYusof Family ramai boyfren ke bestfren atie? :p

@intanfirdaus247 waa love u too kakak cayang. satgi cikna reply k. ;)

mee berkuah sardin? 1st time dengar. boleh la ajar cikna. :)

@anamizu aah.. kalau kekal tu memang double triple sweet. salam kenal gak. :)

@Nastyna haha.. kantoi. ramai bf eh. aah sayang kawan & sayang bf lain kot. ;)

@cik nana asal sampai nak terajang2 ni? kata cinta monyet. hikhik..

dya bunga said... [Reply]

dya pun mcm chic na..hihi..dari bf tukar ke bff..haha

N.Aima K said... [Reply]

ngehngehngeh..tak pernah la pulak..

xila dot said... [Reply]

waaa sweet2 heee

CtAyue said... [Reply]

hehe.. chicna, dr boyfren jd bestfren? jarang2 kot cmtu.cayalah chicna..hihik.. selalunya mesti dh tak leh nak kawan dah lepas tu..ayu pun cmtu gak..hahaha.. dulu2 lah yer..skrg dh blh kwn dh sbb msg2 dh ade family. kalau tak haruslah jd segan nk kawan. :)

ros_reeza said... [Reply]

tak pernah dengar lagi lagu ni..

boyfriend jadi bestfriend?.. tak pernah lgi alami, so tak boleh nak komen.. tapi, rasanya tak nak lah macam tu.. rasa macam tak sanggup....

Karukord jagau said... [Reply]

hahahha cik Ai mmg selalu typo kehkehkeh

Chic Na said... [Reply]

@dya bunga yeke.. five! ^^Y

@CtAyue aa ayu. yela time dia jd bf tu kan cikna sikit2 sentap, sikit2 merajuk, sikit2 nk break. so bila break tu ok pulak. tu sbb kitorg decide nak kawan je. hehe..

@ros_reeza depends jgk la. kalo dia curang tu mmg tak sanggup la. ;)

@Karukord jagau kannn.. hihihi..

seribupilihan said... [Reply]

nice song..pernah berlaku kot dlm lingkungan hidup..hehe..:-)

trah zain said... [Reply]

macam lagu err.. tak ingat lagu ap..tajuk dia lucky kot.hehe

Deqla manjew said... [Reply]

wahh syoknye bertweet..deqla xde tweet...huhu.. cik ai mmg sokmo typo...kohkoh..

Deqla manjew said... [Reply]

wahh syoknye bertweet..deqla xde tweet...huhu.. cik ai mmg sokmo typo...kohkoh..

inche hlovate said... [Reply]

tak boleh nak dengr lagu ni..sekrg kat office :(

Nasuha said... [Reply]

Jemput join segmen saya y pertama http://nasuhanass.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html . Jom! :)

jaakechik said... [Reply]

pernah kot! muahahaha... tapi tu citer lama laa... zaman cinta monyet...kekekkee!

Miss Volvo said... [Reply]

syok la kalau bestfriend jadi boyfriend hehehe

Kesuma Angsana said... [Reply]

layan ajelah hehehe

are_lin@yu said... [Reply]

terasa sweet lah..hehe..eh blog dh bru!

Cinta Misteri said... [Reply]

Sweet jerrrr....


Ni rahsia tau.... bf CiM dulu (bukan hubby CiM skang), asalnya adalahnbest fren. Kitorg salu gi sportnsesama, dari kawan form 1, selalu hangnsesama, then kitorg declare masa CiM form 3. Itu semua sejarahhhhh....hhahahah

MaMa Rey said... [Reply]

first time dengar..sweetnya..
dulu banyak juga besfriend tp tak pernah jd boypren..hehe

BlueiceButterfly said... [Reply]

eh best jugak lagu nie walaupun first time dengar..hoho harap2 tak jadila camnie..nanti emo lain bila dah couple..hehe

Cik Aini said... [Reply]

@Karukord jagau
erkkk bukan ai yg selalu typo..tp Nur..
hehehehee

mrs mell said... [Reply]

hehe.. mell ngan hubby besfren dulu baru boipren... hihihi

Sya Chot .. said... [Reply]

nanti maw usha n dengar la..hehe

Encik H said... [Reply]

kesimpulannya, chic na ke, cik nur ke, cik aini ke, tiga2 selalu typo..

hobi ea? hahaha

BaNu Syah said... [Reply]

sedap lagunyer..hehe

nanieybarnieylurviey said... [Reply]

Hehe.. :) bertweet2

Cik Nur said... [Reply]

Lagi sorang iaitu @Encik H hahaha.. :p

Arina Shamsul said... [Reply]

tak best kot,sbb time best friend cara dan layanan lain,dah couple mesti lain dah.kalau gaduh pulak terus jadi MUSIH kata ai..hahahah

Mrs Velentine said... [Reply]

kak MV nda pernah..hahah(**padahal..wakakaka)

Wanieys a.k.a IbuQalief said... [Reply]

weyh rancak bertweet hahaha....

Si Matatajam said... [Reply]

Bestnya depa bertwit....siap marked typo tu..muahahahaaaa...

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply]

samalah aii ngan nurul kalau tulis typo terus pastu paling zalim mls nak betulkan..huhuhu

9n0L4 said... [Reply]

huhu. akak kawen dgn bestfren ni. bahagia benor. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com